Highlander is misschien de volgende voor Henry Cavill, dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Highlander is misschien de volgende voor Henry Cavill, dit is wat we weten
Highlander is misschien de volgende voor Henry Cavill, dit is wat we weten
Anonim

Ding-franchisewerk op het grote of kleine scherm is een effectieve manier om een succesvolle en herkenbare artiest in Hollywood te worden. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar het aansluiten bij een franchise, vooral in het begin, kan dingen in een flits veranderen.

Henry Cavill is op dit moment een groot succes en hij heeft met meerdere franchises gewerkt. De DC-ster heeft een interessante geschiedenis aan de kassa, maar hij staat klaar om een aantal grote dingen te doen in toekomstige films, vooral als de geruchten over het nieuw leven inblazen van een oude franchise waar zijn.

Laten we eens kijken naar de franchise waarin Cavill mogelijk de hoofdrol speelt!

Henry Cavill staat aan de top van Hollywood

Op het moment van schrijven is Henry Cavill een immens populaire ster in Hollywood. De acteur heeft het heel goed gedaan voor zichzelf, en het is verbazingwekkend om te zien waar hij zijn carrière de afgelopen jaren heeft kunnen brengen.

Eerder had de acteur problemen en gooide hij bijna de handdoek in de ring.

"Er waren genoeg keren dat ik dacht dat het niet zou gebeuren. Op een bepaald moment dacht ik: 'Als deze volgende film het niet goed doet, dan ben ik weg, ik ga lid worden van de Armed Krachten, " zei Cavill eerder.

"Toen kreeg ik de screentest voor Bond en dacht: mijn naam is er nu, dus misschien moet ik hier blijven. En dat deed ik ook," vervolgde hij.

De beslissing om te blijven hangen was een verstandige. Cavill is gestaag veranderd in een populaire artiest die nu een enorme aanhang heeft. Dit belooft veel goeds voor de toekomst, die helderder is dan ooit voor de ster.

Cavill heeft tot dusver opmerkelijk veel succes geboekt in zijn carrière, en velen hebben gemerkt dat zijn grootste triomfen zijn behaald in franchiseprojecten.

Henry Cavill heeft veel franchisewerk gedaan

Met DC heeft Henry Cavill Superman gespeeld in verschillende films met een groot budget. Hij trapte de DCEU officieel af met Man of Steel. Die film wordt door velen onderschat, en hoewel hij problemen heeft, bewees Cavill dat hij een spectaculaire Superman zou kunnen zijn.

Cavill's andere DC-projecten zijn onder meer Batman v. Superman en Justice League. Beide films verdienden honderden miljoenen aan de kassa. Net als hun voorganger waren er tal van negatieve reacties op het totale project. Cavill deed echter opnieuw bewonderenswaardig werk.

Cavill draait naar het kleine scherm en is de hoofdrolspeler in de Witcher-franchise. Hij is de belangrijkste ster van de hoofdshow en tot nu toe heeft de franchise een geanimeerde originele film gemaakt, en het heeft een prequel-project dat later dit jaar wordt uitgebracht. Het groeit gestaag, wat geweldig nieuws is voor fans van de franchise.

De acteur is ook te zien in de Mission: Impossible-franchise. De Superman-acteur speelde samen met Tom Cruise in Fallout, het zesde deel in de franchise. Het bracht bijna $ 800 miljoen op en was weer een homerun voor Cavill, die nu een hele reeks kaskrakers op zijn naam heeft staan.

Onlangs is er online gespeculeerd over de volgende grote franchise van Cavill, en als deze geruchten waar zijn, zou een geliefde klassieker een enorme comeback kunnen maken.

Is Highlander de volgende?

Dus, welke enorme franchise zou Henry Cavill nieuw leven kunnen inblazen? Ongelooflijk, het lijkt erop dat het tijd is voor Highlander om terug te komen.

"Kort nadat bekend werd dat Henry Cavill in gesprek was voor een hoofdrol in een aanstaande reboot van Highlander, bevestigde de acteur persoonlijk dat hij de rol heeft. In de werken bij Lionsgate wordt de reboot ondersteund door de John Wick-serie regisseur Chad Stahelski. Neal H. Moritz, Josh Davis en David Leitch produceren samen met Amanda Lewis, Patrick Wachsberger en Gregory Widen als uitvoerend producent", meldde MovieWeb in 2021.

Dit was destijds groot nieuws, maar sindsdien is er weinig informatie over deze aankondiging gekomen. De zaken zijn echter opnieuw verhit.

"Ergens begraven tijdens de aanval van grote aankondigingen tijdens San Diego Comic-Con, onthulde Stahelski dat hij nog steeds hard werkt om de door Cavill geleide Highlander-reboot van de grond te krijgen, maar fans verzekerde dat "het nog steeds gebeurt, '" MovieWeb onlangs gemeld.

Dit is een grote update! Cavill en Stahelski hebben allebei een drukke carrière, maar de filmmaker die stelt dat Highlander aan de gang is, is een stap in de goede richting.

Vanaf nu is er geen tijdschema voor de productie van dit aanstaande project. Gezien de populariteit van de franchise en het feit dat Cavill daarin het voortouw neemt, is het slechts een kwestie van tijd voordat er meer informatie uitlekt, wat geweldig nieuws is voor fans.

Aanbevolen: