Wat doet Eva Mendes nu ze niet acteert?

Inhoudsopgave:

Wat doet Eva Mendes nu ze niet acteert?
Wat doet Eva Mendes nu ze niet acteert?
Anonim

Eva Mendes deed een gigantische stap weg van het grote scherm en het openbare leven en ging een zeer privé gezinsleven leiden met partner van meer dan tien jaar Ryan Gosling en hun twee kinderen Esmeralda en Amada. Maar eerst had ze haar gloriedagen van roem, publieke aandacht en mediadiscussies, vestigde ze zich in Hollywood en speelde ze in films die een belangrijke wending in haar carrière markeerden, zoals Training Day, Fast 2 Furious, Hitch, Ghost Rider, Last Night, The Women, Out of Time tegenover Denzel Washington, en Girl in Progress.

Met haar laatste grote rol in de film Lost River uit 2014 (waarvoor haar partner Ryan Gosling zijn regiedebuut maakte), en een zeer kleine stem in 2021 in de animatieserie Bluey, is de actrice vrij het mediarooster. Dus waar is ze mee bezig geweest sinds ze stopte met acteren?

8 Eva Mendes' relatie met Ryan Gosling

Eva Mendes en Ryan Gosling op hun plaats voorbij de dennen
Eva Mendes en Ryan Gosling op hun plaats voorbij de dennen

Eva Mendes en Ryan Gosling begonnen te daten in 2011 en zijn sindsdien samen. Hun chemie op het scherm leidde tot datinggeruchten tijdens het filmen van The Place Beyond the Pines uit 2012. Eva is geen onbekende in lange relaties, aangezien ze van 2002 tot 2010 een 8-jarige relatie had met filmmaker George Augusto.

7 Waarom Eva Mendes stopte met acteren en wat ze te zeggen heeft over haar terugkeer naar acteren

Eva Mendes deed een stap terug uit haar bloeiende Hollywood-carrière om zich te concentreren op het opvoeden van haar dochters en heeft dat hands-on gedaan. Fans kunnen gewoon stoppen met het steeds weer opnieuw kijken naar de klassiekers van Eva Mendes, aangezien de actrice misschien terugkeert en zelfs opnieuw acteert, maar zonder enige vereiste van seks of geweld.

6 Eva Mendes is mede-eigenaar van Sponge Line Skura Style en is een merkambassadeur

Eva Mendes is momenteel mede-eigenaar van de slimme sponslijn Skura Style, die gebruikers waarschuwt wanneer het tijd is voor vervanging. Sinds ze terug is op sociale media, promoot ze haar merk en neemt ze deel aan verschillende taken als merkambassadeur om het bewustzijn te vergroten over wat de spons kan doen, wat ze "verstorende bedrijven in de schoonmaakindustrie" noemt. De actrice is niet nieuw in het wagen van in het bedrijfsleven, aangezien ze ook de creative director is van het make-upmerk CIRCA Beauty.

5 Ze verscheen op het gesprek

Met een comeback op sociale media in mei, verscheen de actrice en zakenvrouw op The Talk waar ze sprak over haar Ryan, en deelde ze grappige momenten van fangirls over zijn platinablonde haar voor de aankomende film Barbie (waarin Gosling samen met Margot Robbie schittert). Ze besprak ook haar sponsmerk.

4 Ze steunt haar man in posts en interviews

Voor een stel dat zo goed als verzegeld is over hun persoonlijke leven, heeft Eva Mendes recentelijk over haar partner gepraat in een flink aantal berichten en interviews waarin ze verschijnt, en het personage dat hij belichaamt in films. In een Instagram-bericht over de rol van Gosling in Netflix's The Grey Man, zei de actrice: "Mijn man maakt al mijn actiesterrendromen uit de jaren 80 waar."

3 Eva Mendes was op een aflevering van gehakte lever

De actrice speelde in een aflevering van een sketchcomedyshow Chopped Liver gemaakt door Shannon Plumb, en maakte er een post over waarin ze schreef: "Ik ben zo opgewonden om deel uit te maken van deze aflevering van CHOPPED LIVER! !!…" De 27 minuten durende aflevering met hilarische inhoud laat zien dat Mendes verschillende karakters aanneemt, onder meer als een vreselijk samengestelde verkiezingskoningin, een Spaanse schoonmaakster, een undercover dakloze en een pittige Gen-Z klimaatadvocaat.

2 Ze lijkt meer uitstapjes te maken en haar beste leven te leiden in kleurrijke outfits

Van wat haar sociale media zeggen, lijkt Eva Mendes een erg leuke en kleurrijke levensstijl te leiden, afgezien van het verkopen van kleurrijke sponzen en het schoonhouden in de keuken. Het modespel van de actrice is ongeëvenaard en ze deelt een glimp van haar leven en uitstapjes met haar bijna 3 miljoen volgers.

1 Ze heeft het druk met moeder zijn en praat er soms over

De actrice verwelkomde haar dochters, Esmeralda en Amada, respectievelijk in 2014 en 2016. Hoewel ze haar kinderen nooit in de schijnwerpers zet, heeft ze gesproken over haar volledig betrokken ouderschap en enkele lessen die ze haar dochters bijbrengt. Vorig jaar gaf ze ouderschapsadvies over het niet slaan van kinderen, wat veel publieke opinies opleverde.

Aanbevolen: