De echte reden waarom Angelina Jolie haar rol op zich nam met Johnny Depp in The Tourist

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Angelina Jolie haar rol op zich nam met Johnny Depp in The Tourist
De echte reden waarom Angelina Jolie haar rol op zich nam met Johnny Depp in The Tourist
Anonim

We weten niet helemaal zeker of het duo vandaag nog steeds zo hecht is, maar tijdens hun tijd op The Tourist werden de twee behoorlijk goede vrienden.

Bovendien wordt er gezegd dat Jolie zelfs Depp relatieadvies gaf, maar daar hebben we later meer over.

We kijken terug op de film uit 2010 en hoe alles tot stand kwam. Hoewel Jolie het fantastisch vond om met Depp samen te werken, was ze de eerste die in de film werd gecast, zonder iets te weten over Johnny's betrokkenheid.

In werkelijkheid had ze criteria voordat ze de rol op zich nam. We zullen uitzoeken wat dat precies was.

Angelina Jolie vond het geweldig om met Johnny Depp te werken

De recensies voor The Tourist waren op zijn best gemiddeld. Bovendien was het gezien de locatie en cast geen goedkope shoot, met een budget van $100 miljoen. Alleen al vanwege zijn sterrenkracht kon de film winst maken en $ 278 miljoen opbrengen aan de kassa.

Het opwindende vooruitzicht was om Jolie en Depp voor het eerst samen op het grote scherm te zien. Gezien haar woorden met IGN, verklaarde Jolie dat de twee vanaf het begin met elkaar overweg konden.

"Oh, hij is gewoon zo'n aardige vent. Je loopt iemands kantoor binnen en je ziet wat belangrijk voor ze is. Hij heeft veel boeken en veel foto's van zijn kinderen. Dus het is meteen iemand bij wie je je op je gemak voelt Hij is een echte, experimentele, diep gevoelde artiest, die veel geeft en veel probeert en die op de set voor iedereen erg vriendelijk is."

Jolie zou verder onthullen dat ze de geweldige humor van Depp niet had verwacht. Volgens de actrice verspilde het paar veel tijd aan het fotograferen vanwege Depps dwaasheid op de set.

"Er drijven wat beelden rond, waarvan ik verbaasd ben dat ze niet zijn opgedoken… God, er was een goede 20 minuten, een half uur te vroeg, waar we niet konden stoppen met lachen. We hebben veel verspild film. En heb veel producenten gefrustreerd. De outtakes hiervan zijn ongetwijfeld erg grappig."

Samenwerken met Johnny was een grote bonus voor Jolie, maar het was niet de reden dat ze ja zei tegen het script.

Angelina Jolie nam de toerist op zich voor de timing en locatie van de film

Gezien haar drukke agenda en gezinsleven, is het niet gemakkelijk voor Jolie om rollen op zich te nemen, en dat geldt vandaag de dag gezien haar veranderende prioriteiten.

Destijds had voormalig partner Brad Pitt echter een vertraging in Moneyball, waardoor Jolie een open raam had om een project op zich te nemen. Bovendien was ze geïnteresseerd in de locatie ergens anders. De toerist vinkt beide vakjes aan.

"Eerlijk gezegd kwam deze tot stand… Ik was klaar met S alt en Brad [Pitt] zou daarna werken en hij had een kleine vertraging in zijn film, in Moneyball, en dus hadden we een paar maanden en ik vroeg me af of er was iets dat op een geweldige locatie is opgenomen."

"Dat is het telefoontje dat ik pleegde! En het was een personage dat ik nog niet eerder had gedaan. Gewoon iets nieuws. Ik kreeg dit telefoontje dat er een film was die toevallig in Venetië en Parijs werd opgenomen en het was een echte dame."

Na de beslissing om het project op zich te nemen, werd Johnny Depp later ook toegevoegd. "Ik was geïnteresseerd en toen kwam [regisseur] Florian [Henckel von Donnersmarck] aan boord en toen Johnny [Depp] en het was gewoon een genoegen."

Angelina Jolie heeft Depp Amber gehoord relatieadvies gegeven

Zoals we in het verleden hebben gezien, groeien castleden naar elkaar toe tijdens hun tijd op een filmset. Dit was het geval bij Jolie en Depp. Volgens de National Enquirer gaf Jolie destijds ook Johnny relatieadvies, tijdens zijn dagen met niemand minder dan Amber Heard.

"Angelina Jolie geeft romantiekadvies aan oude vriend Johnny Depp en waarschuwt hem dat hij misschien een grote fout maakt door met Amber Heard te trouwen", aldus de publicatie.

"Angie maakt zich zorgen dat [Depp] een midlifecrisis doormaakt en is betoverd geraakt door de veel jongere actrice", zei de bron ook.

We hopen dat Amber Heard niets van dit gerucht heeft gehoord, aangezien ze een grote fan is van Angelina Jolie. Desalniettemin, kijkend naar de manier waarop de dingen verliepen, was Jolie duidelijk op zoek naar Johnny's belangen.

Aanbevolen: