Waar is baby Lyssa Chapman nu?

Inhoudsopgave:

Waar is baby Lyssa Chapman nu?
Waar is baby Lyssa Chapman nu?
Anonim

Lyssa Chapman, de dochter van de beroemde premiejager Duane Chapman, speelde samen met haar vader in de realityshow Dog the Bounty Hunter van augustus 2004 tot juni 2012. Duane Chapman heeft dankzij deze show een gerapporteerd vermogen van $ 6 miljoen. Hij is echter bij veel controverses betrokken geweest. Ondertussen is ook Lyssa om de verkeerde redenen in het nieuws geweest. Van haar persoonlijke problemen tot meerdere keren gearresteerd worden, de voormalige realityster lijkt niet uit de buurt te blijven van problemen.

Als eigenaar van een sportkledingzaak staat Lyssa erom bekend regelmatig gezondheidstips te delen via haar sociale media-accounts. De televisiepersoonlijkheid was eerder getrouwd met Brahman Galanti, met wie ze in 2009 trouwde. Lyssa vroeg in februari 2011 een echtscheiding aan en werd een maand later gearresteerd voor criminele eigendomsschade en het aanvallen van een politieagent. Laten we eens kijken wat ze in 2022 heeft uitgespookt.

Bijgewerkt op 9 augustus 2022: Sinds dit artikel oorspronkelijk werd uitgebracht, is Lyssa Chapman Evensen getrouwd met ex-vriendin Leiana. Het paar wisselde geloften uit tijdens een prachtige buitenbruiloft op een strand in Hawaï op 3 juni. Sinds hun trouwdag hebben beide vrouwen hun tijd doorgebracht met genieten van het leven als echtgenotes, moeders en hun werk in de fitnessindustrie.

Waarom is Lyssa Chapman lid geworden van OnlyFans?

De voormalige borgsteller lanceerde haar online kledinglijn in november 2019 en nu lijkt het erop dat ze haar zakelijke onderneming verder wil uitbreiden omdat ze zich bij OnlyFans heeft aangesloten. Met dit op volwassenen gerichte sociale-mediaplatform voor abonnementen kunnen beroemdheden en volwassen entertainers inhoud delen die normaal wordt gecensureerd op sociale-mediaplatforms."Het meest verleidelijke dat een vrouw kan dragen, is zelfvertrouwen", leest haar bio op de controversiële site.

Lyssa Chapman creëerde een platform om slachtoffers van sekshandel te redden

De moeder van twee heeft de handen ineen geslagen met collega-realityster Rainy Robinson en beiden zijn een missie begonnen om slachtoffers van kinderen en mensenhandel te vinden. Het idee is ontstaan uit hun wederzijdse wens om de zaken van vermiste personen te helpen. In november 2020 lanceerde het paar hun website Lost Never Forgotten om familieleden en geliefden van vermiste mensen in staat te stellen contact met hen op te nemen en hulp te vragen.

In een interview met The Sun zei Lyssa dat ze onmiddellijk na de lancering van de website massa's e-mails ontvingen. "Het plan is om families te herenigen om antwoorden te geven, of het nu goede of slechte antwoorden zijn", aldus de televisiepersoonlijkheid. Toen voegde ze eraan toe: "Dit is het begin van mijn reis, mijn roeping. Eindelijk kan ik verlossing vinden in deze wereld, goed doend dat niemand me kan weigeren."

Lyssa Chapman werd gearresteerd voor intimidatie in Hawaï

In januari 2020 werd Lyssa gearresteerd in Honolulu na een vermeende ruzie met haar oude vriendin, Leiana Evensen. Kort daarna werd ze officieel geslagen met twee tellingen van intimidatie: één tegen haar vriendin en één tegen een man. Ze is ook veroordeeld tot het betalen van $ 535 aan boetes. Maar er kwam goed nieuws in Lyssa's leven toen werd onthuld dat ze geen gevangenisstraf zou uitzitten voor het naar verluidt lastigvallen van haar vriendin.

Volgens de gerechtelijke documenten die zijn verkregen door TMZ: "Lyssa pleitte niet voor twee beschuldigingen van intimidatie waarmee ze werd geconfronteerd. In ruil daarvoor verleende de rechter haar uitstel." Daardoor moest Lyssa zes maanden uit de problemen blijven. Onder de voorwaarden van haar uitstel mocht ze het Hawaiiaanse eiland Oahu, waar ze op dat moment verbleef, niet verlaten. Volgens TMZ moest de televisiepersoonlijkheid "regelmatig verslag uitbrengen aan haar reclasseringsambtenaar en geen federale of staatsmisdrijven plegen."

Wie is de vriendin van Lyssa Chapman?

De voormalige premiejager heeft pech gehad als het op liefde aankomt. Ze kreeg haar eerste dochter, Abbie Mae, toen ze nog maar 15 jaar oud was van een jongen die negen jaar ouder was dan zij. In 2009 vond ze opnieuw liefde met Brahman Galanti, maar hun romance was van korte duur en het paar ging na twee jaar huwelijk uit elkaar. Ze delen een dochter genaamd Madalynn Grace. Vijf jaar later kreeg de biseksuele ster een relatie met een vrouw genaamd Leiana.

Een paar jaar geleden bekende Lyssa dat ze ernaar uitkeek om co-ouderschap te krijgen met Galanti, die werd vrijgelaten uit de gevangenis nadat ze vier jaar had uitgezeten omdat ze met een gestolen auto tegen een politievoertuig was gebotst. In een interview met The Sun gaf Lyssa openlijk toe dat ze bewust verkeerde keuzes heeft gemaakt als het gaat om het daten van mannen. Ze onthulde: "Ik heb altijd iets gehad met slechte jongens en goede dingen. De jongens die ik kies zijn ondeugende jongens, en de meisjes die ik kies zijn deze ongerepte vrouwen."

Lyssa bood ook een kijkje in haar unieke opvoedingssituatie: "Ik ben heel blij dat ik weer een ouder in Mady's leven heb. Ze heeft al twee moeders en nu heeft ze een extra vader." Lyssa is ook een goede steun geweest voor haar vader na de dood van stiefmoeder Beth Smith. Nu is Duane Chapman getrouwd met Francie Frane. Ondertussen is Lyssa sterk aanwezig op sociale media en deelt ze regelmatig foto's met haar 300.000+ volgers over fitness en haar familie.

Aanbevolen: