Tekashi69 is een vrije man

Inhoudsopgave:

Tekashi69 is een vrije man
Tekashi69 is een vrije man
Anonim

Tekashi69 is een vrije man! Ja, je leest het goed.

In een schokkende en ongekende vrijlating uit de gevangenis hebben we nu vernomen dat een federale rechter heeft vastgesteld dat de gezondheid van Tekashi69 in gevaar is en zijn onmiddellijke vrijlating heeft goedgekeurd. De 23-jarige artiest wiens echte naam Daniel Hernandez is, zou tot augustus in de gevangenis blijven.

Zal deze vroege vrijlating Tekashi69's leven redden, of zal het juist de zet zijn die zijn ondergang bespoedigt?

Waarom stapt hij eruit?

Tekashi69
Tekashi69

Onlangs werd onthuld dat Tekashi69 lijdt aan matige tot ernstige astma en de afgelopen dagen moeite heeft gehad met ademhalen. Zijn advocaten deden een beroep op zijn vrijlating, die werd ingewilligd. Deze onderliggende medische aandoeningen maken hem vatbaarder voor het oplopen van COVID-19, dat ongebreideld door de gevangenissystemen raast. Volgens TMZ verleende de rechter medelevende vrijlating uit de faciliteit in New York en heeft hij hem bevolen de rest van zijn gevangenisstraf thuis af te maken.

TMZ meldt dat de rechtbanken "de rechterlijke uitspraak uitstelden totdat hij veilig thuis was."

Huisarrest

Tekashi69
Tekashi69

We zijn allemaal in quarantaine en moeten thuis blijven, dus dit lijkt niet echt een straf voor Tekashi69. ABC News meldt echter dat de voorwaarden voor zijn vrijlating onder meer zijn dat zijn eerste 4 maanden huisarrest een GPS-monitor bevat en dat zijn adres moet worden goedgekeurd door zijn reclasseringsambtenaar. Hij mag alleen vertrekken om medische hulp te zoeken of juridische afspraken bij te wonen.

Is hij veilig thuis?

Dat wijst ons op de volgende kritische vraag die hier speelt. Is het veilig dat Tekashi69 in zijn woning wordt vrijgelaten? Het is al lang gemeld dat zijn veiligheid in gevaar is en hij is in feite een doelwit geworden. Hij sloot een deal met functionarissen om de vertrouwelijke informatie vrij te geven met betrekking tot misdaden waarbij hij betrokken was, inclusief het verraden van degenen die er ook bij betrokken waren.

De vraag blijft… loopt Tekashi69 meer risico op gezondheidsproblemen in de gevangenis of thuis, wanneer zijn veiligheid op het spel staat?

Aanbevolen: