The View's grootste co-star Feuds

Inhoudsopgave:

The View's grootste co-star Feuds
The View's grootste co-star Feuds
Anonim

Veel presentatoren zijn gekomen en gegaan in de langlopende talkshow overdag en velen van degenen die kwamen en gingen vertrokken op zure voorwaarden. De gastheren van The View hebben zowel in het openbaar als privé te vaak ruzie met elkaar gehad. Het is waar dat sommige hosts erin slagen om met elkaar overweg te kunnen, en zelfs sommige van degenen die het niet met elkaar eens zijn, slagen erin om beleefd te zijn wanneer ze in de lucht zijn.

Vaak, zowel op als naast de camera, zijn de sterren van de show verzeild geraakt in verhitte debatten en bittere persoonlijke vetes. Of de kwestie nu persoonlijk, politiek of beide was, de vete eindigt meestal met een presentator die de show verlaat.

8 Abby Huntsman Vs. Meghan McCain

Het officiële verhaal dat Abby Huntsman voor haar vertrek uit de show vertelde, was dat ze vertrok om haar vader, Jon Huntsman, te helpen met zijn campagne voor het gouverneurschap van Utah. CNN, Vogue en verschillende andere bronnen zeggen echter dat het was omdat haar relatie met Meghan McCain, de andere prominente conservatief van de show, was verzuurd. Naar verluidt begon McCain buiten de camera ruzie te maken met Huntsman omdat Huntsman haar kinderen vaak opvoedde in gesprekken waarin McCain openhartig sprak over haar worsteling met een miskraam.

7 Meghan McCain Vs. Joy Behar

McCain zou uiteindelijk ook uit de show vertrekken, terwijl Huntsman in 2021 weer zou verschijnen. Hoewel ze buiten de camera ruzie had met Huntsman, zag McCain nooit oog in oog met de meer liberale presentator Joy Behar van de show. Het paar debatteerde over verschillende politieke kwesties en de dingen zouden meestal behoorlijk intens worden. De hitte bereikte een hoogtepunt toen McCain Behar een "btch" noemde tijdens een debat over de mislukte 2020-campagne van Donald Trump voor herverkiezing. De twee deelden ook zure woorden toen McCain sprak over haar "aarzeling" om het COVID-19-vaccin te krijgen toen ze beschikbaar kwamen op het hoogtepunt van de COVID-pandemie.

6 Rosie O'Donnell vs. Whoopi Goldberg

Goldberg maakte in 2009 een verontrustende opmerking over regisseur Roman Polanski. Polanski ontvluchtte de VS in de jaren zeventig om gevangenisstraf te vermijden voor het drogeren en seksueel misbruiken van een minderjarige. Goldberg verdedigde de regisseur door te zeggen dat wat hij deed niet moest worden beschouwd als 'verkrachting door verkrachting'. O'Donnell had er geen zin in en het gesprek werd intens. O'Donnell is nog steeds geen fan van Goldberg en zegt: "Whoopi Goldberg was zo gemeen als iemand ooit op televisie tegen mij is geweest, persoonlijk - terwijl ik daar zat", vervolgde ze. "Erger dan Fox News. De slechtste ervaring die ik ooit heb gehad op live televisie was interactie met haar."

5 Jenny McCarthy Vs. Barbara W alters

Volgens McCarthy was W alters gemeen en bazig tegen McCarthy buiten de camera, en ging zelfs zo ver dat ze haar kledingkast microbeheerde. Er ontstond een verhit debat tussen de twee toen McCarthy antivaccinatie-opvattingen uitte en problematische opmerkingen maakte over autisme. McCarthy houdt vol dat W alters gemeen is tegen haar gastheren, schreeuwt en schreeuwt om haar zin te krijgen, en dat McCarthy werd "geïntimideerd" tijdens hun gesprek over McCarthy's overtuigingen over vaccins. McCarthy verliet de show in 2014 na slechts een jaar als presentator.

4 Elisabeth Hasselbeck Vs. Rosie O'Donnell

Nog een voorbeeld van conservatieve en liberale gastheren die de kop opsteken. Hasselbeck en O'Donnell hadden verschillende keren heen en weer over politiek, maar de zaken werden heftig toen O'Donnell Hasselbeck ervan beschuldigde haar niet te verdedigen toen O'Donnell persoonlijk werd aangevallen door andere rechtse journalisten en experts. De vete leidde tot een on-air schreeuwwedstrijd van 10 minuten en eindigde met O'Donell's officiële vertrek uit de show. Hoewel de belangrijkste factor die tot O'Donnells vertrek leidde, de vete tussen haar en Barbara W alters was vanwege het gedrag van W alters tijdens de andere grote vete van O'Donnell, die ze had met Donald Trump.

3 Barbara W alters Vs. Star Jones

Jones verliet de show in 2006 en ze zei dat ze het gevoel had dat ze 'ontslagen' was. Blijkbaar zit daar een kern van waarheid in. W alters vertelde The New York Times het volgende: "Ze hadden veel onderzoek gedaan en haar negatieven werden steeds groter. Niet zozeer vanwege wat ze in de uitzending deed. Het waren dingen die ze uit de lucht deed." W alters zei ook dat ze niet blij was dat Jones haar beslissing om een maagbypassoperatie te laten ondergaan voor haar en de rest van de show verborgen had gehouden.

2 Joy Behar Vs. Elisabeth Hasselbeck

Behar en Hasselbeck zijn het nooit politiek eens geworden. De meest verhitte van hun debatten moet hun gesprek over abortusrechten zijn. In het debat zei Behar dat 'pro-life'-mensen 'anti-keuze' moeten worden genoemd. Hasselbeck maakte hier bezwaar tegen en zei dat het een belediging was dat ze allesbehalve pro-life zou worden genoemd. Het debat escaleerde alleen maar van daaruit, vooral toen Whoopi Goldberg meedeed en de kant van Behar koos.

1 Rosie O'Donnell vs. Barbara W alters

O'Donnells eerste ronde op The View duurde slechts acht maanden, en een belangrijke factor bij haar vertrek waren de laster en persoonlijke aanvallen die ze onderging van Fox News, conservatieve experts en Donald Trump. O'Donnell voelde zich in de steek gelaten door de show, vooral door W alters, en beschuldigde haar ervan niet genoeg te doen om haar te steunen en te beschermen tijdens de aanslagen, zelfs toen Donald Trump rechtstreeks contact opnam met de show en W alters. W alters ging zelfs in de lucht en koos min of meer de kant van Trump in een on-air verklaring. "Ik voelde me erg verraden omdat ze achter mijn rug om ging en met Donald Trump sprak in Trumpiaanse taal", zei O'Donnell over het incident.

Aanbevolen: