Meghan Markle bevestigde in 2023 de rechtszaak van de zus aan te gaan

Inhoudsopgave:

Meghan Markle bevestigde in 2023 de rechtszaak van de zus aan te gaan
Meghan Markle bevestigde in 2023 de rechtszaak van de zus aan te gaan
Anonim

Sinds haar relatie met nu-echtgenoot Prins Harry voor het eerst de krantenkoppen haalde, is Meghan Markle om verschillende redenen het onderwerp van roddelbladen geweest. Hoewel veel critici klaar lijken om de kans te grijpen om Markle te slepen, gaat het drama niet vaak verder dan sociale media.

Deze keer staat er echter een rechtszaak op de agenda op basis van de opmerkingen van Meghan Markle, die volgens de rechtszaak van haar halfzus zogenaamd vals en opruiend zijn.

Nu heeft een rechter bepaald dat de zaak gegrond is, en Meghan en Samantha Markle zullen in 2023 voor de rechtbank verschijnen om de kwestie op te lossen.

Samantha Markle klaagt haar zus aan wegens laster

Samantha Markle haalde de krantenkoppen toen ze aankondigde dat ze van plan was haar zus Meghan aan te klagen wegens laster. Openbare verklaringen van Meghan waren "aantoonbaar vals en kwaadaardig", aldus Samantha via Fox News.

Het onderwerp van die valse verklaringen was het interview van Meghan Markle met Oprah in 2021. Samantha eist naar verluidt een schadevergoeding van meer dan $ 75.000.

Markle heeft zichzelf verdedigd door te zeggen dat haar verklaringen meningen waren en geen feiten, hoewel haar juridische team heeft geprobeerd de zaak af te wijzen.

De zaak komt in 2023 voor de rechter

Hoewel Meghan de rechtbank heeft verzocht om de zaak van haar halfzus te seponeren, heeft een rechter nu bepaald dat ze voor de rechter zullen verschijnen, aldus Daily Mail.

Meghan Markle's juridische team voerde aan dat de beklaagde niet aansprakelijk was voor het uiten van haar "mening" dat ze voelde dat ze was opgevoed als enig kind.

Verder beweerde de verdediging dat een boek waarvan Samantha beweert dat het haar in diskrediet heeft gebracht (Finding Freedom) ook niet de verantwoordelijkheid van Markle was, aangezien zij het boek niet heeft geschreven of gepubliceerd; zij en prins Harry "adviseerden en informeerden" het boek, zegt Daily Mail.

De Florida-rechter Charlene Edwards Honeywell verzocht beide partijen van de zaak snel hun bewijsmateriaal in te dienen, zodat de ontdekking in mei 2023 kan worden afgerond.

De zaak zal echter niet meteen voor de rechter komen; mediation is de eerste stap.

De procesdatum is vastgesteld op oktober 2023, mocht mediation mislukken, maar de rechter heeft al opgemerkt dat de gerechtelijke procedure niet langer dan vijf dagen zal duren. Het is onduidelijk of Meghan in alle delen van het proces zelf voor de rechtbank zal verschijnen, of dat haar juridische team in elk stadium als vertegenwoordiger kan dienen.

Aanbevolen: