De grootste namen die zijn bevestigd in de Barbie-film

Inhoudsopgave:

De grootste namen die zijn bevestigd in de Barbie-film
De grootste namen die zijn bevestigd in de Barbie-film
Anonim

Een van de meest besproken en langverwachte filmprojecten die nog moet worden uitgebracht, is ongetwijfeld de aankomende Barbie-film waarin de geliefde kinderpop tot leven komt op het scherm. Hoewel er niet veel bekend is over dit geheimzinnige verwachte project, zijn er de afgelopen maanden verschillende lekken en bevestigde details aangekondigd.

Met Ladybird-regisseur Greta Gerwig die het project leidt, is het redelijk veilig om te zeggen dat de film het publiek uit het water zal blazen met wat komen gaat. Niet alleen dit, maar het publiek was opgetogen bij het horen van het nieuws dat het iconische personage zou worden gespeeld door niemand minder dan Margot Robbie. Robbie vergezellen zich voor de rit met een aantal behoorlijk grote namen in de acteerindustrie, zoals ieders favoriete Hollywood-hartbreker Ryan Gosling als Ken. Maar welke andere grote namen en gezichten kun je in de komende film verwachten? Laten we eens kijken naar enkele van de grootste acteurs waarvan is bevestigd dat ze in de toekomstige Barbie-film zullen verschijnen.

8 Margot Robbie als Barbie

Als eerste hebben we het pictogram zelf en het titulaire personage Barbie. Hoewel de rol aanvankelijk was gekoppeld aan een paar andere behoorlijk grote namen zoals Anne Hathaway en Amy Schumer, ging het uiteindelijk naar het Australische icoon en echte Barbie zelf, Margot Robbie. Ondanks de korte overweging van andere actrices, lijken fans over de hele wereld een theorie te hebben dat Robbie "voorbestemd" was voor de rol. Volgens Now To Love kwam de theorie voort uit een gedenkwaardige verhaallijn van haar in de tijd van haar buren, die haar met Barbie in verband bracht.

7 Ryan Gosling als Ken

Er zijn maar weinig beroemde duo's die zo iconisch en wereldwijd bekend zijn als Barbie en Ken. In de aankomende film zal de iconische koppeling tot leven komen op het scherm, terwijl Hollywood-hartbreker Ryan Gosling naast Robbie zal schitteren als de geliefde pop. Nadat de eerste blik op Goslings bleekblonde Ken-verschijning viraal ging, ging de acteur zelf verder met details over hoe hij "Ken-ergy" uitstraalde.

Toen hij beschreef wat het hebben van "Ken-ergie" eigenlijk inhield, verklaarde Gosling: "Je kent een Ken in je leven, en dan weet je dat Ken Ken-ergie heeft."

6 Will Ferrell als CEO van een speelgoedbedrijf (misschien)

Ondanks heel weinig informatie over de verhaallijn van de film, wordt algemeen gespeculeerd dat het grote kwaad van de film een gemene afbeelding zal zijn van de CEO van een speelgoedbedrijf, hoogstwaarschijnlijk de makers van Barbie, Mattel. Volgens Movie Web kwamen de speculaties nadat Ferrell op de set van de film was gefotografeerd, terwijl hij een rolschaatsscène opnam. De foto's tonen Ferrell enigszins in actieve achtervolging terwijl zijn handen zwaaien en zijn uitdrukking toont een duidelijk verontrust en zelfs boos karakter. Bij het zien van de foto begonnen fans te speculeren of de scène zou laten zien dat Ferrell Robbie's Barbie probeerde te vangen en hem dus bestempelde als de potentiële schurk van de film.

5 Simu-Liu als een andere pop

Een andere grote naam waarvan is bevestigd dat hij in de aankomende film zal verschijnen, is een van Marvel's nieuwste alums Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings-ster, Simu Liu. Zoals het geval is met alle dingen rond de toekomstige functie, is er niet veel onthuld over het exacte personage dat de acteur zal uitbeelden. Terwijl velen speculeren dat zijn rol een andere Ken-pop zou zijn, bevestigde Liu zelf zijn weergave van een poppenpersonage enigszins. Terwijl hij sprak met Stephen Colbert tijdens zijn nachtelijke show, benadrukte Liu hoe hij gemaakt was om van zijn beenhaar af te komen vanwege het feit dat poppen geen haar op hun lichaam hebben.

4 Michael Cera als onbekend personage

Een Barbie-castlid dat fans achter hun oren laat krabben over wie hij zou kunnen uitbeelden, is het komische icoon Michael Cera. Ondanks de weinige informatie die bekend is over zijn rol in de film, waren fans blij met het nieuws dat Cera zich bij de met sterren bezaaide cast zou voegen. En het lijkt alsof het gevoel wederzijds was, aangezien Cera sindsdien heeft verteld hoeveel hij ervan had genoten om met de getalenteerde cast samen te werken.

De acteur zei: "In zekere zin is het al voorbij, en we hadden zo'n goede sfeer," Voordat hij eraan toevoegde: "Er hangt een heel goede cast-vibe in deze film en ik denk dat de film geweldig gaat worden. Ik heb er echt zin in."

3 America Ferrera als onbekend personage

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we nog een bevestigd Barbie-castlid met heel weinig openbare karakterinformatie vrijgegeven. In februari 2022 haalde een castingaankondiging de krantenkoppen die bevestigden dat Superstore en Ugly Betty-ster America Ferrera zich bij de cast van de aankomende met sterren bezaaide film zouden voegen. Vier maanden later en hoewel er nog steeds geen informatie is over de rol van de actrice in de film, deelde Just Jared enkele interessante eerste blikken op Ferrera op de set in juni 2022.

2 Kate McKinnon als onbekend personage

Nog een ander mysterieus personage dat door een grote naam in de film wordt gespeeld, is dat van Saturday Night Live-ster Kate McKinnon. Haar betrokkenheid bij het project is mogelijk voortgekomen uit de nauwe relatie tussen zij en de regisseur van de film, Greta Gerwig. Tijdens een gesprek met Jimmy Fallon tijdens zijn late-night show, benadrukte McKinnon dit terwijl ze sprak over haar mening over de aankomende film.

De actrice verklaarde: Een Greta Gerwig Barbie-film - ik kan mijn geluk niet geloven! Ik ging naar de universiteit met Greta, we woonden in dezelfde walgelijke slaapzaal. Het script is een van de beste dingen die ik ooit heb gelezen.”

1 Ncuti Gatwa als onbekend personage

En tot slot hebben we nog een mysterieus personage dat wordt gespeeld door Ncuti Gatwa van Sex Education. In april 2022 maakte de acteur zelf het nieuws over zijn betrokkenheid bij het project bekend aan fans via een lief bericht op zijn Instagram. Zijn rol in de aankomende film maakt deel uit van enkele recente mijlpalen in Gatwa's carrière, nadat hij ook de titelrol in de volgende aflevering van BBC's Doctor Who had gekregen.

Aanbevolen: