Fans woedend nadat Adele zegt dat ze "trots" is op het annuleren van Vegas Residency

Inhoudsopgave:

Fans woedend nadat Adele zegt dat ze "trots" is op het annuleren van Vegas Residency
Fans woedend nadat Adele zegt dat ze "trots" is op het annuleren van Vegas Residency
Anonim

Adele stelde veel fans teleur toen ze haar residentie in Las Vegas slechts 24 uur voor de eerste show afzegde. Nu lijkt de popster zout in de wond te hebben gewreven door zichzelf te omschrijven als 'trots' en 'dapper' omdat ze de show heeft afgeblazen.

De show – getiteld Weekends with Adele – zou lopen van januari tot april. Maar de dag voor de eerste show plaatste Adele een videobericht op haar sociale media waarin ze onthulde dat het nog niet "klaar" was.

Oorspronkelijk noemde ze bezorgdheid over COVID-19 vanwege de annulering, maar sindsdien zijn er geruchten geweest over creatieve meningsverschillen.

"Het spijt me zo, maar mijn show is nog niet klaar", zei Adele in de video. "We hebben absoluut alles geprobeerd om het op tijd in elkaar te zetten en ervoor te zorgen dat het goed genoeg voor je is, maar we zijn absoluut vernietigd door vertragingen bij de levering en COVID."

Adele noemt zichzelf moedig omdat ze opkwam voor haar 'artistieke behoeften'

In een nieuw coverinterview met Elle leek de zangeres te bevestigen dat creatieve meningsverschillen een van de belangrijkste redenen waren waarom ze de residentie opzegde. Ze legde uit dat dingen met de show niet samenkwamen zoals ze wilde, en ze wilde er niet mee doorgaan als het niet 100% perfect was.

Adele zei dat de beslissing om te annuleren niet gemakkelijk was en noemde het het "slechtste moment" van haar carrière. Desalniettemin zei de muzikante dat het de juiste beslissing was en is ze trots dat ze het initiatief heeft genomen om te annuleren. "De eerste paar maanden waren echt heel moeilijk", vervolgde ze. "Ik schaamde me. Maar het deed mijn vertrouwen in mezelf groeien, want het was heel moedig om te doen.”

“Ik denk niet dat veel mensen zouden hebben gedaan wat ik deed”, voegde Adele eraan toe. "Ik ben erg trots op mezelf dat ik voor mijn artistieke behoeften sta."

Adele's opmerkingen vallen niet goed bij fans

Adele kreeg onmiddellijk reactie na het annuleren van de residentie - grotendeels omdat veel mensen al vrij hadden genomen van hun werk en naar Las Vegas waren gereisd om de eerste paar shows bij te wonen. Mensen waren ook gefrustreerd dat Adele geen informatie gaf over de data van de verplaatste shows en de tickets niet onmiddellijk terugbetaalde.

Nu lijken de meest recente opmerkingen van de zangeres de controverse opnieuw te hebben aangewakkerd, waarbij veel gebruikers van sociale media haar trots als toondoof bestempelen.

Ondanks de tegenslag, gaat Adele door met een nieuwe residentie in Las Vegas, waar volgens rapporten meer directe creatieve controle over is. Haar nieuwe shows zullen plaatsvinden tussen november 2022 en maart 2023. Maar het v alt nog te bezien of ze haar shows te midden van de controverse uitverkocht zal hebben.

Aanbevolen: