Tom Brady neemt wat vrije tijd

Inhoudsopgave:

Tom Brady neemt wat vrije tijd
Tom Brady neemt wat vrije tijd
Anonim

Nadat Tom Brady de teamtraining van Tampa Bay Buccaneers had gemist en gezien het feit dat zijn continuïteit in het team aan het begin van het jaar in het geding was, werden fans begrijpelijkerwijs bang. Niet alleen omdat ze het beste voor het team willen, maar omdat ze bang waren dat er iets mis met hem zou kunnen zijn.

De wereld heeft onlangs wat antwoorden gekregen over wat er gaande is in de carrière van Tom Brady, en het blijkt dat hij een pauze gaat nemen. Hier is alles wat we weten.

Zijn vrije tijd is uitvoerig besproken

Vrij nemen van Tampa Bay Buccaneers is geen beslissing die lichtvaardig kan worden genomen, zelfs niet als je Tom Brady bent. In feite maakt het feit dat je zo'n belangrijke speler bent de beslissing nog moeilijker. Maar Tom redde het niet alleen, hij raadpleegde coach Todd Bowles erover, en ze waren het erover eens dat dit de beste manier van handelen was. Blijkbaar had hij een aantal persoonlijke problemen die hij moest oplossen voordat hij zijn volledige aandacht aan het team kon wijden.

"Dit is iets waar we het over hadden voordat het trainingskamp begon", zei coach Bowles. "We hebben deze tijd toegewezen omdat hij erin wilde komen en chemie met de jongens wilde krijgen en twee weken trainingskamp wilde doormaken, wetende dat hij de eerste twee wedstrijden niet zou spelen. Hij wilde geen herhalingen van Blaine wegnemen [Gabbert] en Kyle [Trask] evenals 'Griff' [Ryan Griffin] wat betreft deze volgende twee wedstrijden. En het is iets dat hij moet aanpakken." Hij voegde er ook aan toe dat hij en het team hem volledig vertrouwen en weten dat hij hen niet in de steek zal laten. Waar eerlijk gezegd niemand echt aan twijfelde.

Tom Brady is dit jaar bijna met pensioen gegaan

Tom Brady gaat nu misschien niet met pensioen, maar hij overwoog het idee eerder dit jaar en kondigde het zelfs aan, om er kort daarna spijt van te krijgen. Het is duidelijk dat waar hij mee te maken heeft belangrijk is, maar gelukkig hoeft hij zijn team nog niet op te geven.

"De afgelopen twee maanden heb ik me gerealiseerd dat mijn plaats nog steeds op het veld is en niet op de tribune", schreef hij in een Instagram-bericht. "Die tijd zal komen. Maar het is niet nu. Ik hou van mijn teamgenoten en ik hou van mijn ondersteunende familie. Zonder hen is dit allemaal niet mogelijk. Ik kom terug voor mijn 23e seizoen in Tampa. We hebben onafgemaakte zaken."

Laten we hopen dat Tom erin slaagt te werken aan wat het ook is dat zijn tijd in beslag neemt, en hopelijk zullen al deze veranderingen ten goede zijn, zowel voor hem persoonlijk als voor zijn carrière.

Aanbevolen: