Is Pete Davidson in therapie na de aanval van Kanye West?

Inhoudsopgave:

Is Pete Davidson in therapie na de aanval van Kanye West?
Is Pete Davidson in therapie na de aanval van Kanye West?
Anonim

Na negen maanden samen gingen Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar. De connectie begon op de set van Saturday Night Live, toen Kardashian als presentator diende, en ze voelden wat chemie op de set.

De komiek maakt momenteel een film in Australië. De afstand bracht blijkbaar problemen met zich mee in hun relatie over hoeveel tijd en energie ze met elkaar moeten delen. Ze hebben nog steeds "veel liefde en respect voor elkaar" volgens een bron.

Sommige fans hebben zich afgevraagd wat dit zou kunnen betekenen voor Kardashian en haar ex-man, Kanye West. De oprichter van SKIMS werd in maart wettelijk ongehuwd verklaard terwijl andere aspecten van de officiële echtscheiding in de rechtbank worden uitgewerkt. Tijdens de eerste maanden van Kardashian's relatie met Davidson, was West erg luidruchtig over de wens om zich te herenigen met zijn ex-vrouw en zijn afkeer van haar nieuwe vriend. Ze hebben sindsdien hun problemen opgelost en "zijn gelukkig co-ouderschap."

Dat betekent echter niet dat er iets meer tussen hen zal gebeuren.

Pete Davidson lijdt momenteel aan de verbale aanval van Kanye West

Pete Davidson heeft naar verluidt de hulp ingeroepen van een traumatherapeut om het hoofd te bieden aan de pesterijen die hij van Kanye West krijgt.

Op maandag (8 augustus) publiceerde People een rapport waarin staat dat een bron dicht bij Pete Davidson zegt dat de komische acteur sinds april "voor een groot deel" in traumatherapie zit vanwege bedreigingen en intimiderende berichten op sociale media die gericht zijn op naar hem door Kanye West.

"De aandacht en negativiteit van Kanye en zijn capriolen is een trigger voor [Pete], en hij moest hulp zoeken", vertelt de bron aan People.

Pete Davidson en Ye's ex-vrouw Kim Kardashian zijn onlangs uit elkaar gegaan na negen maanden verkering. Gedurende die tijd is Pete meerdere keren publiekelijk het onderwerp geweest van de woede van Kanye West.

"[Pete] heeft geen spijt van het daten van Kim en wil dat heel duidelijk wordt gemaakt dat ze hem tijdens hun relatie alleen maar heeft gesteund", vervolgt de bron. "Vooruitgaand wil hij zich gewoon op zijn carrière concentreren."

Pete Davidson en Kim Kardashian begonnen te daten kort nadat ze uit elkaar ging met Kanye West, die bijna onmiddellijk een reactie kreeg van Ye. In januari vervloekte Kanye Pete op het nummer 'Eazy' van The Game. Na verdere beschimpingen van Ye nam Pete een pauze van Instagram. Ye en Game zouden later een video droppen voor "Eazy", waarin te zien is hoe Kanye Pete ontvoert en begraaft. Pete klapte uiteindelijk terug door tegen Kanye op te scheppen over het inpakken van zijn ex. Kanye zou later voor 24 uur van Instagram worden geschorst, deels vanwege zijn pesterijen van Pete.

Kim en Pete's beslissing om uit elkaar te gaan was wederzijds

Een bron dicht bij Kim Kardashian zei dat "Kim en Pete hebben besloten om gewoon vrienden te zijn."

De lange afstand en het leeftijdsverschil waren een probleem voor de relatie tussen Pete Davidson en Kim Kardashian.

"Ze hebben veel liefde en respect voor elkaar, maar ontdekten dat de lange afstand en hun veeleisende schema's het moeilijk maakten om een relatie in stand te houden."

Pete is 28 en Kim is 41, waardoor het paar een leeftijdsverschil van dertien jaar heeft. Fans kunnen ervan uitgaan dat ze zich momenteel gewoon op heel verschillende plaatsen bevinden. Kim en Kanye zijn beide ouders van vier kinderen, terwijl Pete zelf geen kinderen heeft.

Kim en Pete zullen waarschijnlijk nooit meer bij elkaar komen

Kim Kardashian en Pete Davidson hebben er misschien een punt achter gezet, maar bronnen beweren dat de relatie soepel en natuurlijk is afgelopen. "Ze zijn zeker aan het vertragen", vertelde een insider aan de outlet.

“In het begin liepen de zaken snel op toen hij heen en weer kon reizen om Kim te zien en tijd met haar door te brengen, maar zijn agenda is zo vol geraakt. Pete ba alt echter nog steeds enorm van de breuk”, zeiden ze. "Ze klikten echt en hadden veel plezier samen, maar het voelt alsof het zijn gang is gegaan."

Een andere bron zei dat er geen kans is dat Pete hun romance nieuw leven inblaast. "Het was een minnelijke breuk", vertelde de bron aan People. “Ze hadden het er even over gehad om hun relatie te beëindigen. Het was niet plotseling. En het was een wederzijds besluit. Weer bij elkaar komen zit er nu niet in.”

De relatie duurde niet eens een jaar, maar er zijn zoveel herinneringen: hickeys, zoenen op Instagram, toen Pete de naam van Kim op zijn borst kreeg, en toen Pete een Skims-influencer werd.

Kim Kardashian en Pete Davidson's romance behoort nu helaas tot het verleden.

Aanbevolen: