Alles over de cast van lichamen Lichamen lichamen

Inhoudsopgave:

Alles over de cast van lichamen Lichamen lichamen
Alles over de cast van lichamen Lichamen lichamen
Anonim

Er is weer een A24-film opgenomen in de kronieken van het horrorgenre met Bodies Bodies Bodies. De film is een zwarte komedie-horror over een groep rijke jonge volwassenen die een orkaanfeest geven op een afgelegen herenhuis. Maar wanneer een gezelschapsspel gruwelijk misgaat, volgt de horror. Laten we het daarbij laten om spoilers te voorkomen.

De filmsterren Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott, Lee Pace en SNL-afgestudeerde/Kim Kardashian ex Pete Davidson. Het is het Engelstalige regiedebuut van Halina Reijn en is geschreven door Sarah DeLappe, toneelschrijver en dochter van kunstenaar Joseph Delappe. Recensies voor de film waren voor het grootste deel uitstekend, hoewel een in The New York Times het 'Euphoria met messen' en 'een reclame voor decolleté' noemde. Maar naarmate de film steeds populairder wordt, willen fans graag meer weten over deze jonge cast en wat hun toekomst in Hollywood zou kunnen zijn.

8 Amandla Stenberg

Stenberg is een bekroonde actrice die werd geboren in 1998. Ze debuteerde op film in Colombiana uit 2011, maar het was haar rol als Rue in The Hunger Games die haar op weg zette naar mainstream succes. Van daaruit verscheen ze in televisieshows als Sleepy Hollow en films als The Darkest Minds. Maar het was haar rol in The Hate U Give die haar prominente erkenning opleverde, waaronder een NAACP Image Award en een Critic's Choice Award. Stenberg raakte verstrikt in een kleine controverse toen ze NYT-filmrecensent Lena Wilson een DM stuurde, met het uiten van problemen die ze had met de harde recensie van de criticus. Wilson reageerde door de DM's te plaatsen, maar het internet keerde zich snel tegen haar toen ze Stenberg beschuldigde van homofobie (Stenberg identificeert zich als homoseksueel). Wilson heeft sindsdien haar sociale media-accounts verwijderd.

7 Maria Bakalova

Bakalova is een Bulgaarse actrice die in 2020 doorbrak in de Amerikaanse film dankzij haar rol in Borat Subsequent Moviefilm, ook bekend als Borat 2. Tijdens het filmen werd Bakalova verstrikt in een zeer controversieel moment tijdens het interviewen van de voormalige advocaat en ex-burgemeester van New York, Rudy Giuliani. Verborgen camerabeelden van hun interactie toonden dat Guiliani zijn hand in zijn broek stak, en een in paniek rakende Borat (Sasha Baron Cohen) onderbrak de interactie. Voorafgaand aan haar debuut in Amerika speelde ze in populaire Europese films zoals Transgression en Last Call.

6 Myha'la Herrold

Je kunt stellen dat de doorbraakrol van Myha'la Herrold haar rol als Jordan in Bodies Bodies Bodies is. Herrold werd geboren in 1996 en haar eerste rol ooit was een achtergrondspeler in een grotendeels onbekende film uit 2018 genaamd Rehabilitation of the Hill. Haar eerste sprekende rol kwam in 2019 toen ze Dyamond speelde in Premature. Datzelfde jaar speelde ze ook een meisje genaamd Tami in de romantische anthologiereeks Moderne liefde. Voorafgaand aan haar werk in de film werkte ze voornamelijk als toneelactrice, het meest opvallende was haar optreden in de populaire satirische musical The Book of Mormon. Ze is ook gecast in de HBO-serie Industry.

5 Chase Sui Wonders

Chase Sui Wonders werd geboren in 1996 en ze heeft al in verschillende films gespeeld en er een paar geschreven en geregisseerd. Ze regisseerde Last Migration in 2015 en schreef en regisseerde A Trivial Exclusion in 2009. Ze begon furore te maken toen ze in 2019 schitterde in de horrorfilm Daniel Isn't Real en in 2020 een rol had in regisseur Sofia Coppola's On The Rocks. Sindsdien is ze gecast om Samantha te spelen in de Apple+ serie City Of Fire, die is gebaseerd op een populair boek van Garth Risk Hallberg.

4 Rachel Sennott

Sennott werd eind 2010 prominent als internetcomedian dankzij haar tweets die de millennial-cultuur, LA-filmfanaat-cultuur en meer bespotten. Ze is door verschillende publicaties vermeld als een komiek om naar te kijken, en haar acteercarrière begon in 2018 met een rol in de korte film Shiva Baby en de televisieshow High Maintenance.

3 Lee Pace

Marvel-fans zullen Pace onmiddellijk herkennen als Ronan uit Guardians of the Galaxy en als Thranduil in Peter Jacksons The Hobbit-trilogie. Hij speelde ook Garrett in de Twilight-films, was in de kortstondige CBS-zwarte komedieserie Pushing Daisies en verschillende kaskrakers, zoals Lincoln, The Good Shepard en Captain Marvel. Pace is getrouwd met een executive genaamd Matthew Foley en hij speelde ook in verschillende toneelstukken.

2 Pete Davidson

De meesten weten inmiddels wie Pete Davidson is, dus hier is de korte versie van zijn biografie: Davidson is een komiek en acteur die een aantal jaren op SNL speelde en hij maakte zijn solofilmdebuut met 2020's The King Of Staten eiland. Davidson is ook beroemd om zijn lange lijst van ex-vriendinnen, van wie de meesten mooie sterren zijn zoals Ariana Grande, Kate Beckinsale en natuurlijk Kim Kardashian. Terwijl hij aan het daten was met Kim, werd Davidson voortdurend lastiggevallen door Kim's ex-man, Kanye West, die zo ver ging dat hij zijn fans aanmoedigde om de SNL-ster lastig te vallen. Leuk weetje: Davidson is beroemd bedekt met tatoeages, maar zei dat tatoeages werden bedekt voor zijn rol in Bodies Bodies Bodies.

1 Geregisseerd door Halina Reijn

De regisseur van deze film verdient ook erkenning, want de film is ook voor haar een doorbraak. Halina Reijn is een Nederlandse actrice en filmmaker wiens films al jaren worden geprezen door Europese critici en al jaren de ronde doen op verschillende internationale filmfestivals, maar Bodies Bodies Bodies is haar eerste volledig Engelstalige productie. Ze heeft een lange lijst van filmcredits op haar naam staan, evenals vele toneelstukken, een van de meest opvallende is haar frequente rol als Ophelia in Hamlet van William Shakespeare.

Aanbevolen: