De 9 meest iconische looks van Demi Lovato

Inhoudsopgave:

De 9 meest iconische looks van Demi Lovato
De 9 meest iconische looks van Demi Lovato
Anonim

Demi Lovato is weer terug in de muziekscene en iedereen is enthousiast. Ze zeggen dat hun nieuwste album verreweg hun beste tot nu toe zal zijn. Het is geen geheim dat ze extra hard hebben moeten werken om te komen waar ze nu zijn. Zoals veel beroemdheden in Hollywood, heeft Demi Lovato geworsteld met verslaving en drugsmisbruik. Ze boeken echter vooruitgang in hun nuchterheidsreis en ze hebben veel steun van hun fans.

Met alle groei die Demi Lovato in hun carrière heeft doorgemaakt, is het geen verrassing dat hun stijl ook een beetje is veranderd. Eigenlijk zou het heel vreemd zijn als ze dezelfde outfits zouden dragen als tijdens hun Disney-dagen. Blijf scrollen om enkele van Demi Lovato's meest iconische looks te zien.

9 De sleutelgattop

Demi Lovato is nooit bang om interessante vormen uit te proberen als het gaat om hun modekeuzes. Ze weten echt hoe ze een basic tanktop naar iets veel interessanters moeten tillen door een unieke keyhole-halslijn te gebruiken. Het meest iconische aan deze look is hoe hij asymmetrisch is. Hierdoor gaat de top van saai naar opvallend, en dat is ronduit legendarisch.

8 Zweterige rockster

Dit is een fase waarvan Demi Lovato zegt dat ze er niet overheen zijn gegroeid. Het is een iconische look omdat het echt laat zien hoe Demi altijd een passie voor hun muziek heeft gehad. Sommigen zullen misschien zeggen dat het niet vleiend is, of dat Demi Lovato er hier een puinhoop uitziet. De realiteit is echter dat dit een echte en ongefilterde versie laat zien van hoe Demi eruit ziet als ze echt in hun element zijn.

7 Afbeeldingen en patronen mengen

Demi Lovato staat bekend om het verleggen van grenzen. Ze zijn nooit bang om buiten hun comfortzone te treden en zijn een expert in het uiten van zichzelf via mode. Deze look is vooral iconisch omdat het laat zien hoe Demi Lovato een unieke manier heeft gevonden om mannelijk en vrouwelijk tegelijk te presenteren. Het T-shirt met doodskop in combinatie met de geruite rok zorgt voor een perfecte balans. Het felrode leren jack is eigenlijk gewoon een fantastische finishing touch.

6 Utility-broeken, maar maak het mode

Alleen Demi Lovato kon een effen zwarte utility-broek er high fashion en strak uit laten zien. Deze pasvorm is echt niets minder dan iconisch. Het grafische T-shirt voegt een vleugje kleur toe aan wat een volledig monochrome pasvorm zou zijn geweest. De baret en de bril, als een paar, tillen de pasvorm echt naar nieuwe hoogten die alleen Demi Lovato kon bereiken.

5 Mul en een leren jas

Demi Lovato neigt de laatste tijd echt naar hun rockster-persona, en we zijn hier voor. De combinatie van de mul en de geheel zwarte kleding laat echt zien hoe Demi zichzelf opnieuw definieert. Een harder staat niet iedereen goed, maar het lijdt geen twijfel dat Demi Lovato hem rockt. Het leren jack is een klassieke look die Demi iconisch maakt.

4 Een emmerhoed en een glimlach

Demi Lovato heeft absoluut onder de knie hoe ze zichzelf willen uiten door middel van mode. De bucket hat is een van hun meest iconische accessoires tot nu toe. De bucket hat komt pas op de tweede plaats na hun glimlach, die ze dragen alsof het het meest sprankelende ding in hun kast is. Demi weet hoe ze hun beste eigenschappen moeten accentueren en benadrukken, en het maakt zelfs de meest relaxte looks iconisch.

3 opgestikte bodysuit

Demi Lovato geeft ons Catwoman-vibes in deze zwarte bodysuit, en niemand klaagt. Nogmaals, het lijdt geen twijfel dat ze weten hoe ze moeten werken met wat ze hebben. Eerlijk gezegd lijken ze onder de knie te hebben hoe ze iconische pasvormen moeten dragen die flatterend en gedenkwaardig zijn. Deze pasvorm is een onderdeel van hun campagne voor hun "DemiVibe" product.

2 Geel Monochroom

Hoewel Demi Lovato meestal kiest voor een donkerder kleurenpalet voor hun garderobe, halen ze soms felle flitsende pasvormen tevoorschijn die echt iconisch zijn. Deze gele monochrome pasvorm is ronduit onvergetelijk. Het is iconisch omdat het buiten hun gebruikelijke norm is, en ze rocken het. Ze lijken comfortabel en zelfverzekerd, en dat brengt deze outfit naar nieuwe hoogten.

1 Tactical Chic

Het is niet onverwacht voor Demi Lovato om zo'n fit te rocken, maar het is zeker iconisch. Niemand anders zou in staat zijn om dit voor elkaar te krijgen en het er normaal uit te laten zien. Demi maakt deze tactisch functionele pasvorm modieus, en ze laten het eruit zien alsof ze regelmatig zouden dragen. Ze dragen het moeiteloos.

Aanbevolen: