Daklozenopvang verslaat Kanye nadat hij zijn beloften niet nakomt

Inhoudsopgave:

Daklozenopvang verslaat Kanye nadat hij zijn beloften niet nakomt
Daklozenopvang verslaat Kanye nadat hij zijn beloften niet nakomt
Anonim

Kanye West wordt opgeroepen voor het niet helpen van een daklozenopvang in Los Angeles, nadat ze eind vorig jaar verschillende beloften had gedaan.

Vrijdag ging de rapper naar zijn Instagram-account om een bericht over dakloosheid te delen. "Kijk naar de kinderen, kijk naar de daklozen", luidde de witte tekst tegen een zwarte achtergrond. "Als de grootste inspiratiebron voor alle ontwerpen."

Het is onduidelijk wat Kanye bedoelde met de dubbelzinnige post, maar het trok de aandacht van L. A. Mission, die nog steeds wacht tot de muzikant zijn beloften nakomt die hij aan hen heeft gedaan.

Kanye beloofde vorig jaar de daklozencrisis aan te pakken

In november 2021 haalde Kanye de krantenkoppen voor het bezorgen van 1.000 ma altijden aan L. A. Mission. Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om te spreken met de CEO van het asiel, dominee Troy Vaughn.

Volgens TMZ besprak Kanye verschillende manieren waarop hij de daklozen in Los Angeles kon helpen door gebruik te maken van zijn middelen (en een bankrekening van miljarden dollars). Naar verluidt wilde hij zijn "eigen bedrijven gebruiken om onderwijs, banen en huisvesting te bieden."

Gij beloofde ook zijn zondagsdienst te gebruiken om anderen in het gebied te inspireren om de daklozencrisis te helpen ondersteunen.

Toen, in januari, werd gemeld dat Kanye van plan was daklozen in te huren om deel te nemen aan een modeshow. De oprichter van Skid Row Fashion Week, David Sebastian, zei dat hij Kanye had ontmoet om een samenwerking met zijn merk Yeezy te plannen.

De oprichter zei dat de opbrengst van de kledingsamenwerking zou gaan naar het helpen van mensen die op Skid Row wonen en om soortgelijke evenementen in de toekomst te ondersteunen. De lijn zou in februari vallen, maar het team van Kanye onthulde later dat ze geen informatie hadden over de vermeende samenwerking.

“Gij heeft een diepe en oplossingsgerichte toewijding om problemen rond dakloosheid aan te pakken, maar dit gemelde evenement staat op dit moment niet op onze planning en we zijn ons ook niet bewust van enige productsamenwerking in ontwikkeling”, onthulde een woordvoerder.

L. A. Missie zegt dat Kanye heeft gefaald om te helpen zoals hij zei dat hij zou doen

Niet alleen is de Yeezy x Skid Row Fashion Week-samenwerking nooit tot stand gekomen, maar Kanye zou ook L. A. Mission niet hebben kunnen helpen, ondanks zijn verschillende beloften afgelopen herfst.

In een verklaring aan TMZ zei de CEO van de missie dat, hoewel Kanye zijn woorden nog moet nakomen, ze nog steeds hoopvol zijn om met hem samen te werken - en zelfs Ye's recente tweet gebruikt als bewijs dat hij zich nog steeds inzet voor daklozen helpen.

Tot nu toe heeft Kanye de controverse niet aangepakt.

Aanbevolen: