Alles wat je moet weten over Love Island UK-winnaars Davide Sanclimenti en Ekin-Su Cülcüloğlu

Inhoudsopgave:

Alles wat je moet weten over Love Island UK-winnaars Davide Sanclimenti en Ekin-Su Cülcüloğlu
Alles wat je moet weten over Love Island UK-winnaars Davide Sanclimenti en Ekin-Su Cülcüloğlu
Anonim

Voor Love Island-fans is er weer een zomer vol drama, liefde en chaos ten einde. De laatste aflevering van seizoen 8 van Love Island UK werd op 1 augustus uitgezonden voor kijkers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, terwijl Amerikaanse fans de laatste week iets langer moeten wachten om te streamen op Hulu. Love Island UK-deelnemers kunnen een hoofdprijs van £ 50.000 verdienen, naast een overvloed aan goedkeuringsdeals en bekendheid op sociale media.

De winnaars van Love Island staan meestal ter discussie. Fanfavorieten zoals Molly-Mae Hague en Tommy Fury waren niet echt de winnaars van seizoen 5. Zelfs de winnaars van vorig seizoen, Millie Court en Liam Reardon, lieten sommige kijkers overstuur. Dit seizoen kwamen er echter al snel favorieten en schurken naar voren bij fans, waaronder Davide Sanclimenti en Ekin-Su Cülcüloğlu, die zeer geliefd waren om te winnen voordat de finale in première ging. Nu gekroonde kampioenen, wie zijn Ekin-Su en Davide, en wat is hun Love Island-verhaal?

8 De finale omvatte veel favoriete eilandbewoners van fans

Vier koppels haalden de laatste aflevering van seizoen 8 van Love Island UK, waaronder favorieten als Tasha, de eerste slechthorende of dove deelnemer, en Gemma Owens, dochter van stervoetballer Michael Owens. Natuurlijk was er een enorm drama onder de laatste eilandbewoners. Luca en Gemma gingen de finale in met hun relatie omstreden.

7 Wie is Ekin-Su Cülcüloğlu?

Ekin-Su werd al snel een favoriet voor Love Island-kijkers met haar herkenbare humor en nonchalante houding. Haar familie komt uit Turkije, maar het model en actrice groeide op in Londen en verdeelt nu haar tijd tussen de hoofdstad en Istanbul. Ze verscheen in 2020 in een Turkse soapserie voordat ze doorging naar het meest recente Love Island-seizoen.

6 Ekin-Su Cülcüloğlu, Britse premier?

Het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs te lijden gehad van politieke onrust, wat niet onopgemerkt bleef bij fans die naar de show keken. Terwijl het land wacht om te zien wie de volgende premier zal zijn, gingen veel mensen naar Twitter om voor de grap Ekin-Su voor te stellen als premier. Er is zelfs een Love Island-fanaccount genaamd "Ekin-Su's for Prime-Minister (heart)."

5 Ekin-Su Cülcüloğlu kan de rijkste eilandbewoner worden

De rijkste Love Island-sterren zijn momenteel Molly-Mae Hague met haar fast-fashion-imperium en het echtpaar Alex en Olivia Bowen, naar verluidt samen 4,5 miljoen pond waard. Veel sterren uit de show bouwen hun aanwezigheid op sociale media op en vergaren rijkdom door middel van goedkeuringsdeals en sponsoring. Met de populariteit van Ekin-Su zou ze heel goed de volgende succesvolle superster kunnen worden die uit de show tevoorschijn komt.

4 Ekin-Su Cülcüloğlu en Davide Sanclimenti's weg naar de finale

Ekin-Su kwam een paar dagen na de start naar de Love Island-villa en ontmoette Davide toen ze haar dramatische entree maakte. Hoewel ze het grootste deel van het seizoen samen waren, veroorzaakte Casa Amor een groot drama in hun relatie. Davide kuste uiteindelijk een van de nieuwe Casa Amor-meisjes, maar het incident deed hem en Ekin-Su beseffen dat het de bedoeling was dat ze bij elkaar bleven.

3 Wie is Davide Sanclimenti?

Bekend als de 'Italiaanse hengst', werd Davide de hartenbreker van seizoen 8 van Love Island. Hij komt oorspronkelijk uit Rome, Italië, maar woont nu in Manchester, waar hij een horecabedrijf runt. Hij is echt succesvol met zijn bedrijf dat zeker zal exploderen na zijn overwinning op Love Island.

2 Love Island Seizoen 7 Winnaars zijn onlangs uit elkaar gegaan

Hoewel de winnaars van vorig jaar, Liam Reardon en Millie Court, het bijna een jaar goed deden na het winnen van Love Island, gingen ze in de zomer van 2022 uit elkaar. De twee hadden een van de sterkste relaties van seizoen 7, maar een ander stel, Chloe Burrows en Toby Aromolaran, is nog steeds samen. Het is nog te vroeg om te zeggen wie van de Love Island-paren van seizoen 7 het in de echte wereld zal volhouden.

1 Waar zijn Ekin-Su Cülcüloğlu en Davide Sanclimenti nu?

Gelukkig zijn Davide en Ekin-Su nog steeds samen in de villawereld na Love Island. Ze brachten onlangs tijd samen door in Londen, waar ze de pers voor de show deden. De winnaars kondigden aan dat ze hun eigen tv-show gaan doen met ITV2, een serie van acht weken die het paar volgt op hun reizen naar Italië en Turkije. Fans kunnen niet wachten om een kijkje te nemen in het leven van het nieuwe supersterpaar.

Aanbevolen: