Ariel Winter vertelde slechts één 'modern familie'-lid over haar operatie

Inhoudsopgave:

Ariel Winter vertelde slechts één 'modern familie'-lid over haar operatie
Ariel Winter vertelde slechts één 'modern familie'-lid over haar operatie
Anonim

Toen Modern Family in 2009 werd uitgezonden, was Ariel Winter een van de kinderen in het stel. Tegen seizoen 11 zagen we haar karakter uitgroeien tot deze geweldige carrièrevrouw. Maar achter de schermen had de actrice het moeilijk. Ze had haar conflict met haar moeder dat leidde tot haar emancipatie op 17-jarige leeftijd terwijl ze worstelde met ernstige emotionele en fysieke problemen als gevolg van haar onhandige groeispurt. In 2015 besloot ze een borstverkleining te ondergaan, die ze aanvankelijk voor haar medesterren verborgen hield. Dit is hoe dat het leven van Winter veranderde.

Wanneer kreeg Ariel Winter een borstverkleinende operatie?

In augustus 2015 sprak Winter met Glamour over haar toen recente borstverkleining. Ze zei dat de beslissing een paar maanden voor het interview bij haar was gekomen. "Ik ging een paar maanden geleden met mijn neef naar een zwemkledingwinkel en kon geen badpak vinden dat bij me paste. Ik voelde me echt slecht over mezelf. Ik voelde me niet gelukkig", vertelde ze. "Ik bleef maar zeggen: 'Wat ga ik aantrekken? Er is niets voor mij om te dragen op het strand, bij het zwembad.' Ik kan niet met mijn vrienden naar een feest gaan en hetzelfde dragen als zij. Ik moet volledig bedekt zijn, anders zie ik er op een bepaalde manier uit die ik niet van plan ben te kijken."

Maar uiteindelijk was het de emotionele en fysieke pijn die haar ertoe bracht de procedure te ondergaan. 'Ik herinner me dat ik op de bruiloft van mijn zus was en zo plat was en dacht: ik wou dat ik borsten zou laten groeien!' en toen deed ik het van de ene op de andere dag", herinnert de actrice zich. "Maar toen bleven ze groeien en groeien en groeien en het leek erop dat ze niet zouden stoppen. Ik was 15 jaar oud met [maat] F [borsten]. Het is zoiets van: 'Hoe navigeer je dat?'" Ze voegde eraan toe dat er een "geschiedenis van grote borsten" in hun familie is, dus ze was bekend met de operatie."Een paar van mijn neven hebben een borstverkleining gehad, dus het was geen schok toen ik besloot er een te nemen," zei ze.

Waarom heeft Ariel Winter een borstverkleinende operatie ondergaan?

Afgezien van de emotionele en fysieke aspecten van haar groeispurt, haatte Winter het ook dat haar decolleté een veelbesproken onderwerp was in de media. "Dat is zo ongeveer alles waar ik bekend om stond en dat maakte me van streek. Ik voelde me echt ongemakkelijk omdat we als vrouwen in de industrie volledig overgeseksualiseerd zijn en als objecten worden behandeld," zei ze. "Elk artikel dat met mij op een rode loper te maken heeft, had altijd te maken met 'Ariel Winter's Crazy Cleavage!' Of 'Ariel Winter laat enorme borsten zien op een evenement!' Dat is het enige waar mensen me aan zouden herkennen, niet aan: 'Oh, ze doet geweldig werk aan Modern Family.'"

Over werk gesproken, Winter had problemen met het spelen van haar leeftijd in de sitcom. "Het speelde wel een rol dat ik geen jongere rollen meer kon spelen. Toen ik me eenmaal had ontwikkeld, kon ik echt geen 12 of 13 of 14 meer spelen", zei ze."[Met grote borsten] ziet iemand er automatisch ouder en volwassener uit. Dus het was zeker een probleem." De show moest ook de hele tijd haar borst verbergen. "Ze moesten het vaak verbergen op Modern Family", vertelde ze. "Grote truien, [of] mij vastbinden - wat prima is - ik begrijp dat het niet past bij het karakter dat ze in gedachten hebben. Dat begrijp ik. Maar het was moeilijk om dat elke dag te doen."

Ze had ook ernstige rugproblemen waarvan meerdere artsen zeiden dat ze verband hielden met haar borst. "Het was zo pijnlijk. Ik had veel rugklachten. Ik kon echt lange tijd niet rechtop staan. Het begon zo'n pijn te doen dat ik de pijn niet kon verdragen", bekende ze. "Mijn nek deed zo'n pijn en ik had eigenlijk wat problemen met mijn ruggengraat. Ik had jarenlang met dokters over mijn borstkas gesproken, maar toen ik eindelijk zei: 'Ik denk erover om dit te doen', zei hij: 'Uw back zal je heel erg bedanken.'"

Welke 'moderne familie'-ster wist over de borstverkleinende operatie van Ariel Winter?

Winter maakte haar operatieplannen alleen bekend aan haar moeder op het scherm, Julie Bowen. "Ik heb het Julie Bowen [alleen] verteld omdat ik eerder met haar had gesproken over mijn wens om geopereerd te worden. Ze was echt ondersteunend en begripvol", zei de jonge actrice. Ze voegde eraan toe dat de rest van de cast een hilarische reactie had op haar nieuwe look. "Ik zag Sofia [Vergara] onlangs en ze zei: 'Oh mijn God! Ik hou van ze! Ze zijn geweldig!' Ik dacht: 'Dit is hilarisch'", zei ze toen.

"Het is grappig, het is alsof de jongens niets willen zeggen, dus ze doen het niet en ze denken gewoon: 'Er is een verandering'", vervolgde Winter. "Dat is goed, ik bedoel [lacht], maar het is nu grappig voor hen om de reacties op te merken en te zien. Iedereen is erg blij voor me en heeft me super gesteund. Ze begrijpen dat ik hier al zoveel jaren mee worstel."

Aanbevolen: