Dit zijn de meest iconische looks van Conor McGregor

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest iconische looks van Conor McGregor
Dit zijn de meest iconische looks van Conor McGregor
Anonim

Conor McGregor is gemakkelijk een van de meest succesvolle en bekende vechters in de geschiedenis. Dit gezegd zijnde, verdient hij veel geld. Met al dat geld kiest hij ervoor een zeer luxe leven te leiden en extravagante dingen te kopen, zoals zijn eigen restaurant. Zijn hoge uitgaven omvatten ook ongelooflijk luxe kledingstukken.

Met zo'n hoog budget voor zijn garderobe, moet hij op zijn minst enig gevoel voor stijl hebben. Je zou misschien niet denken dat mode belangrijk zou zijn voor deze boks- en vechtsportkampioen, maar het is een van zijn topprioriteiten. Blijf scrollen om zijn meest iconische looks te zien.

12 De klassieke kostuum- en stropdaslook

Het zal je misschien verbazen, maar deze MMA-supermacht trekt spraakmakende pakken alsof hij gemaakt is om ze te dragen. Hij weet zich buiten de ring op te poetsen en niemand klaagt. Het is echt verfrissend om hem iets heel klassieks en schoons te zien dragen, aangezien hij vaak sportkleding draagt.

11 Boksuitrusting

Hoewel dit niet iets is dat hij zou dragen tijdens het avondeten, is het zeker een van zijn meest iconische looks. Hij staat bekend om zijn stand-up skills in de ring, dus het is passend dat de bokshandschoenen deel uitmaken van zijn meest iconische looks.

10 Spiderman-pak

Iedereen weet dat Conor McGregor eigenlijk een superheld is tijdens zijn langverwachte gevechten. Het dragen van een spandex Spiderman-pak moet dus een van zijn meest iconische looks zijn. Een deel van wat dit gedenkwaardig maakt, is dat hij het naar een supermarkt droeg.

9 Roze satijnen overhemd

Het zal je misschien schokken, maar Conor McGregor ziet er geweldig uit in lichtroze. Van iemand die zo sterk en ruw als McGregor is, wordt niet verwacht dat hij roze satijn draagt, maar hij rockt het echt.

8 Bloemenset

Het is nogal verrassend dat Conor McGregor een grote fan is van felle kleuren. Deze tweedelige set pronkt met zijn strakke figuur en is functioneel voor het warme weer. McGregor weet hoe hij zich stijlvol moet kleden bij warm weer.

7 Bedazzled Suit

Dit beest in de ring is een grote fan van flitsende outfits. Het pak dat hij droeg naar de première van de Elvis-film is geen uitzondering. Het geheel bevatte door Elvis geïnspireerde glitters en glitters. Net als veel andere beroemdheden is hij niet bang om de iconische stijlkeuzes van de King of Rock te evenaren. Het is echt gaaf om te zien hoe iemand die door zijn carrière pronkt met zijn mannelijkheid, niet-traditionele kledingkeuzes omarmt. Het is een van zijn meest iconische keuzes.

6 Glanzend paars colbert

Conor McGregor vindt elke reden en elke mogelijke gebeurtenis om funky kleuren te dragen, en we zijn hier voor. Het is echt het meest iconische onderdeel van zijn outfitkeuzes. Hier koos hij ervoor om een glanzend colbert te dragen met een geweldige snit die zijn gespierde figuur flatteerde. Hij droeg dit op de beruchte Gentlemen's Evening. Het was een goede keuze, en hij paste precies in de humeurige sfeer.

5 sportshirt

Het lijdt geen twijfel dat deze boks- en vechtsportster een grote fan is van nauwsluitende kleding. Er klaagt ook niemand. Hij draagt graag truien om een sportievere look te krijgen, en het is echt iconisch. Het past goed bij zijn eigen atletische karakter en het laat zijn fans een kijkje nemen in welke sportteams hij ondersteunt.

4 bijpassende zomersets

Omdat McGregor bij warm weer graag buiten is, heeft hij kleding nodig die bij hem past. Het moet hem niet alleen koel houden, maar het moet ook pronken met zijn gespierde figuur en stijlvol zijn. Het is geen verrassing dat ze meestal allemaal felle kleuren hebben. Hij ha alt ze van luxemerken zoals Gucci, dus ze dragen zeker bij aan enkele van zijn meest iconische looks.

3 Yacht Captain Chic

Iedereen is gewend om Conor McGregor sportieve sportkleding of zeer formele pakken en stropdassen te zien. Hij weet echter wel hoe hij zich nonchalant moet kleden en een hemd moet dragen. Hij brengt veel tijd door op het water en het is niet altijd warm genoeg om in een zwempak of in zijn typische shirtloze tweedelige set te zijn. Deze look is gemaakt van denim met donkere wassing en de meest iconische fedora. Het is een beetje buiten zijn norm, en het maakt deze look gedenkwaardig.

2 Volledig zwarte trainingsuitrusting

Conor McGregor is een van de beste vechters in de ring van vandaag. Dit betekent dat hij het grootste deel van zijn leven in de sportschool moet doorbrengen, zodat hij zijn topprestaties kan behouden. De geheel zwarte look is strak en het lijkt alsof hij hem overal kan dragen waar hij maar wil. Een veelzijdige look is een noodzaak, en Conor McGregor maakt het iconisch.

1 Zonder shirt

We konden op geen enkele manier de meest iconische en meest herkenbare look van Conor McGregor negeren. Wat, niet verrassend, zijn shirtloze is. Hij wordt het vaakst gezien in de ring of op training, en hij doet dat zonder shirt. Niemand klaagt, en het lijdt geen twijfel dat iemand anders zoveel mogelijk shirtloos zou zijn als ze eruit zouden zien als hij. Het pronkt ook met zijn iconische tatoeages die je niet kunt zien als hij een shirt draagt.

Aanbevolen: