Kosten gedropt in Kanye West batterijhouder

Inhoudsopgave:

Kosten gedropt in Kanye West batterijhouder
Kosten gedropt in Kanye West batterijhouder
Anonim

In de loop van de tijd heeft Kanye West veel opmerkingen gemaakt die door toeschouwers als bedreigend werden geïnterpreteerd.

Hij heeft echter volgehouden dat sommige dingen alleen creatief van aard zijn, wat suggereert dat vrijheid van meningsuiting het enige is dat gaande is.

Toch werd West aangeklaagd voor de vermeende batterij van een ventilator, en de nasleep werd blijkbaar op video vastgelegd.

Nu zijn de aanklachten ingetrokken en wordt West niet in rekening gebracht.

Kanye werd geconfronteerd met batterijladingen van een ventilator

In januari 2022 werd Kanye genoemd als verdachte in een batterijrapport in Los Angeles. Het incident gebeurde naar verluidt in de buurt van een club, maar op dat moment waren er weinig details over de gemelde aanval.

Een persbureau meldde dat West een fan had geslagen en op dat moment in het onderzoek weigerde de politie te bevestigen welk type batterij werd opgeladen (of het nu een misdrijf was of anderszins).

TMZ heeft een video vrijgegeven die naar verluidt onmiddellijk na het incident is opgenomen, en ze verklaarden dat op basis van getuigenverklaringen, "Kanye de man naar verluidt twee keer zou hebben geslagen -- één keer in het hoofd en één keer in de nek."

Terwijl het vermeende slachtoffer op de grond lag, hoorde je Kanye op de achtergrond schreeuwen.

De dag na het incident bracht Ye het nummer uit dat Pete Davidson 'verbaal bedreigt', merkte Yahoo!. Een paar dagen later werd de verontrustende videoclip voor het nummer uitgebracht.

Ondertussen bleven de onderzoekers het batterijprobleem onderzoeken. Nu hebben ze besloten om niet verder te gaan met de zaak.

Kosten zijn ingetrokken; Een veroordeling was niet redelijk

Yahoo! bevestigt dat Ye West vanaf januari niet zal worden aangeklaagd voor het batterij-incident. Dit is, volgens een woordvoerder van de stad, "gebaseerd op geen redelijke kans op veroordeling."

Verder legde de woordvoerder uit dat er een "grondige en zorgvuldige beoordeling van al het bewijsmateriaal" was geweest voordat de beslissing werd genomen om de zaak te laten vallen.

Yahoo! wijst erop dat West een gevangenisstraf had kunnen uitzitten als hij was aangeklaagd. Hij was eerder veroordeeld voor een misdrijf, waarvoor hij twee jaar proeftijd, woedebeheersingslessen en een taakstraf kreeg. Die zaak deed zich voor in 2013.

Aanbevolen: