Ontdek waar de nieuwste Walker, Texas Ranger Spin-off over gaat

Inhoudsopgave:

Ontdek waar de nieuwste Walker, Texas Ranger Spin-off over gaat
Ontdek waar de nieuwste Walker, Texas Ranger Spin-off over gaat
Anonim

De CW houdt er echt van om dingen in de familie te houden. Het netwerk zal dit najaar Walker: Independence uitzenden, een spin-off van Walker. Walker, een reboot van Chuck Norris' Walker Texas Ranger, is sinds 2021 te zien in de CW. In de show schittert Jared Padalecki, aluin van Supernatural, en fans zijn dol op de western. Het succes van de show opende de deur voor Walker: Independence om zich bij het netwerk aan te sluiten.

Met betrekking tot het houden van dingen in de familie, castte de CW Katherine McNamara als de leidende dame in Walker: Independence. McNamara zit al geruime tijd in de CW en het netwerk probeert haar sinds haar dagen bij Arrow een leidende rol te geven. Fans zijn meer dan enthousiast om dit verhaal te bekijken, dus laten we ingaan op alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe show van de CW, Walker: Independence.

8 Waar gaat Walker: onafhankelijkheid over?

Aangezien de show een spin-off is van Walker, verwachten fans dat dezelfde thema's van toepassing zijn op Walker: Independence. De show zal een western zijn, maar met een veel ouder deuntje dan de showcases van zijn tegenhanger. Het speelt zich af in de jaren 1800, dus fans moeten rekening houden met een aantal geweldige kostuums en een oude westerse sfeer.

Walker: Onafhankelijkheid zal Abby Walker volgen, een verre verwant van Walker's Cordell Walker. Nadat ze heeft gezien hoe haar man voor haar ogen wordt vermoord, bevindt Walker zich in Independence, Texas, waar ze Hoyt Rawlins ontmoet. De CW houdt veel van het complot geheim, maar het is veilig om aan te nemen dat Walker en Rawlins zullen leren dat Independence geen onschuldige, lieve stad is.

7 Wie is Katherine McNamara?

Katherine McNamara speelt Abby Walker, de hoofdrolspeler van de CW's Walker: Independence. Fans herkennen haar misschien van haar kleine rol in de Maze Runner-filmfranchise. Haar eerste hoofdrol was in Freeform's Shadowhunters, waar ze Clary Fray speelde.

McNamara trad toe tot de CW terwijl hij nog optrad in Shadowhunters. Ze maakte deel uit van de flash forwards van Arrow en speelde de dochter van Mia Smoak-Oliver Queen en Felicity Smoak. Ze werd uiteindelijk een groter deel van de show en er waren geruchten dat ze doorging als Smoak in an Arrow spin-off.

6 Waarom werd McNamara's Arrow Spin-off geannuleerd?

Walker: Independence is niet de eerste spin-off waarmee Katherine McNamara in verband wordt gebracht met de CW. Toen ze Mia Smoak on Arrow speelde, probeerde het netwerk een spin-off te maken met de titel Green Arrow and the Canaries. De show zou zowel McNamara als Katie Cassidy en Juliana Harkavy in de hoofdrol hebben gespeeld.

De show zou in 2040 zijn gespeeld, aangezien de flash forwards met McNamara in dat jaar plaatsvinden, en het zou veel vragen voor fans hebben beantwoord. Helaas koos de CW ervoor om met hun shows een andere richting in te slaan. Gelukkig maakte dat het schema van McNamara vrij om zich bij Walker: Independence aan te sluiten.

5 Wie is Matt Barr?

Katherine McNamara's Abby Walker is niet de enige bekende naam die fans zullen zien in Walker: Independence. Matt Barr heeft zich bij de cast gevoegd om Hoyt Rawlins te spelen. Een personage met dezelfde naam verscheen in Walker voor zijn verwoestende dood in de armen van Cordell Walker.

In feite speelde Matt Barr Hoyt Rawlins in Walker. Hij komt terug om de voorouder van Rawlin te spelen in Walker: Independence. Barr staat ook bekend om zijn werk als Nick Hawley in de show Sleepy Hollow en de show Blood & Treasure als Danny McNamara.

4 The Cast Of Walker: Independence Loves Filming

Het is altijd goed als de cast van een show zo gepassioneerd is over het project. Een toegewijde, speelse cast kan het verschil betekenen tussen een flop en een zeer succesvolle televisieshow voor een netwerk. De cast van Walker: Independence is erg enthousiast over het kunstwerk dat ze maken en ze beleven er veel plezier aan.

Katherine McNamara heeft specifiek veel inhoud achter de schermen gedeeld op haar Instagram-account. Fans vinden het geweldig om te zien hoeveel plezier ze beleeft aan het spelen van Abby Walker. McNamara heeft gezegd dat de show "een beetje country, een beetje rock-'n-roll" is en fans zijn enthousiast om het eindresultaat op het kleine scherm te zien.

3 Mark Sheppard van Supernatural sluit zich aan bij Walker: Independence

Op dit moment weten fans van de CW hoe het netwerk acteurs graag betrokken houdt. Jared Padalecki was een hoofdrolspeler in Supernatural voordat hij Walker in 2021 startte. Fans hopen andere bekende sterren te zien in Walker: Independence, en ze kijken vooral uit naar de terugkeer van Mark Sheppard naar de CW.

Sheppard speelde Crowley op de CW's Supernatural, een kruispuntdemon die koning van de hel werd. Hij had ook een vaste rol in de show Doom Patrol. Hoewel het nog onbekend is hoe groot zijn rol zal zijn in Walker: Independence, maar fans hopen dat het meer is dan een korte verschijning in de pilot.

2 Welke andere spin-offs zijn er op de CW?

Walker: Independence is slechts een van de drie spin-offshows die dit najaar op het netwerk verschijnen. Supernatural, dat een enorm succes was voor de CW en vijftien seizoenen liep, krijgt eindelijk een spin-off na twee mislukte pogingen. Jensen Ackles, die Dean Winchester speelde in Supernatural, is een uitvoerend producent en zal de serie vertellen.

Gotham Knights sluit zich dit najaar ook aan bij de CW. De show zal het verhaal van Batman blijven vertellen, dat begon met Gotham van het netwerk. Misha Collins, een ander bovennatuurlijk alum, speelt Harvey Dent, ook bekend als Two Face. Er gaan geruchten op sociale media dat Gotham Knights op het punt staat te worden geannuleerd, maar er is niets bevestigd.

1 Wanneer zal Walker: Independence Air?

Katherine McNamara's Walker: Independence komt dit najaar naar de CW. Na een succesvolle pilot heeft de CW groen licht gegeven voor een volledig seizoen van de show. De prequel van Walker gaat op donderdag 6 oktober 2022 in première op de CW. Dit is dezelfde dag dat Walker terugkeert voor het volgende seizoen, wat in wezen een dubbele functie creëert waar fans van kunnen genieten.

Winchester, de bovennatuurlijke prequel, wordt kort daarna uitgezonden op 11 oktober. Als Gotham Knights in de line-up voor de CW blijft, zal het begin 2023 halverwege het seizoen worden uitgezonden. Fans zouden enthousiast moeten zijn over al deze nieuwe inhoud van het netwerk.

Aanbevolen: