Is Megan Fox & Machine Gun Kelly uit elkaar gegaan? Fans denken van wel

Inhoudsopgave:

Is Megan Fox & Machine Gun Kelly uit elkaar gegaan? Fans denken van wel
Is Megan Fox & Machine Gun Kelly uit elkaar gegaan? Fans denken van wel
Anonim

Sinds ze in 2020 zijn gaan daten, zijn Megan Fox en Machine Gun Kelly niet verlegen geweest om hun genegenheid voor elkaar te verbergen. Ze hebben elkaar regelmatig in posts op sociale media genoemd en kwamen samen arm in arm naar rode loper-evenementen.

Maar deze week merkten fans dat het PDA-zware paar de laatste tijd niets over elkaar online heeft gedeeld. Dit heeft geleid tot vragen over de vraag of het stel (dat zich in januari verloofde) nog steeds samen is.

Megan en MGK zijn van elkaars sociale media verdwenen

In het verleden hebben Megan en MGK hun sociale media-accounts gespamd met een paar foto's. Maar geen van beiden heeft in weken tijd berichten geplaatst over of over hun partner.

Volgens Cinema Blend heeft Kelly al 6 weken geen foto's met Megan gedeeld, terwijl ze al 11 weken niets van hem heeft gepost (hoewel ze sindsdien maar een handvol berichten heeft geplaatst). Terwijl MGK onlangs op tournee is geweest, is Megan gereisd om hem te bezoeken terwijl hij weg is om op te treden of aan andere projecten te werken en vice versa. Maar dat lijkt de afgelopen weken niet het geval te zijn.

Zowel Megan als MGK hebben gereageerd op de breukgeruchten

Megan en Kelly hebben blijkbaar de geruchten gehoord die op internet circuleren, aangezien ze allebei schijnbaar op de vragen hebben gereageerd.

Van de kant van MGK maakte hij tijdens zijn concert in Cleveland, Ohio afgelopen zaterdag heel duidelijk dat hij van plan is met Megan te trouwen, waarbij hij de Transformers-actrice zijn 'vrouw' noemde.

Meer recentelijk werd het paar gespot tijdens het lunchen in Brentwood, Californië, met hun armen om elkaar heen. TMZ meldde dat het paar "het prima doet" en "geen grote problemen" heeft.

Megan en MGK begonnen met daten in juni 2020 na een ontmoeting op de set van Midnight in the Switchgrass. Het paar bezingt sindsdien elkaars lof, waarbij Megan hem haar 'tweelingziel' noemt.

MGK dankt ook zijn nu verloofde en zijn dochter Casey, 13, voor het helpen van hem door een donkere tijd waarin hij overwoog om zichzelf te verwonden. "[Ze zeiden], 'ik wil je zien als mijn vader' en 'ik wil je zien als mijn toekomstige man', en ik dacht: 'Ik moet echt stoppen met de drugs tijd', zei hij in juni.

Megan en Kelly hebben nog niet publiekelijk een datum voor hun bruiloft aangekondigd.

Aanbevolen: