De schattige bromance tussen Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry van Bullet Train

Inhoudsopgave:

De schattige bromance tussen Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry van Bullet Train
De schattige bromance tussen Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry van Bullet Train
Anonim

Ondanks geruchten over een naderende pensionering van acteren, verbaasde Brad Pitt het publiek wereldwijd met zijn terugkeer naar het witte doek in de snelle actiethriller Bullet Train. De actiekomedie zag een groep moordenaars tegen elkaar strijden terwijl ze door schijnbaar toeval met dezelfde missie werden belast. Tussen snelle vechtscènes en komische momenten, sluit de verhaallijn aan het einde van de film aan in een mooie en bevredigende resolutie.

Naast zijn andere prijzenswaardige kwaliteiten, heeft Bullet Train een behoorlijk indrukwekkend ensemble van getalenteerde acteurs en zelfs een aantal behoorlijk grote muzikale sensaties. Hoewel er is gezegd dat Pitt de reddende genade van de film was, werden anderen volledig verliefd op de dynamiek die een bepaald duo op het scherm deelt. Brian Tyree Henry en Aaron Taylor-Johnson's Lemon and Tangerine fascineerden het publiek volledig door hun komische band op het scherm. Het lijkt er echter op dat deze band veel verder reikte dan het scherm, aangezien het paar elkaar nu als beste vrienden beschouwt. Dus laten we eens kijken naar de schattige bromance die het paar acteurs ontwikkelde op de set van Bullet Train.

8 De Dynamic On Bullet Train van het paar was praktisch geïmproviseerd

Velen die naar de film keken, werden verliefd op de dynamiek die de personages van Taylor-Johnson en Tyree Henry deelden. Het lijkt erop dat de relatie die op het scherm werd getoond in Bullet Train eigenlijk een direct gevolg was van de vriendschap en het geklets van het paar. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter benadrukte Taylor-Johnson dat veel van de scènes van het paar geïmproviseerd waren. Zo waren hun karakters een directe weerspiegeling van hun echte vriendschap.

De acteur verklaarde: Alles wat je ziet zijn praktisch onze repetities. Het was gewoon ogenblikkelijk. Het was intuïtie en gewoon goede oude improvisatie en geklets, wat zeer, zeer zeldzaam is. Ik heb dat nog nooit eerder gehad met een andere acteur. We stuiterden echt gewoon op elkaar en we kwamen echt op één lijn. Dus ik was in staat om brutaal te zijn, en we bleven elkaar pushen”

7 Aaron Taylor-Johnson is niet bang om Brian Tyree Henry publiekelijk te prijzen

Later in het THR-interview liet Taylor-Johnson door zijn vriendelijke woorden van bewondering zien hoeveel hij van zijn tegenspeler en nieuwe bestie hield. De 32-jarige prees Tyree Henry als zowel een professional als een persoon in het algemeen.

Taylor-Johnson verklaarde: "Brian Tyree Henry is zo'n veelzijdige, getalenteerde acteur en ik was al een enorme bewonderaar van zijn werk." Hij voegde eraan toe: "Hij is gewoon een mooi persoon en een goede, goede vriend. Ik geef echt om hem, dus het was allemaal gebaseerd op vertrouwen. En toen we eenmaal dat vertrouwen hadden opgebouwd, konden we gewoon gaan.”

6 Brian Tyree Henry beschreef de vriendschap als een wederzijdse afhankelijkheid

Taylor-Johnson is niet de enige van de twee die zijn co-star bff en de hartverwarmende band die ze hebben opgebouwd snel prijst. Tijdens een interview met CBR ging Tyree Henry in detail over de vriendschap die het paar op de set ontwikkelde.

De Atlanta-ster verklaarde: Wat ik denk dat de ware getuigenis is van hoe geweldig deze samenwerking is verlopen, is dat Aaron en ik ongelooflijk afhankelijk van elkaar zijn. Het werd een vriendschap die zich pas manifesteerde in de loop van de vijf, zes maanden die we nodig hadden om deze film te maken.”

5 Het paar wilde hun relatie op het scherm zo authentiek mogelijk maken

Later in het CBR-interview benadrukte Tyree Henry hoe de band die het tweetal getalenteerde acteurs ontwikkelde, diende om hun personages op het scherm vorm te geven. De acteur legde uit hoe, dankzij de hechte band en geschiedenis van de moordenaars, hun echte vriendschap het verhaal en hun vertolking geloofwaardiger en authentieker maakte.

Tyree Henry verklaarde: "We wilden Lemon en Tangerine gewoon ontwikkelen tot personages waar mensen echt om geven, om mensen echt het gevoel te geven dat er een bloedlijn tussen ons tweeën was, zodat als er iets zou gebeuren, ofwel we werden gescheiden, of we waren niet samen in de film, mensen zouden dat voelen en zouden onze behoefte voelen om weer bij elkaar te zijn." Hij zei verder: "Het is een partnerschap dat echt is gebaseerd op liefde en vertrouwen, en Aaron en ik wilden er echt voor zorgen dat we dat zo authentiek mogelijk hielden."

4 Brian Tyree Henry kent Aaron Taylor-Johnson van binnen en van buiten

Het lijkt alsof de band van het paar zich zo ver buiten het Bullet Train-scherm ontwikkelde dat de acteurs nu uitgebreide kennis over elkaar hebben van binnen en van buiten. Tijdens een rode loper-interview met London Live liet Tyree Henry zien hoeveel hij wist over Taylor-Johnson toen hij zijn persoonlijkheid beschreef in vergelijking met hoe hij leek voor degenen die hem misschien niet kennen.

Tyree Henry verklaarde: "Weet je, deze man is zo goed in hard acteren, maar er zit echt een kleverig centrum in." Hij voegde eraan toe: "Hij is zo'n goede huisvader, een ongelooflijke geest. Hij laat me elke keer lachen als ik bij hem ben.'

3 Ze hebben een schattig tijdverdrijf dat ze graag samen doen

Later, in het London Live-interview, gaf Tyree Henry een nog dieper inzicht in de aard van de vriendschap van het paar, terwijl hij gedetailleerd het gevoel gaf dat hij deel uitmaakte van de familie van Taylor-Johnson. De Atlanta-ster benadrukte zelfs hoe het paar vaak samen brood bakte.

Tyree Henry verklaarde: "We zouden samen brood bakken, samen brood breken en dan op de set verschijnen en Brad Pitt samen een schop onder de kont geven."

2 Zo zou Aaron Taylor-Johnson Brian Tyree Henry omschrijven

Na een lange en snelle persrun voor Bullet Train, merkten de twee acteurs dat ze uitvoerig over de ander en hun band spraken met interviewers en fans. In een rode loper THR-interview nam Taylor-Johnson een moment om zijn mede-sterren te prijzen, in het bijzonder Tyree Henry die hem beschrijft als zijn "wapenbroeder" en "partner in crime".

1 Hun karakters zouden niet hetzelfde zijn geweest zonder de ander in de film

Het is duidelijk dat het paar tijdens het filmen van elkaar afkaatste en elkaar zo hielpen bij het uitwerken van hun Bullet Train-personages. Het lijkt er echter op dat de afhankelijkheid van de twee personages van elkaar voor hun ontwikkeling verder ging dan dat. Tijdens een interview met AP Archive benadrukte Taylor-Johnson dat er vanaf het begin geen Tangerine was geweest zonder Lemon (Tyree Henry). Hij ging verder met te bespreken hoe het in wezen hun band op en buiten het scherm was die echt de personages creëerde die het publiek zag.

Aanbevolen: