Jonah Hill zal geen perstours meer doen

Inhoudsopgave:

Jonah Hill zal geen perstours meer doen
Jonah Hill zal geen perstours meer doen
Anonim

Mensen vergeten soms hoeveel stress er komt kijken bij het maken van een film voor alle betrokkenen. En de stress houdt niet op als de film af is. Er zit veel werk in de promotie, en de cast en crew moeten maandenlang reizen en met de pers praten, voortdurend onder de loep.

Dit bleek te veel te zijn voor Jonah Hill, dus de acteur en regisseur heeft besloten te stoppen met persreizen. Hij erkent dat hij zich in een bevoorrechte positie bevindt waardoor hij dit kan doen, maar hij weet dat dit het juiste is voor hem.

Waarom Jonah Hill geen films meer promoot

Persrondleidingen zijn een grote factor die bijdraagt aan het succes van een film, dus het is een groot probleem om ze in de steek te laten, en een beslissing die zeker veel denkwerk vergde. Jonah Hill kondigde enkele dagen geleden aan dat hij niet meer op perstournees voor zijn films zou gaan, en het schokte mensen overal. Vooral mensen in de entertainmentindustrie. Maar het blijkt dat hij een hele goede reden heeft.

Hij heeft de afgelopen jaren veel intern werk gedaan, vooral met zijn angsten en trauma's uit het verleden, en is tot de conclusie gekomen dat persreizen vreselijk angstaanjagend zijn. Hij is onlangs klaar met het maken van een film genaamd Stutz, waarin het belang van het zorgen voor je geestelijke gezondheid wordt onderzocht, en volgens zijn eigen advies zet hij een stap in de richting van het beschermen van zijn gezondheid.

"Je zult me deze film of een van mijn aankomende films niet zien promoten, terwijl ik deze belangrijke stap zet om mezelf te beschermen", zei hij in een verklaring. "Als ik mezelf zieker zou maken door erop uit te gaan en het te promoten, zou ik niet trouw zijn aan mezelf of aan de film."

Zijn nieuwste film deed hem beseffen dat hij moest stoppen

Jona werkt al jaren aan het stellen van gezonde grenzen, vooral wat betreft zijn uiterlijk, aangezien hij worstelde met veel problemen met het lichaamsbeeld. Door Stutz te maken, ontdekte hij echter dat afzien van het promoten van zijn films iets was dat hij moest doen voor zijn geestelijke gezondheid.

"Ik ben klaar met het regisseren van mijn tweede film, een documentaire over mij en mijn therapeut die geestelijke gezondheid in het algemeen onderzoekt, genaamd Stutz. Het hele doel van het maken van deze film is om therapie te geven en de hulpmiddelen die ik in therapie heb geleerd aan een breed publiek voor privégebruik door middel van een vermakelijke film. Door deze reis van zelfontdekking binnen de film ben ik tot het inzicht gekomen dat ik bijna 20 jaar angstaanvallen heb ervaren, die worden verergerd door media-optredens en publieke evenementen." Hij is erg trots op deze film en "kan niet wachten om hem te delen met publiek over de hele wereld in de hoop dat hij degenen die het moeilijk hebben zal helpen."

Aanbevolen: