Is het vermogen van Miles Teller de afgelopen jaren gedaald?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Miles Teller de afgelopen jaren gedaald?
Is het vermogen van Miles Teller de afgelopen jaren gedaald?
Anonim

Miles Teller's reis als acteur is de belichaming van wat je een op en neergaande carrière zou noemen. Zijn prestaties spreken ongetwijfeld voor zich. Op 34-jarige leeftijd is hij al een begrip in Hollywood, dankzij zijn werk in films als War Dogs, Thank You for Your Service en The Divergent-series. Misschien wel het belangrijkste is dat zijn hoofdrol in Damien Chazelle's Whiplash ertoe heeft bijgedragen dat de film vijf Academy Award-nominaties won, waarvan hij er twee won.

Aan de andere kant heeft Teller zich ook vaak in extreme tegenspoed bevonden, al dan niet door hemzelf veroorzaakt. Hij ontsnapte ternauwernood met zijn leven na een auto-ongeluk toen hij 20 was, waardoor ook zijn gezicht permanent littekens achterliet. Dit maakte het soms moeilijk voor hem om rollen te krijgen.

Hij heeft ook de reputatie een beetje onaangenaam te zijn, en zijn 'bad boy'-neigingen hebben hem af en toe in heet water gebracht. Een voorbeeld is toen hij in 2017 werd gearresteerd voor openbare dronkenschap. Op dat moment werd hij geschat op ongeveer $ 15 miljoen. Hoewel zijn problemen ervoor hebben gezorgd dat dat cijfer is gedaald, kan hij dankbaar zijn dat de daling niet zo significant is geweest.

Bijgewerkt op 8 augustus 2022: Miles Teller speelde eerder dit jaar in het langverwachte vervolg Top Gun: Maverick, waarmee hij zijn Hollywood-carrière weer in een hogere versnelling zette. Hij stond ook centraal in een Netflix originele film Spiderhead in juni en heeft momenteel nog drie films in de maak. Volgens We althy Gorilla heeft Teller vanaf deze maand een nettowaarde van $ 14 miljoen.

Miles Teller heeft een non-stop carrière gehad

Teller's carrière was vrij non-stop in de vroege tot medio 2010s. Zijn eerste filmrol was naast Nicole Kidman en Aaron Eckhart in Rabbit Hole in 2010. Hij speelde in nog vier films in de drie jaar die volgden, voor zijn grootste rol in Whiplash in 2014. Datzelfde jaar debuteerde hij met zijn verafschuwde personage Peter Hayes in Divergent, een rol die hij zou hernemen in de daaropvolgende sequels van de film in 2015 en 2016.

Rond deze tijd miste hij een rol die zijn carrière een heel andere kijk had kunnen geven. Zijn Whiplash-mentor, Chazelle, werkte aan zijn volgende grote project - de musical La La Land. Hij had Teller al in potlood als hoofdrolspeler gezet, naast Emma Watson. De actrice haakte echter af omdat de film botste met haar opnameschema voor Bill Condons musical Beauty and the Beast.

Teller werd gedropt in meer mysterieuze omstandigheden, met de enige communicatie die hij ontving van zijn agent. Hij kreeg te horen dat de regisseur van gedachten was veranderd en niet langer vond dat hij 'creatief geschikt was voor het project'.

Heeft Miles Teller meer geld geëist?

Dat hij zo zonder pardon uit dat muzikale project werd geschrapt, was iets dat hem duidelijk dwarszat. Er deden toen geruchten de ronde dat hij voor de rol over het hoofd was gezien omdat hij meer geld eiste dan verstandig was. Hij deed zijn best om die beweringen heftig te weerleggen toen hij een paar jaar later ging zitten om met het tijdschrift Vulture te spreken.

"[De pers] zei dat ik vier miljoen kreeg om het te doen en wees het af omdat ik er zes wilde", zei hij. "Ik ben er vrij zeker van dat een talentenbureau dat verhaal heeft geplant om te proberen mij tegen mijn eigen agent op te zetten - het was absoluut onwaar. De geldkant was prima. Ik kan je 1.000 procent verzekeren dat als er een rol was wilde spelen, zou ik er geen vier miljoen dollar voor weigeren."

Teller benadrukte zelfs dat hij loyaliteit had getoond aan Chazelle en de film op een moment dat het uit elkaar leek te vallen: "Ik kon niet van boord springen alleen omdat het project in beweging was. Ik ga mijn graf in, wetende dat ik mijn extreme loyaliteit aan Damien en die film heb betuigd."

Miles Teller had een jaar van gemengde fortuinen

2017 was een jaar van gemengde fortuinen voor Teller. Hij speelde in twee films, die beide veel lof ontvingen, ook voor zijn eigen solide uitvoeringen. Echter, Only the Brave en Thank You for Your Service flopten beide aan de kassa, met een gecombineerd verlies van bijna $ 25 miljoen.

Dat zou tot 2022 de laatste keer zijn dat Teller op het grote scherm te zien was. Het was tijdens deze 'betovering in de wildernis' dat hij in de zomer van San Diego aan de verkeerde kant van de wet stond 2017. Gelukkig voor hem had de SD-politieafdeling onvoldoende bewijs en heeft ze geen aanklacht ingediend. Afgezien van de slechte pers, veroorzaakte de aflevering geen noemenswaardige deuk in zijn vermogen.

Zijn afwezigheid van actief werk lijkt hem echter wat geld te hebben gekost. Tussen 2017 en 2021 is het vermogen van Teller met ongeveer $ 1 miljoen gedaald tot een totaal van $ 14 miljoen. En hoewel dat geen onbeduidend bedrag is, is hij er in ieder geval in geslaagd om het grootste deel van zijn vermogen te behouden in wat meestal een braakliggende periode van werk was.

Aanbevolen: