Hoe TikTok-icoon Nathan Apodaca roem vond en deze tv-showdeal binnenhaalde

Inhoudsopgave:

Hoe TikTok-icoon Nathan Apodaca roem vond en deze tv-showdeal binnenhaalde
Hoe TikTok-icoon Nathan Apodaca roem vond en deze tv-showdeal binnenhaalde
Anonim

In de afgelopen jaren is bekend dat TikTok veel sensaties creëerde, zoals Addison Rae of zelfs Jax, de zanger die een flashmob organiseerde bij Victoria's Secret. Het platform kan carrières echt maken of breken; er wordt zelfs beweerd dat platenlabels artiesten vragen om virale momenten te faken. Dat is niet het geval voor TikTok-ster Nathan Apodaca, die onlangs is doorgedrongen in de acteerwereld.

Apodaca, ook bekend als 'Doggface' op TikTok, maakte onlangs zijn acteerdebuut in de FX-show 'Reservation Dogs'. Bekend om een TikTok-video uit 2020 met meer dan 86 miljoen views; Nathan Apodaca stopte daar niet. Hij onderhoudt zijn TikTok-account waar hij vaak fragmenten uit zijn leven deelt en verwijst naar zijn grootste hit.

Apodaca verdiende een gastrol in het nieuwe seizoen van "Reservation Dogs", dat op 2 augustus 2022 in première ging, hij wordt gecrediteerd voor drie afleveringen op IMDB. In een Instagram-bericht bedankte Apodaca de cast voor het maken van zijn ervaring met het spelen van oom Charley als geen ander.

Reservation Dogs volgt vier inheemse tieners die in een reservaat op het platteland van Oklahoma wonen. Er is veel lof van critici over het vermogen van de show om de nuances en problemen van indianen vast te leggen.

Met zijn hernieuwde roem en succes vraag je je misschien af hoe Nathan Apodaca deze deal binnenhaalde. Vanaf het concept van de virale video en alles wat daarop volgde, brachten we de snelle opkomst van de Hollywood-nieuwkomers in kaart.

8 Wie is Nathan Apodaca?

Nathan Apodaca ging naar Skyline High School en studeerde later af aan de Idaho State University, waarna Apodaca zich aansloot bij Eastern Idaho Technical College.

De 39-jarige TikTok-maker Nathan Apodaca werd beroemd nadat een van zijn video's viraal ging. Tijdens het rijden naar het werk op 25 september 2020 stierf de auto-accu van Apodaca. Hij besloot toen met zijn longboard naar zijn werk te rijden en nam een korte video op van de reis die zijn leven zou veranderen.

7 Dit is waarom Nathan Apodaca viral ging

Nathan Apodaca verwierf bekendheid met zijn TikTok-video uit 2020, waarin hij lipsynchroniseerde met Fleetwood Mac's "Dreams" en op zijn longboard naar zijn werk reed terwijl hij cranberrysap dronk. Als resultaat van de video kwam Apodaca in de nationale schijnwerpers terecht en kreeg uiteindelijk een rol in het tweede seizoen van Reservation Dogs.

6 Hoe Ocean Spray Nathan Apodaca verraste

Nadat de video van Apodaca viraal ging, begon de maker kleine optredens te krijgen van verschillende projecten.

In oktober 2020 werkten vertegenwoordigers van Ocean Spray samen met een lokale Nissan-dealer om Nathan Apodaca te verrassen met een cranberryrode 2020 Nissan Titan PRO-4X gevuld met Oceanspray-sappen. Nathan woonde in een camper totdat hij een huis van $ 320k met vijf slaapkamers kocht waar hij momenteel met zijn gezin woont.

5 Wie is de familie van Nathan Apodaca?

Nathan Apodaca is getrouwd met Estela Chavez. De twee leerden elkaar kennen bij Apodaca's oude baan en verloofden zich in 2020.

Apodaca stelde de grote vraag in Las Vegas met een $ 22k 3-karaats diamanten ring. Vanaf nu heeft de 39-jarige drie kinderen, Angelia en Makyla uit een eerdere relatie en een zoontje uit zijn huidige relatie met Estela.

4 Hoe Fleetwood Mac profiteerde van Nathan Apodaca

Nathan Apodaca's gebruik van Fleetwood Mac's hit uit 1977 hernieuwde zijn populariteit. Het record, dat meer dan vier decennia oud is, kende een grote stijging in verkopen en streams in de week nadat het in de virale video was gebruikt. Als gevolg van Nathan's video had 'Dreams' zijn populairste streamingweek tot nu toe, met twee keer zoveel streams in het VK in de 10 dagen na het plaatsen van de video op TikTok in vergelijking met de voorgaande 10 dagen.

TikTok blaast de laatste tijd klassieke nummers nieuw leven in en zet ze weer in de hitparade, zoals Kate Bush's "Running Up That Hill".

3 Hoe Fleetwood Mac reageerde op de virale video van Nathan Apodaca

Na de heropleving van het nummer dankzij de invloed van Nathan Apodaca, sloot Mick Fleetwood zich aan bij TikTok en deed mee met het plezier. Mick recreëerde de virale video met hun geliefde nummer met de ondertiteling van zijn versie "Dreams and Cranberry raakt gewoon anders." Mick's video is tot nu toe bijna 20 miljoen keer bekeken met bijna drie miljoen likes.

2 Mick van Fleetwood Mac verraste Nathan Apodaca

Kort daarna verraste Mick Fleetwood Nathan Apodaca tijdens een BBC-interview waarin ze Fleetwood uitnodigden om deel te nemen aan hun interview met de TikTok-ster op Zoom. "Eén, we zijn je iets schuldig", zei hij tegen Apodaca. "Het is zo'n feest van alles. Ik heb je erover horen praten, en het is zo vrolijk en leuk.”

De beroemde Fleetwood-drummer bracht toen zijn eigen recreatie van Apodaca's video "Ik werd er gewoon in geleid. Mensen om me heen zeiden: 'Pap, je moet dit doen, het is zo cool.' Dus we deden het, en nu zijn we hier aan het praten."

1 Nathan Apodaca's netto waarde sinds hij viraal ging

Volgens richyrichceleb is het vermogen van Nathan Apodaca ergens ten noorden van $ 900.000. Dit is inclusief onroerend goed en contanten. Apodaca verdient zijn inkomen als TikTok-maker en social media-beïnvloeder, evenals een ontluikende acteercarrière.

Momenteel heeft de ster meer dan 6,4 miljoen volgers op TikTok en 2,7 miljoen op Instagram, waar hij vaak samenwerkt met merken.

Aanbevolen: