Dit is het leven van Sandra Bullock als moeder

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Sandra Bullock als moeder
Dit is het leven van Sandra Bullock als moeder
Anonim

Sandra Bullock is geen gewone acteur. Ze werd vorige maand pas 58, maar is erin geslaagd om in topvorm te blijven door prioriteit te geven aan fitness en een gezond dieet.

In haar professionele carrière steekt ze met kop en schouders uit boven de meeste van haar leeftijdsgenoten, met haar prestaties in de filmindustrie. Behalve dat ze een Academy Award-winnaar is, heeft ze ook een Golden Globe Award en een Screen Actors Guild Award in haar kluisje, naast vele andere onderscheidingen.

Bullock is ook een zeer lucratieve artiest in Hollywood, met haar tien meest winstgevende filmrollen die allemaal meer dan $ 150 miljoen binnenhalen aan de kassa. Naast dit ongelooflijke carrièresucces, is haar belangrijkste rol er een die ze buiten het scherm speelt: die van een liefhebbende moeder. We nemen een kijkje in haar leven als moeder en alles wat ze heeft gezegd over de reis van het moederschap.

8 Hoeveel kinderen heeft Sandra Bullock?

Sandra Bullock is moeder van twee kinderen, beide geadopteerd. Ze verwelkomde haar zoon Louis Bardo Bullock in april 2010, toen hij nog maar drie en een halve maand oud was. "Hij is gewoon perfect, ik kan hem niet eens anders omschrijven", vertelde ze aan PEOPLE magazine. "Het is alsof hij altijd een deel van ons leven is geweest."

Bullock was destijds getrouwd met reality-tv-ster Jesse James. Ze adopteerde haar tweede kind in december 2015, een dochter genaamd Laila Bullock.

7 De relatiegeschiedenis van Sandra Bullock

Jesse James is de enige man met wie Sandra Bullock ooit getrouwd is geweest. Het paar stapte in juli 2005 in het huwelijksbootje, maar beëindigde uiteindelijk hun relatie nadat hij haar meerdere keren had bedrogen.

Vóór James was de actrice echter op verschillende momenten betrokken bij andere Hollywood-sterren Matthew McConaughey en Ryan Gosling, evenals de voormalige NFL-strateeg Troy Aikman. Begin jaren '90 was ze ook een tijdje verloofd met Love Potion 9-ster Tate Donovan.

6 Sandra Bullocks twee kinderen zijn allebei Afro-Amerikaans

Zowel Louis Bardo Bullock als Laila Bullock zijn van Afro-Amerikaanse afkomst. Het is een unieke uitdaging voor hun moeder om te navigeren, en ze sprak erover tijdens een aflevering van Red Table Talk met Jada Pinkett en Willow Smith in december vorig jaar.

“Om te zeggen dat ik zou willen dat onze huiden bij elkaar passen? Soms doe ik. Omdat het dan gemakkelijker zou zijn hoe mensen ons benaderen', zei Bullock, voordat hij eraan toevoegde: 'Misschien zal dat op een dag verdwijnen. Misschien zullen we op een dag met andere ogen kunnen zien.”

5 Deelt Sandra Bullock voogdij met ex-echtgenoot, Jesse James?

Toen Sandra Bullock begin 2010 begon met het adopteren van Louis, was ze nog steeds getrouwd met Jesse James. Hun familie kwam in maart echter uit elkaar toen een aantal vrouwen publiekelijk beweerden betrokken te zijn geweest bij ongeoorloofde liefdesaffaires met hem.

Hoewel James "een grote meerderheid" van de beschuldigingen aan de kaak stelde, was de schade aan hun huwelijk onherstelbaar. Terwijl ze hun eigen weg gingen, bevestigde Bullock dat ze de adoptie als alleenstaande ouder zou voortzetten. Ze geniet ook de voogdij over haar dochter, Laila.

4 Sandra Bullock nam een pauze van acteren om zich te concentreren op het moederschap

Het succes van de films van Sandra Bullock in de afgelopen jaren is fenomenaal geweest. Haar laatste vier films waren The Lost City, The Unforgivable, Bird Box en Ocean's 8. Elk van hen was enorm succesvol, ontving positieve recensies en zorgde voor veel ophef bij fans, hetzij aan de kassa of op Netflix

Eerder dit jaar kondigde Bullock echter aan dat ze een pauze nam van acteren, om haar een tijdje alle aandacht te kunnen schenken aan haar twee kinderen.

3 Sandra Bullock "Made Bird Box For Her Kids"

De mate van toewijding van Sandra Bullock als moeder kan worden bewezen door haar aanpak bij het maken van haar succesvolle post-apocalyptische thrillerfilm van 2018, Bird Box. Nadat ze een MTV Movie Award voor "Best Performance in a Movie" won voor haar rol in de film, gaf ze haar twee kinderen een shout-out tijdens haar dankwoord.

"Toen ik klaar was met de film ging ik naar mijn baby's en ik zei: 'Hier, mama heeft dit voor je gemaakt'", zei Bullock. "Je zult weten wanneer je het ziet dat er niets is dat ik niet voor je zou doen."

2 Sandra Bullock's dochter is BFF's met de dochter van Channing Tatum

Channing Tatum en Sandra Bullock bliezen het publiek weg met hun steruitvoeringen samen in The Lost City. Het paar werd al snel goede vrienden tijdens het werken aan de film, en het blijkt dat hun dochters ook baat hadden bij de chemie.

Bullock onthulde de dynamiek tijdens een gesprek met Entertainment Tonight in maart van dit jaar. "Ze zijn [beste vrienden]", zei ze. “Het waren volle maanden van logeerpartijen [terwijl we de film opnamen]. Ik bedoel, ze zijn hetzelfde. Het zijn twee sterke vrouwen van het A-type die gewoon, weet je, hun macht uitoefenen.'

1 Is Sandra Bullock van plan om een derde kind te adopteren?

Sinds 2015 heeft Sandra Bullock een relatie met fotograaf Bryan Randall. Recente rapporten gaven aan dat het paar op zoek was naar het adopteren van wat het derde kind van Bullock zou zijn, iets waar geen van beiden publiekelijk op heeft gereageerd.

Hoewel er geen algemeen bewijs is dat de actrice de moedige stap gaat zetten om nog een baby te krijgen, heeft ze ooit bevestigd dat ze openstond voor het krijgen van veel kinderen. In de nasleep van haar film Gravity uit 2013 zei ze tegen Vogue: "Als iemand ineens zou zeggen: 'Je hebt nog vijf kinderen,' zou ik het helemaal goed vinden."

Aanbevolen: