Kendall Jenner heeft een regelmatige routine nodig om met haar angst om te gaan

Inhoudsopgave:

Kendall Jenner heeft een regelmatige routine nodig om met haar angst om te gaan
Kendall Jenner heeft een regelmatige routine nodig om met haar angst om te gaan
Anonim

Kendall Jenner is een fotomodel en realityster, opgegroeid voor de ogen van de wereld in de show van haar familie, Keeping Up With The Kardashians. Kendall werd geboren in Los Angeles, Californië in 1995, en is de eerste dochter van Kris Jenner en Caitlyn Jenner. Ze heeft een jongere zus, Kylie Jenner, en via haar moeder heeft ze drie oudere, zeer beroemde halfzussen: Kourtney, Kim en Khloé Kardashian. Jenner verscheen al op jonge leeftijd in de realityshow van haar familie en blijft een vaste klant in de vervolgserie, The Kardashians.

Ze verscheen op de cover van Love en vele internationale Vogue-edities, liep voor Victoria's Secret en trad op als merkambassadeur voor Estée Lauder's multimedia-advertentiecampagnes.

Jenner verscheen ook op de cover van Harper's Bazaar en was te zien in tientallen interviews en hoofdartikelen. Ze heeft de catwalk van Chanel Haute Couture gelopen, samen met tal van andere spraakmakende shows, waaronder Marc Jacobs, Fendi, Balmain. Ze werd aangekondigd als 's werelds best betaalde model van 2018 in de lijst met best verdienende modellen van Forbes en is vanaf 2019 de 12e meest gevolgde persoon op Instagram.

Met al deze roem heeft Kendall toegegeven dat ze niet immuun is voor de druk van het leven en angst. Het model heeft een aantal zeer interessante manieren om met de stress om te gaan die gepaard gaat met supersterrendom.

Kendalls routine om met haar angst om te gaan

Een routine die Kendall Jenner zeker bijhoudt? Een nachtelijk ontspanningsritueel met een kopje thee.

De Kardashians-ster - die de afgelopen jaren open is geweest over haar worsteling met angstgevoelens - onthulde hoe ze slapeloosheid op afstand probeert te houden tijdens de late nachturen."Ik hou ervan om 's avonds tot rust te komen", vertelde Jenner aan Vogue. "Ik drink meestal thee en ontspan door een boek te lezen of in mijn dagboek te schrijven."

Zoals Kendall uitlegde: "Ik heb jarenlang met angst geworsteld, en het kan goede en slechte dagen hebben. Als ik tot rust moet komen, maak ik er echt een punt van om 15 minuten te mediteren om mijn angst weg te nemen, zodat ik een goede nachtrust kan krijgen."

In 2018 vertelde het model over haar ervaring met angst en de impact die het heeft gehad op haar professionele leven. "Ik heb het gevoel dat het leven dat ik leef op veel manieren buitengewoon is, maar dat het ook veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt", zei ze in een interview met Harper's Bazaar. "Ik moest behoorlijk snel volwassen worden en omgaan met situaties waar de meeste 22-jarigen niet echt in terechtkomen."

Kendall merkte op dat ze zich meestal zorgen maakt over situaties waar ze geen controle over heeft. "Als iets niet gaat zoals ik had gepland, raak ik in paniek", vervolgde ze."Sommige dagen wil ik gewoon op een boerderij gaan wonen en met niemand praten en gewoon in het midden van nergens bestaan."

Kendall legde uit dat ze leed aan "slopende angst", en deelde ook het directe effect dat haar strijd op haar slaap heeft gehad.

"Ik word letterlijk midden in de nacht wakker met paniekaanvallen", vervolgde ze. "Waar moet ik beginnen? Alles is zo afschuwelijk; het is moeilijk om iets te noemen."

Kendalls levensstijl kan een factor zijn die bijdraagt aan de angst die ze ervaart

Kendall, die naast haar zussen op tv ook een opmerkelijke carrière heeft gezien als catwalk- en printmodel, onthulde in 2021 aan Vogue dat dit alleen maar een extra laag stress toevoegde. "Ik denk dat overwerkt zijn en in de situatie zitten waarin ik me nu bevind, het op een bepaalde manier uit de hand heeft gelopen", zei ze. "Ik heb momenten gehad waarop ik het gevoel had dat ik met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht omdat ik denk dat mijn hart het begeeft en ik niet kan ademen en ik iemand nodig heb om me te helpen. Soms denk ik dat ik doodga."

En hoewel Kendall zei dat ze begreep dat niet iedereen medelevend met haar zou zijn omdat ze "een zeer bevoorrechte, geweldige levensstijl leidt", legde ze uit dat ze uiteindelijk maar een mens is.

"Het maakt niet uit wat iemand heeft of niet heeft," voegde ze eraan toe. "Het betekent niet dat ze geen echte gevoelens en emoties hebben."

Het model was zeker open geweest over haar ervaringen met angstgevoelens in de hoop anderen te helpen die soortgelijke situaties doormaken. Ze heeft fans ook een veilig gevoel gegeven door hun eigen ervaringen met de stoornis te delen om hen te troosten in de wetenschap dat ze er niet alleen doorheen gaan en dat er anderen zijn met soortgelijke verhalen die bereid zijn om te helpen.

Aanbevolen: