Batgirl'-actrice Leslie Grace zegt dat ze trots is op haar harde werk in een flop van $ 90 miljoen

Inhoudsopgave:

Batgirl'-actrice Leslie Grace zegt dat ze trots is op haar harde werk in een flop van $ 90 miljoen
Batgirl'-actrice Leslie Grace zegt dat ze trots is op haar harde werk in een flop van $ 90 miljoen
Anonim

Batgirl-ster Leslie Grace heeft besloten zich te concentreren op de positieve punten nadat de leidinggevenden van Warner Bros besloten de film van $ 90 miljoen te schrappen.

'Batgirl' als 'verschrikkelijk' beschouwd na testscreenings

Op Instagram zei de actrice dat ze trots was op de film, ondanks het feit dat leidinggevenden de film na testvertoningen als 'vreselijk' bestempelden. "Querida familia! Na het recente nieuws over onze film 'Batgirl', ben ik trots op de liefde, het harde werk en de intentie die al onze ongelooflijke cast en onvermoeibare crew in deze film hebben gestopt gedurende zeven maanden in Schotland", schreef Grace.. "Ik voel me gezegend dat ik een leven lang tussen absolute grootheden heb gewerkt en relaties heb gesmeed! Aan elke Batgirl-fan - BEDANKT voor de liefde en het geloof, waardoor ik de cape op me heb kunnen nemen en, zoals Babs het beste zei, 'mijn eigen verdomde held!'''

Grace - die de hoofdrol zou spelen als Batgirl - deelde verschillende video's en foto's van de productie. Een zoete video zag Grace en haar co-sterren meezingen met Nelly Furtado's "Promiscuous" in een tent terwijl ze lachten. Op een bepaald moment in de video grapt de In The Heights-actrice dat Babs, het Batgirl-personage, kan twerken terwijl ze op het nummer danst. Een andere video toont Grace in een kleedkamer die haar microfoon verwijdert en de broek van haar kostuum aanpast terwijl ze Whitney Houston's "I Will Always Love You" zingt.

Filmbestuurders voelden dat het uitbrengen van 'Batgirl' het merk zou 'ruïneren'

Batgirl zou later dit jaar op HBO Max verschijnen. Maar na een reeks testvertoningen werd de film niet goed ontvangen door het publiek. Het was naar verluidt zo slecht dat studio-execs dachten dat het de toekomst van DC zou schaden

Uitgebreid universum. Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah in een verklaring op Instagram: "We zijn bedroefd en geschokt door het nieuws. We kunnen het nog steeds niet geloven. Als regisseurs is het van cruciaal belang dat ons werk aan het publiek wordt getoond, en hoewel de film nog lang niet af was, zouden we willen dat fans over de hele wereld de kans hadden gehad om de uiteindelijke film zelf te zien en te omarmen. Misschien zullen ze op een dag insha'Allah."

De regisseurs vervolgden: ' Onze geweldige cast en crew hebben geweldig werk geleverd en zo hard gewerkt om Batgirl tot leven te brengen. We zijn voor altijd dankbaar dat we deel hebben uitgemaakt van dat team. Het was een droom om met zo'n fantastische acteurs zoals Michael Keaton, JK Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Corey Johnson, Rebecca Front, en vooral de geweldige Leslie Grace, die Batgirl met zoveel passie, toewijding en menselijkheid vertolkte.

"In ieder geval als grote fans van Batman sinds we kleine kinderen waren, was het een voorrecht en een eer om deel uit te maken van de DCEU, al was het maar voor een kort moment. Batgirl For Life." Batgirl kreeg in 2021 groen licht als onderdeel van een ondernemingsbrede inspanning om speciaal voor HBO Max speelfilms te maken.

Aanbevolen: