Waar je de sterren van Pretty Little Liars: Original Sin Before hebt gezien

Inhoudsopgave:

Waar je de sterren van Pretty Little Liars: Original Sin Before hebt gezien
Waar je de sterren van Pretty Little Liars: Original Sin Before hebt gezien
Anonim

In 2010 raakten fans over de hele wereld gecharmeerd van het binnenkort wereldwijd succesvolle tienerdrama Pretty Little Liars. De serie volgde een groep tienermeisjes die gekweld werden door een digitale aanwezigheid onder de alias "A" die beweerde hun dode vriend te zijn. Gedurende de 7 jaar durende uitzending op televisie zag de cast van de serie hun leven volledig veranderen door de publieke aandacht die ze van de show vergaarden.

Na de seriefinale in 2017 werden er verschillende pogingen ondernomen om de wereld van PLL weer op het scherm te brengen door middel van verschillende reboots en spin-offseries. Het publiek leek echter geen verbinding te maken met de shows en dus onderging iedereen hetzelfde lot. Ondanks de pech die de eerdere reboots leden, lijkt het alsof het publiek nog niet het laatste van de wereld van PLL heeft gezien. In een nieuwe, moderne reboot, Pretty Little Liars: Original Sin, keert de gespannen wereld van leugenaars terug met een gloednieuwe verhaallijn en cast. Maar waar heb je de sterren van de nieuwe PLL-reboot eerder gezien?

8 Bailee Madison als Imogen Adams

Als eerste komen we met een van de vijf leidende dames van de show, Bailee Madison. Voordat Madison in de misdaadthriller speelde, was hij al goed ingeburgerd in het publieke oog. Madison's vroegste acteermijlpalen op het scherm waren in rollen als May Belle Aarons in Bridge To Terabithia en Maggie in Just Go With It. Het was echter haar rol uit 2011 in de Disney Channel-klassieker Wizards Of Waverly Place die de actrice meer erkenning opleverde. Sindsdien is Madison betrokken geweest bij een aantal behoorlijk grote film- en televisieprojecten zoals The Fosters, A Cinderella Story: Starstruck en Good Witch. In Pretty Little Liars: Original Sin speelt Madison de hoofdrol van Imogen Adams. Het lijkt alsof Madison al een beetje een connectie had met de wereld van PLL voorafgaand aan de nieuwe serie vanwege haar hechte vriendschap met OG-leugenaar Lucy Hale. Volgens Buzzfeed heeft Hale zelfs gemanifesteerd dat Madison de rol krijgt in de nieuwe serie.

7 Maia Reficco als Noa Olivar

Daarna hebben we nog een van de nieuwe generatie leugenaars met de 22-jarige actrice Maia Reficco. Voorafgaand aan haar rol in de show met slasher-thema, werd Reficco het best herkend door haar rol als Kally in de Latijns-Amerikaanse Nickelodeon-telenovela, Kally's Mashup. Ondanks dat ze voorafgaand aan Pretty Little Liars: Original Sin maar weinig acteercredits op haar naam had staan, heeft Reficco een aantal behoorlijk opwindende projecten op stapel staan. Begin augustus 2022 kondigde Deadline aan dat de jonge actrice was toegevoegd aan de castlijst voor een aankomende Kelly Blatz-motorfilm, One Fast Move, waarin ze zal schitteren naast Netflix-hartenbrekers Kj Apa en Austin North. Niet alleen dit, maar Reficco zal ook verschijnen in de aankomende Maya Hawke en Camila Mendes Netflix-film, Do Revenge. In PLL: Original Sin speelt Reficco de rol van Noa Olivar.

6 Chandler Kinney als Tabby Hawthorne

Als volgende hebben we de derde van de leidende vrouwelijke groep leugenaars met de in Sacramento geboren actrice Chandler Kinney. Voorafgaand aan haar rol in Pretty Little Liars: Original Sin had de 22-jarige al een handvol acteercredits op haar naam staan. Misschien wel het meest erkend voor haar rol als Riana Murtaugh in de 2016-serie Lethal Weapon, was de jonge actrice ook een Disney-ster vanwege haar rol als Willa in de Z-O-M-B-I-E-S-films. In Pretty Little Liars: Original Sin portretteert Kinney het personage van Tabby Hawthorne.

5 Zaria Simone As Faran Bryant

Daarna hebben we nog een doorbraakactrice in de hoofdgroep van PLL-leading ladies met Zaria Simone. Voorafgaand aan haar rol in de spannende show had de 26-jarige haar grote moment nog niet op het scherm gehad. Met slechts een paar acteercredits op haar naam voor PLL, was de actrice misschien het best herkend door haar korte rol in Black-Ish, waar ze Sasha speelde in de 22e aflevering van het 5e seizoen. In PLL: Original Sin speelt Zaria Simone de rol van Faran Bryant.

4 Malia Pyles als Minnie Honrada

Afronding van de belangrijkste groep nieuwe leugenaars is de in Californië geboren actrice Malia Pyles. Voorafgaand aan haar rol in de show had de actrice deel uitgemaakt van verschillende televisieshows door middel van korte optredens en gastrollen. Deze omvatten rollen in The Fosters en How To Get Away With Murder. Een van de meer herkenbare rollen van de actrice is die in de Zach Galifianakis-serie Baskets waarin ze de rol van Sarah speelde. In PLL: Original Sin speelt Pyles de rol van Minnie Honrada.

3 Mallory Bechtel als Karen en Kelly Beasley

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we een van de hoofdpersonages van de show buiten de hoofdgroep leugenaars gespeeld door Mallory Bechtel. Voordat ze werd gecast in PLL: Original Sin, had Bechtel slechts een handvol acteerrollen op haar naam staan met haar weinige optredens in films en tv-shows. Het meest opvallend was dat Bechtel deel uitmaakte van de cast van Ari Aster's 2018-horrorfilm, Hereditary, waar ze de rol van Bridget speelde. In Original Sin speelt Bechtel de rollen van de tweeling Kelly en Karen Beasley.

2 Carson Rowland als Chip

Daarna hebben we een van de meest prominente mannelijke hoofdrolspelers van de show met de 24-jarige acteur Carson Rowland. Voorafgaand aan zijn rol in de slasher-serie maakte Rowland deel uit van verschillende televisieshows en een paar films. Zijn meest herkenbare rollen waren die in de tv-shows Tweet: The Series in 2015, I Am Frankie in 2017, American Housewife in 2020 en Sweet Magnolias ook in 2020. In Pretty Little Liars: Original Sin portretteert Rowland het personage van Chip.

1 Lea Salonga als Elodie Honrada

En om deze getalenteerde cast af te ronden, hebben we de in Manilla geboren actrice Lea Salonga. Voordat Salonga zich bij de wereld van leugenaars aansloot, had ze een behoorlijk gerenommeerde carrière opgebouwd sinds haar begin in de creatieve industrie. Niet alleen een getalenteerde actrice, maar Salonga heeft ook verschillende zangcredits op haar naam staan, waaronder de zangstem van Mulan in de klassieke Disney-film uit 1998. Andere opmerkelijke rollen van de actrice zijn onder meer mevrouw Kusakabe in de Engelse versie van de 1988 Studio Ghibli-film My Neighbor Totoro en Anges in de film Second Chances van Olivia M. Lamasan uit 1995. In PLL portretteert Salonga het karakter van Elodie Honrada.

Aanbevolen: