Hoogscorende DWTS-deelnemers die voor de finale naar huis gingen

Inhoudsopgave:

Hoogscorende DWTS-deelnemers die voor de finale naar huis gingen
Hoogscorende DWTS-deelnemers die voor de finale naar huis gingen
Anonim

Dancing With the Stars is een populaire danswedstrijd voor beroemdheden die al dertig seizoenen bestaat. In de loop van de serie heeft het tot enige terugslag en controverse geleid over het te vroeg in de competitie naar huis sturen van geweldige dansers omdat fans op hun favorieten stemden die niet altijd de beste dansers zijn.

De grootste schok in de geschiedenis van Dancing With the Stars is waarschijnlijk toen Bobby Bones seizoen 27 won met zijn partner, Sharna, toen hij een van de minst getalenteerde dansers in de competitie was. De show kreeg zoveel terugslag dat ze de manier veranderden waarop beroemdheden uit de show werden opgestart; ze laten de jury beslissen wie naar huis gaat tussen de twee koppels met de laagste gecombineerde score en stemmen van de fans. Laten we eens kijken welke hoogscorende en getalenteerde beroemdheden vóór de finale van de show werden weggestemd.

8 Sabrina Bryan werd weggestemd met Dancing With the Stars

Sabrina Bryan, van de Cheetah Girls, die in seizoen 5 samenwerkte met Mark Ballas, was een ongelooflijke danseres waar fans van hielden, maar ze kreeg een week niet genoeg stemmen en werd op de 7e van de show gehaald plaats tijdens seizoen 5, en opnieuw op de 8e plaats tijdens seizoen 15. Ze was zo geliefd en fans waren zo teleurgesteld toen ze de show te vroeg verliet dat ze haar een week terug uitnodigden als gastartiest.

7 Melora Hardin werd weggestemd met Dancing With the Stars

Absoluut een favoriet bij fans en een favoriet van de jury in seizoen 30 van Dancing With the Stars, The Office en The Bold Type-ster, Melora Hardin, werd vlak voor de finale weggestemd. Haar gemiddelde score op de show was 36 van de 40, wat erg goed is, vooral gezien het feit dat ze in de vijftig was toen ze meedeed. Ze kwam op de 6e plaats op de show en behaalde een seizoenshoge score van een perfecte 40 voor haar Paso Doble.

6 Sunisa Lee werd weggestemd met Dancing With the Stars

Olympische gouden medaille turnster Sunisa Lee werd weggestemd door Dancing With the Stars op de 5e plaats, net voor de finale in seizoen 30. Lee had een seizoensgemiddelde van 33,8 op 40, waarmee ze een perfecte score voor haar Samba behaalde. Turners doen het doorgaans erg goed op Dancing With the Stars vanwege hun atletisch vermogen, en Lee was geen uitzondering. Volgens PopSugar zei Lee tijdens een backstage-interview dat "we duidelijk de finale niet hebben gehaald, maar ik heb het gevoel dat ik mezelf eindelijk heb gevonden en ik heb meer vertrouwen in mezelf."

5 Brandy Norwood werd weggestemd met dansen met de sterren

Brandy Norwood deed mee in seizoen 11 van Dancing With the Stars en behaalde de 4e plaats met haar professionele partner, Maksim, nadat ze het hele seizoen een koploper was geweest om te winnen. Ze behaalde een gemiddelde score van 26 op 30 voor het seizoen en kreeg een perfecte score voor haar Argentijnse Tango. Ze werd losgelaten tijdens de week van de halve finale, tot grote schrik van de kijkers.

4 Simone Biles werd weggestemd met Dancing With the Stars

Simone Biles, een van de vele gymnastische deelnemers aan de serie door de jaren heen, behaalde de 4e plaats tijdens seizoen 24 van Dancing With the Stars. Haar partner was Sasha, en haar gemiddelde score tijdens het seizoen was 35,6 van de 40. Haar laagste score tijdens het seizoen was 29 van de 40 voor haar Cha-Cha-Cha, terwijl ze twee perfecte scores kreeg voor zowel haar Jive als haar Rumba.

3 Heather Morris werd weggestemd met Dancing With the Stars

Misschien een van de grootste shockers tijdens Dancing With the Stars, beroemdheidsdeelnemer en Glee-ster, Heather Morris, die in het echte leven als een professionele danseres heeft gewerkt, werd in seizoen 24 van de show op de 8e plaats weggestemd serie. Haar gemiddelde score voor het seizoen was 33,4 op 40 en ze kreeg zelfs een perfecte score voor haar Rumba. De serie kreeg veel kritiek vanwege haar vroege vertrek.

2 Maria Menounos werd weggestemd met dansen met de sterren

Maris Menounos behaalde consequent hoge scores tijdens haar run op seizoen 14 van Dancing With the Stars. Ze had een gemiddelde score van 26,8 tijdens de wedstrijd en behaalde twee perfecte scores, waaronder één voor haar Argentijnse tango en één voor haar Paso Doble. Ze werd in de halve finale van de show gestemd en eindigde op de 4e plaats nadat ze het hele seizoen koploper was geweest.

1 James Van Der Beek werd weggestemd met Dancing With the Stars

Na een koploper te zijn geweest tijdens seizoen 28 van Dancing With the Stars, werd James Van Der Beek op de 5e plaats naar huis gestuurd, kort nadat zijn vrouw een miskraam had gehad en een emotionele eerbetoondans uitvoerde waarin hij het verdriet uitdrukte dat hij voelde hun kind verliezen. Hij overwoog om die week met de show te stoppen omdat zijn vrouw in het ziekenhuis lag, maar ze moedigde hem aan door te gaan. Hij nam het verlies behoorlijk zwaar op en noemde het een van zijn redenen om uit Los Angeles te verhuizen en naar een ranch in Texas te gaan.

Aanbevolen: