Zijn de families Duggar en Bates nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn de families Duggar en Bates nog steeds vrienden?
Zijn de families Duggar en Bates nog steeds vrienden?
Anonim

Jaren geleden, toen de familie Duggar nog op TLC was met hun … And Counting-show (het varieerde tussen de 17 en 19 kinderen in die jaren), verschenen hun familievrienden de Bates vaak ook.

Gil en Kelly Jo Bates verdienden zelfs hun eigen realityserie naast de Duggars. De gezinnen hadden een tijd lang hetzelfde aantal kinderen en hadden vergelijkbare religieuze principes, dus het leek een perfecte afstemming.

Veel fans hoopten ook dat sommige kinderen van Bates en Duggar zouden trouwen. Toch is dat niet gebeurd, en sommigen vermoeden dat de publieke problemen van de Duggars de reden zijn.

Hoewel Bringing Up Bates na tien seizoenen eindigde (een beslissing van de familie), was de status van hun vriendschap met de Duggars niet zo duidelijk beëindigd.

Kunnen de families Bates en Duggar nog steeds met elkaar overweg, of hebben ze de banden verbroken sinds de teloorgang van de realityserie van de Duggars en slechte publiciteit rond Josh Duggar?

De Bates en Duggars waren jeugdvrienden

Zoals kijkers van 19 Kids and Counting zich zullen herinneren, hadden zowel de Bates als Duggars ongeveer hetzelfde aantal kinderen toen de Duggars over de weg struikelden om te helpen met sommige renovatieprojecten.

Net als de Duggars moesten de Bates hun huis uitbreiden om hun toen groeiende gezin te huisvesten.

Maar naarmate de jaren vorderden, werd de connectie tussen de Duggars en Bates minder zichtbaar. Dit was gedeeltelijk te wijten aan het feit dat de realityserie van de Duggars zich meer begon te concentreren op het leven van de oudere Duggars, waarbij velen van hen trouwden en het ouderlijk huis verlieten.

Natuurlijk hebben niet alle Duggars haast om naar de rechtbank te gaan en te trouwen; Jana is nog niet getrouwd en fans hebben een paar ideeën waarom niet. Maar dat lijkt niet zo te zijn omdat er geen Bates beschikbaar is.

Heeft een van de Duggars de Bates het hof gemaakt?

Er waren geruchten dat sommige van de Bates-kinderen de Duggars het hof zouden maken. Geen van die geruchten is echter ooit werkelijkheid geworden; geen enkele Duggar is tot nu toe met een Bates getrouwd.

Het lijkt er ook op dat ze nooit het hof hebben gemaakt, de Duggars-versie van 'dating'. Er gingen geruchten dat Lawson Bates ooit Jana het hof maakte, maar wat hun relatiegeschiedenis ook was, het eindigde toen Lawson in mei 2022 met zijn huidige vrouw trouwde.

Het bleek dat veel van de Duggars de bruiloft daadwerkelijk bijwoonden; een fan beweerde dat ze Jim Bob zagen "rondhangen" met de familie van de bruidegom.

James, Jason, Jana, John-David en zijn vrouw Abbie en Gracie waren naar verluidt ook allemaal aanwezig.

Gil Bates leek de Duggars (of in ieder geval Josh) te veroordelen

In 2021 hield Gil Bates (die pastoor is) een vaderdagpreek waarvan sommigen vermoeden dat het een opgraving was bij Jim Bob Duggar. Dit ging natuurlijk vooraf aan het huwelijk van Lawson, dus misschien is de preek verkeerd geïnterpreteerd?

Zoals Cafe Mom opmerkte, ging de preek over 'verworpen vaders', wat verwijst naar mensen/vaders die 'beginselloos zijn tot op het punt dat God hen ongunstig beziet'.

Een paar uitgelezen citaten uit de preek deden hoofden draaien; Gil zei: "Als je te maken hebt met afval en perversie, moet je het goed doen" met een hogere macht.

Hij merkte ook op dat iedereen die dat niet doet, in de gevangenis zal belanden.

Aan de volgers van de Duggars die weten dat Jim Bob is blijven opkomen voor Josh en schijnbaar weigert toe te geven dat zijn zoon iets verkeerds heeft gedaan, de boodschap lijkt gericht te zijn aan Jim Bob.

De Bates hebben echter tot op heden niets specifieks gezegd over de Duggars, dus het is op dit moment pure speculatie.

Van hun kant hebben veel van de Duggars ook Josh veroordeeld, zij het niet zo hard als het publiek. Maar aangezien sommige Duggars in 2022 een Bates-huwelijk bijwoonden, lijkt het erop dat er geen significante kloof is tussen de families.

Meer bewijs? Carlin en Joy's vriendschap.

Carlin Bates en Joy-Anna Duggar zijn naar verluidt nog steeds BFF's

Terwijl alle kinderen samen speelden tijdens de cross-overs van Bates-Duggar, bleek dat Carlin Stewart (née Bates) en Joy-Anna Forsyth (née Duggar) een sterke vriendschap smeedden.

In 2021 meldde TV Shows Ace dat de twee na een tijdje uit elkaar waren herenigd; Carlin woont in Tennessee terwijl Joy in Arkansas woont.

Destijds speculeerden sommige fans dat Joy zwanger was, omdat ze dachten dat ze wilde reizen om het haar BFF persoonlijk te vertellen. Carlin was op dat moment in verwachting; haar tweede kind werd geboren in maart 2022.

Zwangerschapsspeculatie terzijde, het is duidelijk dat Joy en Carlin een vriendschap hebben behouden ondanks een mogelijke kloof tussen hun families.

Maar aangezien Joy al afstand leek te nemen van de familie (door de Duggar-reboot Counting On te verlaten voordat deze werd geannuleerd), staat ze misschien meer aan de kant van de Bates - als er echt kanten zijn, om te beginnen met.

Aanbevolen: