Dit waren volgens fans de vreemdste dingen die tijdens het Met Gala in 2021 gebeurden

Inhoudsopgave:

Dit waren volgens fans de vreemdste dingen die tijdens het Met Gala in 2021 gebeurden
Dit waren volgens fans de vreemdste dingen die tijdens het Met Gala in 2021 gebeurden
Anonim

Het Met Gala is een jaarlijks fondsenwervingsgala ten voordele van het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. Elk jaar is er een thema op het evenement Hollywood's rich and famous laten zien en pronken. Hoewel het kunstmuseum er baat bij heeft, draait de rode loper helemaal om de mode en iedereen komt opdagen in hun beste thema-outfits.

Dit jaar vond het Met Gala plaats op 13 september in New York City, in plaats van de eerste maandag van mei, vanwege de COVID-19-pandemie. Billie Eilish en Timothée Chalamet waren de gastheren, en het thema was Amerikaanse onafhankelijkheid om de nieuwe tentoonstelling van het museum, "In America: A Lexicon of Fashion", te vieren.

Het fa alt nooit dat er elk jaar een paar looks zijn waar mensen over praten, of het nu is omdat de beroemdheid er prachtig uitziet of omdat ze achter hun oren krabben. Je kunt altijd op het Met Gala rekenen om vreemde momenten te bezorgen.

Volgens fans waren dit de vreemdste dingen die dit jaar op het Met Gala gebeurden.

9 Kim, ben jij dat?

Kim Kardashian liep letterlijk van top tot teen over de rode loper. De realityster deed fans denken aan een dementor uit Harry Potter. Ze droeg een geheel zwarte outfit en had ook haar hoofd bedekt. Ze zag er bijna uit als een ninja, en het was absoluut het gesprek onder de toeschouwers. Ze liep zij aan zij met de maker van het merk, Demma Gvasalia, die hetzelfde gekleed was als zij. Het was eigenlijk verbazingwekkend dat mensen konden zien dat het Kardashian was. Ze ontmaskerde uiteindelijk op Justin Bieber's afterparty, maar fans krabden zich af hoe het bij het thema paste en waarom ze ervoor koos om dat te dragen.

8 Wat draagt Frank Ocean bij zich?

Frank Ocean droeg een baseballpet en wat leek op een designer trainingspak, maar dat is niet waar fans het over hadden. Later werd onthuld dat hij groen haar had nadat hij zijn hoed had afgezet en een soort nepgroene baby vasthield, die eruitzag als een buitenaardse baby. Een fan ging zelfs zo ver om te zeggen dat hij oppasdienst had voor het kind van Elon Musk, omdat hij iets raars heette dat leek op wat een buitenaards wezen zou kunnen heten. De robotbaby was gekleed in een onesie met galactische print. We zijn niet zeker van de reden, maar daar heeft hij zeker aandacht voor gekregen.

7 AOC's 'Tax The Rich'-outfit

Alexandria Ocasio-Cortez, de Amerikaanse vertegenwoordiger voor het 14e congresdistrict van New York, verscheen op het Met Gala in een prachtige, off-the-shoulder, witte jurk, met de woorden 'Tax the Rich' erop gedrukt. De ironie daarin? Ze was op een evenement waar je rijk moet zijn om bij te wonen. Een ticket kost $ 30.000 om bij te wonen. En om een tafel te krijgen binnen het evenement? Ze beginnen bij $ 275.000. Fans online bewerkten de jurk om veel verschillende dingen te zeggen. Sommigen stonden aan haar kant, maar anderen zagen de ironie ervan in.

6 Keke Palmer weet niet wie Brooklyn Beckham is

Brooklyn Beckham en zijn verloofde, Bates Motel-ster Nicola Peltz woonden het Met Gala bij en waren absolute koppeldoelen. Peltz ging voor een door Marilyn Monroe geïnspireerde look, maar daar hadden fans het niet over. Het stel werd geïnterviewd door Keke Palmer, die interviews afnam voor VOGUE. Ze leek te weten wie Peltz was en vroeg haar naar haar broer, terwijl ze zich totaal niet bewust leek van wie Beckham was. Toen ze naar het Amerikaanse thema vroeg, noemde Peltz Beckham naar Amerika en Palmer vroeg waar hij vandaan kwam, waar Beckham antwoordde: Londen. Wist ze niet dat hij het kind van David en Victoria Beckham is?

5 James Corden wordt pittig met Keke Palmer

James Corden woonde het evenement bij met zijn vrouw, Julia Carey. En terwijl ze samen over de rode loper liepen, deed hij alleen de interviews. Toen Keke Palmer hem interviewde, vroeg ze naar zijn outfit, want als een van de grootste mode-evenementen ter wereld, vragen de meeste verslaggevers ernaar. "Vertel me, hoe heb je deze look ontworpen?," vroeg ze.

Corden lachte en antwoordde: "Het is een zwarte smoking. Laten we ons niet laten meeslepen." Hij keek een beetje geïrriteerd, dus probeerde Palmer de situatie te verduidelijken door te zeggen: "Oh, je geloofde het compliment niet?" Hij voegde eraan toe: "Ik waardeer het, maar het is een zwarte tux." Palmer veranderde snel van onderwerp.

4 Grimes liep over het tapijt met een boek en zwaard

Grimes, de Canadese zangeres en platenproducent, kwam gekleed alsof ze klaar was voor de strijd. Een van de weinige sterren die een masker op het tapijt droeg, het leek alsof het van metaal was gemaakt. Als klap op de vuurpijl droeg ze een miniboek en een zwaard bij zich, wat veel mensen in verwarring bracht. Hoe kwam ze daarmee langs de beveiliging? Ze zei dat haar uiterlijk was geïnspireerd door de roman 'Dune'. Sommige fans zeiden dat ze zichzelf had overtroffen en net toen ze dachten dat ze niet gekker kon worden, ging ze dit doen.

3 Heeft Justin Bieber de zwangerschap van Hailey onthuld?

Terwijl Justin en Hailey Bieber over de rode loper liepen, legde hij zijn hand op de buik van zijn vrouw en ze verwijderde hem subtiel maar snel, waardoor fans dachten dat ze zwanger was, maar ze hebben het nog niet onthuld. Ze laat zich nog niet zien, als ze drachtig is, dus waarschijnlijk wilde Hailey niet dat de aandacht naar haar buik werd getrokken. Als ze dat niet is, wilde ze waarschijnlijk niet dat mensen dachten dat ze dat wel is. Justin keek een beetje ongemakkelijk nadat hij zijn hand had verwijderd en iets tegen haar had gezegd. Hailey keek gewoon recht voor zich uit en poseerde voor foto's. Als ze drachtig zijn, gefeliciteerd!

2 Fotograaf draait zich om over Shawn en Camila

Shawn Mendes en Camila Cabello hadden een druk weekend. Ze woonden eerst de VMA's op zondag bij en gingen vervolgens op maandag naar The Met Gala. En ze stonden versteld op de rode loper. Beiden droegen Michael Kors, het paar maakte hun eerste rode loper-optreden samen. Fotografen draaiden achter hen uit om een foto te maken, en omdat het stel door anderen werd gefotografeerd, draaiden ze zich niet meteen om. Uiteindelijk zie je de zangers van "Senorita" zich omdraaien, maar niet voordat een fotograaf uit frustratie zijn camera neersabelt. Terwijl ze weglopen, lacht Mendes en zegt hem te kalmeren.

1 Kim Petras draagt een volledig paardenhoofd

Ondanks dat sommige mensen zeiden dat ze de opdracht begreep, wat betekent dat ze het thema volgde, zeggen anderen wat is er aan de hand met de outfit van Kim Petras? Een fan zei zelfs dat het hun nieuwe slaapverlammingsdemon zou worden. Oude westerns en paarden waren vroeger een groot deel van de Amerikaanse cultuur, maar ze had het een beetje anders kunnen aanpakken. De rest van haar jurk had bloemen en fruit en veel mensen begrepen het helemaal niet. Haar lange haar was waarschijnlijk bedoeld als de manen van een paard, maar sommige mensen zouden graag uitleg willen over het uiterlijk.

Aanbevolen: