Hoe de MCU Rachel McAdams misleidde over haar rol in Doctor Strange 2

Inhoudsopgave:

Hoe de MCU Rachel McAdams misleidde over haar rol in Doctor Strange 2
Hoe de MCU Rachel McAdams misleidde over haar rol in Doctor Strange 2
Anonim

Voordat ze zich bij het Marvel Cinematic Universe aansloot, stond Rachel McAdams bekend om het doorgeven van blockbuster-projecten (behalve de Sherlock Holmes-films). Dus fans waren opgetogen toen ze eindelijk instemde om samen met Benedict Cumberbatch te schitteren in Doctor Strange uit 2016. Ze vroegen zich echter af hoe Marvel de actrice kon overtuigen.

Recente rapporten zeggen ook dat de studio de Mean Girls-ster heeft misleid over haar rol in het met sterren bezaaide vervolg, Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dit is de waarheid over de reis van McAdams naar MCU.

De echte reden dat Rachel McAdams lid werd van MCU's 'Doctor Strange'

In december 2015 zei McAdams dat Doctor Strange "het complete pakket" was, dus het was een "no-brainer" om eindelijk "lid te worden van de Marvel-familie", zoals MTV het uitdrukte.

"Ik bedoel, ik hou gewoon van de regisseur", legde de Notebook-ster uit. "Ik ontmoette Scott [Derrickson] en hield van zijn visie, hij was zo gepassioneerd. En de kans om met Benedict te werken was een soort van no-brainer. En Marvel maakt geweldige films, dus het was een compleet pakket." Ze voegde eraan toe dat "het zeker niet zal zijn zoals een van de andere films."

Ondanks de verwachting om de voor een Oscar genomineerde actrice Christine Palmer te zien spelen naast Cumberbatch en andere topacteurs zoals Fantastic Beasts-ster Mads Mikkelsen en Oscar-winnaar Tilda Swinton, dachten fans dat McAdams een "nutteloze" rol speelde.

In november 2016 heeft Yahoo! publiceerde een artikel met de titel: "Doctor Strange: laten we hopen dat Rachel McAdams de laatste grote actrice is die een nutteloze superheldenvriendin speelt."

Er is een langlopend probleem geweest over vrouwen in Marvel. Brie Larson en Natalie Portman werden bijvoorbeeld in elkaar geslagen omdat ze respectievelijk Captain Marvel en Jane Foster/Mighty Thor speelden.

Scarlett Johannson's rechtszaak met Disney over Black Widow leidde ook tot meerdere controverses - van haar "veeleisend" zijn tot haar mede-sterren "niet ondersteunen" haar tijdens de beproeving.

Hoe MCU Rachel McAdams misleidde over 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness'

In een recent interview met IndieWire onthulde McAdams dat haar aanvankelijk werd verteld dat haar personage 'drie verschillende versies' zou hebben. Er werd haar ook beloofd dat haar personage in het vervolg "een heel ander persoon zou zijn met… andere levenservaring".

"Het veranderde een klein beetje van wat mij oorspronkelijk was verteld, [dat was] dat het drie verschillende versies zouden zijn, en uiteindelijk eindigden we met twee verschillende versies", vertelde ze aan de publicatie.

Ze vervolgde: "Maar ze zeiden dat ik een heel andere versie zou spelen van de Christine Palmer die ik in de eerste film speelde, dat ik geen arts op de eerste hulp was, maar een heel ander persoon met een volledig verschillende levenservaring." Ze ging verder met het bespreken van Christine's make-over, waar ze nu "veel meer een uniform" draagt, omdat ze "haar haar heeft geverfd [en niet meer in scrubs zit".

De filantroop sprak ook haar opwinding uit over het maken van meer actiescènes. "Ik hou van actie doen. Ik hou ervan fysiek bezig te zijn als acteur. Ik merk dat het me een beetje uit mijn hoofd ha alt en er komt altijd iets verrassends uit voort ", gutste de Game Night-ster.

"Ik ben opgegroeid met sporten, dus het is leuk om je lichaam een beetje te gebruiken en te kijken of het nog steeds werkt zoals vroeger. En mensen houden van dat spul, dus het is gewoon heel bevredigend om daaraan deel te nemen manier."

Zal er een 'Doctor Strange 3' komen?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft een opening gelaten voor een ander vervolg. Marvel heeft het nog niet bevestigd, maar Cumberbatch is bereid om de Mantel van Levitatie nog een keer te dragen.

"Ik hoop het. Ik zou er graag nog een doen", zei The Hobbit-ster. "Doctor Strange is zo'n complex personage en het voelt alsof er nog zoveel meer met hem te ontdekken v alt. Hij is zo'n briljant personage en ik speel nog steeds met veel plezier met hem."

Doctor Strange 2-regisseur, Sam Raimi - die achter Tobey Maguire's Spider-Man-trilogie zit - hoopt ook terug te keren naar MCU. "Absoluut. Het is net de beste speelgoeddoos ter wereld om bij Marvel te kunnen spelen", aldus de filmmaker. "Ik zou graag terugkomen en nog een verhaal vertellen, vooral met het geweldige management dat ze daar hebben."

Voor nu heeft Marvel Studios-president, Kevin Feige, zojuist hun Phase 5-opstelling onthuld op de recente San Diego Comic-Con. Het begint in 2023 met Ant-Man And The Wasp: Quantumania, Disney+'s Secret Invasion, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Hawkeye spin-off Echo, Loki seizoen 2, Blade, Ironheart, Agatha: Coven of Chaos, Daredevil: Born Again, Captain America: New World Order en Thunderbolts.

Aanbevolen: