Johnny Depp werkt aan zijn eerste film in drie jaar

Inhoudsopgave:

Johnny Depp werkt aan zijn eerste film in drie jaar
Johnny Depp werkt aan zijn eerste film in drie jaar
Anonim

Johnny Depp ha alt al maanden consequent de krantenkoppen, elke keer om een andere reden. Nu, het is vanwege zijn aankomende film. Depp-fans wachten al heel lang op nieuwe projecten van de acteur en hun wens zal eindelijk uitkomen.

Johnny Depp werkt al een paar maanden in Parijs aan een nieuwe film waarin hij 18e-eeuwse roy alty's zal vertolken. Dit is wat we weten.

Johnny Depp speelt koning Lodewijk XV

Johnny Depp is sinds het winnen van het proces tegen ex-vrouw Amber Heard veel openbare optredens geweest. Hij ging op tournee met Jeff Beck, bracht een nieuw album met hem uit en kondigde nieuwe acteerprojecten aan. Een van de meest verwachte films is de film die hij momenteel in Parijs aan het opnemen is, de film van de Franse regisseur Maïwenn, Jeanne du Barry. Hij zal koning Lodewijk XV spelen en Maïwenn zal, naast de regie, het titelpersonage spelen.

Volgens IMDb vertelt de speelfilm het verhaal van "Het leven van Jeanne Bécu die in 1743 werd geboren als de onwettige dochter van een verarmde naaister en vervolgens door het hof van Lodewijk XV opklom om zijn laatste te worden officiële minnares." Voor alle liefhebbers van historische fictie is dit waarschijnlijk geweldig nieuws. Er is nog geen releasedatum, maar fans hebben een glimp opgevangen van Johnny Depp in karakter en zijn weggeblazen. Hij is onherkenbaar. Depp is een zeer veelzijdige acteur die vrijwel elke rol heeft gespeeld die hij ooit heeft moeten spelen, dus dit project zal hoogstwaarschijnlijk een verbluffend succes worden.

Dit is de eerste film van Johnny Depp in jaren

Na het zeer openbare proces dat Johnny Depp en Amber Heard hebben doorstaan, v alt er niet veel meer te zeggen dat de lezers niet al weten. Dit proces en de beschuldigingen tegen zowel Depp als Heard zijn zeer belangrijke zaken die niet lichtvaardig moeten worden opgevat, dus we zullen er niet op ingaan. Maar één ding is zeker: de enige reden waarom Depp deze rol kreeg aangeboden, is dat hij zijn rechtszaak wegens laster won. Zijn laatste film was in 2019 en vanwege de zeer ernstige beschuldigingen die zijn ex-vrouw tegen hem had geuit, had hij al een tijdje niet meer gewerkt. Alles veranderde echter voor hem een paar maanden geleden, toen de jury in zijn voordeel oordeelde.

"Zes jaar geleden waren mijn leven, het leven van mijn kinderen, het leven van degenen die het dichtst bij me stonden, en ook het leven van de mensen die mij jarenlang hebben gesteund en in mij hebben geloofd. veranderd. Allemaal in een oogwenk", schreef hij in een Instagram-post na het vonnis. "En zes jaar later gaf de jury me mijn leven terug. Ik ben echt vernederd", voegde hij eraan toe.

Voor iedereen die vol verwachting op deze film wacht, hopelijk komt er binnenkort meer nieuws.

Aanbevolen: