Wat is er gebeurd met Madonna's huwelijken?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Madonna's huwelijken?
Wat is er gebeurd met Madonna's huwelijken?
Anonim

Madonna is een legende. Ze barstte in het begin van de jaren 80 op het toneel en werd de "Queen of Pop". Ze is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden en heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen platen verkocht. Ze werd in 2008 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame. Door de jaren heen heeft Madonna zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden en houdt het altijd interessant. Elke versie van Madonna verraste fans steeds meer.

Madonna speelde ook in veel films, te beginnen met de hit Desperately Seeking Susan in 1985. Ze speelde daarna in andere films zoals Who's That Girl, Dick Tracy en A League of Their Own. Ze won een Golden Globe voor haar vertolking van Evita Peron in Evita. Het icoon produceert nu haar eigen biopic, met Julia Garner in de hoofdrol. Er wordt gezegd dat ze zeer toegewijd is aan dit project.

Haar persoonlijke leven is bijna net zo opwindend als haar professionele leven. Er zijn veel romances geweest, maar Madonna is maar twee keer getrouwd geweest.

8 Madonna's vroege jaren

Madonna Louise Ciccone groeide op in Bay City, Michigan. Volgens de legende kwam ze in 1979 op 19-jarige leeftijd naar New York City met $ 35 op zak. Ze ging naar clubs en liet dj's haar demo's draaien. Het kostte haar twee jaar om een platencontract te krijgen. Haar eerste single, "Everybody", werd uitgebracht in oktober 1982.

Haar eerste album, Madonna, werd geproduceerd met de hulp van DJ Jellybean Benitez, met wie ze ook een relatie had. Het album werd uitgebracht in juli 1983 en piekte op nummer acht in de Billboard Charts. Nummers "Holiday", "Lucky Star" en "Borderline" waren hits van dit album. Haar tweede album, Like a Virgin, werd uitgebracht in november 1984 en maakte haar bekend als popster.

Madonna's muziek en haar stijl waren enkele van de grootste hits uit de jaren 80. Meisjes in het hele land droegen gescheurde netkousen, gezwollen kanten rokken en armen vol armbanden om hun idool te imiteren.

7 De jaren van Madonna en Sean Penn

Madonna ontmoette Sean Penn backstage bij het maken van haar videoclip, "Material Girl". Hij was op bezoek bij zijn assistent op de set. Ze waren destijds allebei grote sterren. Het paar had een met sterren bezaaide bruiloft slechts zes maanden nadat ze elkaar ontmoetten.

Sean en Madonna speelden samen in de film Shanghai Surprise uit 1986, die werd gepand door critici. Madonna droeg ook haar True Blue-album op aan haar man. Maar er waren problemen in het paradijs. Penn stond bekend als erg jaloers en had regelmatig uitbarstingen. Madonna vroeg in 1987 een scheiding aan, maar trok de papieren in en het paar probeerde het huwelijk te laten slagen. Ze diende opnieuw in 1989 en ging er deze keer mee door.

Door de jaren heen zijn er geruchten geweest dat Sean Madonna beledigde. Ze noemde die beschuldigingen "volkomen schandalig, kwaadaardig, roekeloos en vals".

6 Madonna en Carlos Leon waren nooit getrouwd

Carlos Leon ontmoette de Queen of Pop tijdens het joggen in Central Park in 1995. Hij werd haar persoonlijke trainer en toen raakten ze een relatie. Ze dateerden van 1994 tot 1997, maar trouwden nooit. Hun relatie duurde niet lang, maar ze kregen samen een kind. Lourdes Leon werd geboren op 14 oktober 1996. Haar ouders beëindigden hun relatie slechts enkele maanden na haar geboorte.

Lourdes' ouders bleven vrienden na hun breuk en zijn vandaag nog steeds vriendelijk. Carlos trouwde uiteindelijk met Betina Holte en ze hebben samen een zoon. Hij is, en is altijd, close geweest met zijn dochter. Hij is een acteur, vooral bekend van zijn rol in de soapserie Passions.

5 Madonna's eerstgeborene, Lourdes Leon

Lourdes is nu 25 jaar en maakt naam voor zichzelf. Ze verovert de modewereld stormenderhand. Ze studeerde af aan de LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts in New York City en ging daarna naar de University of Michigan. Nadat ze was afgestudeerd, begon ze met modellenwerk.

Ze liep haar eerste catwalk in 2018 tijdens New York Fashion Week, en sindsdien gaat het goed. Sindsdien heeft ze veel catwalks gelopen, waaronder Marc Jacobs en haar moeders favoriete Jean Paul Gaultier. Ze heeft drie catwalkshows gelopen en geposeerd voor advertenties voor Rihanna's Savage X Fenty-ondergoedmerk, en is verschenen op de cover van Vogue. Ze woonde haar eerste Met Gala bij in september 2021.

Ze treedt ook in de muzikale voetsporen van haar moeder. Ze heeft zojuist haar single "Lock&Key" uitgebracht.

4 Wie was Madonna's tweede echtgenoot?

Guy Ritchie is een Engelse filmproducent, regisseur en scenarioschrijver. Hij en Madonna ontmoetten elkaar op een feest georganiseerd door Sting en zijn vrouw Trudie Styler in 1998. Hun zoon Rocco werd geboren op 11 augustus 2000 en ze trouwden in december. Madonna verhuisde met hem naar Londen. Het koppel adopteerde in 2008 hun zoon David, nadat Madonna hem in een weeshuis in Malawi zag.

Madonna speelde in Ritchie's film, Swept Away, die in 2002 een enorme flop was.

Het stel is in 2008 gescheiden en er zijn veel verhalen geweest over wat er mis ging. The Material Girl zei dat de romance stierf. Ze zei: "Dan verstrijkt de tijd en je deelt een leven, je hebt kinderen en er zitten scheuren in het fineer." Ze ging verder met te zeggen dat het huwelijk niet was wat ze dacht dat het zou zijn. Guy heeft ook gesproken over hun scheiding. Hij beweert dat het drama te veel voor hem was en dat hun leven als een soapserie was.

Ze probeerden een tijdje een façade op te houden voor de media, maar de zaken begonnen af te brokkelen toen Guy niet aanwezig was bij grote evenementen, zoals Madonna's opname in de Rock & Roll Hall of Fame.

Guy Ritchie is nu getrouwd met Jacqui Ainsley, en ze hebben nu vijf kinderen tussen hen.

3 Hoeveel kinderen heeft Madonna?

Nadat Madonna en Guy Ritchie waren gescheiden, adopteerde ze nog drie kinderen, voor een totaal van zes. Haar kinderen, Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere en Stella, zijn de belangrijkste dingen voor haar.

Rocco verdeelde zijn tijd tussen zijn opgroeiende ouders. Nu 22, heeft hij de neiging om buiten de schijnwerpers te blijven. Mercy werd een jaar na David geadopteerd uit Malawi, in 2009. Toen ze werden geadopteerd, had David een longontsteking en leed Mercy aan malaria. De twee floreren nu met hun moeder. David voetb alt en Mercy houdt van gymnastiek. Ze zijn allebei 16.

De tweeling, Estere en Stella, ook uit Malawi, werd in 2017 geadopteerd door Madonna. De meisjes zingen en dansen soms op de Instagram van hun moeder.

2 Met wie is Madonna nog meer uitgegaan?

Nee, ze is niet uitgegaan Britney Spears. Gewoon een paar kusjes tussen vrienden.

Madonna heeft een lange en zeer succesvolle carrière achter de rug. Ze heeft ook een behoorlijk lang datingleven gehad. Ze had een relatie met de legendarische acteur Warren Beatty. De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van de film, Dick Tracy. Het paar haalde de krantenkoppen, maar duurde niet lang.

Een andere spraakmakende vriend was Alex Rodriguez, en die was behoorlijk controversieel. Het gerucht ging dat ze zijn relatie met Kate Hudson had verbroken. En dan was er nog de flamboyante basketballer Dennis Rodman. De twee dateerden halverwege de jaren '90, maar de basketbalster heeft in recente interviews gezegd dat de Material Girl hem ooit $ 20 miljoen bood om haar zwanger te maken.

1 Wat doet Madonna tegenwoordig?

Het is moeilijk te geloven, maar Madonna is net 64 geworden. Ze vierde het met een reis naar Sicilië met haar zes kinderen. Ze postte op haar Instagram: "Ik zal mijn Siciliaanse vakantie nooit vergeten………… dansen en zingen op La Isla Bonita." "La Isla Bonita" was de titel van een van haar eerdere hits. Ze is onlangs gescheiden van haar driejarige vriend, Ahlamalik Williams. De breuk met haar achtergronddanseres zou vriendschappelijk zijn verlopen.

Op 8 augustus 2022 bracht Madonna "Material Gworrllllllll" uit met Saucy Santana. Het nummer is een remix van Saucy's virale "Material Girl", natuurlijk geïnspireerd door Madonna's klassieke hit.

Er is niet veel dat Madonna niet heeft gedaan. Ze is een superster die zingt, acteert, danst, schrijft en nog veel meer. We weten nooit wat we kunnen verwachten van de Queen of Pop.

Aanbevolen: