90 Day Fiancé': alle grootste controverses van Angela Deem

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': alle grootste controverses van Angela Deem
90 Day Fiancé': alle grootste controverses van Angela Deem
Anonim

90 Day Fiancé is een controversiële show, dus natuurlijk zullen de deelnemers controverse met zich meebrengen waar ze ook gaan, of ze nu een show filmen of niet. De alums van de show hebben een track record van slecht, soms zelfs crimineel gedrag. Zoals Geoffry Paschall, die onlangs werd veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf zonder kans op vervroegde vrijlating voor ontvoering en mishandeling.

Geen enkele cast van 90 Day Fiancé is echter ooit het onderwerp geweest van meer onderzoek vanwege hun bizarre gedrag dan Angela Deem. Deem's staat van dienst om aan de slechte kant van mensen te komen is verbazingwekkend lang, en ze blijft controversieel omdat beschuldigingen door voormalige vrienden en castleden tegen haar worden geheven. Deem heeft ook een enorme hoeveelheid cosmetische chirurgie laten uitvoeren, en sommigen twijfelen aan haar beslissing om zo sterk op deze operaties te vertrouwen. Dit zijn de meest controversiële momenten van Angela Deem van 90 dagen verloofde.

6 Angela Deem blijft alleen bij Michael om ervoor te zorgen dat ze betaald wordt

Herinner je je haar man Michael Ilesanmi die 30 jaar jonger was? Weet je nog hoe ze op beroemde wijze uit elkaar gingen en Michael nog steeds vastzit in zijn thuisland Nigeria? Welnu, Michael Ilesanmi zal op weg zijn naar de Verenigde Staten met een nieuw, hopelijk permanent visum, en hij zal blijkbaar deel uitmaken van een nieuwe show met Angela. Sommige 90 Day-fans zijn echter niet blij met dit nieuws, omdat sommigen beweren dat Michael en Angela alleen voor het geld herenigen. Als dit waar is, zou het niet ver verwijderd zijn van het beruchte egocentrische gedrag van Angela Deem.

5 Angela denkt dat ze Michael heeft gestalkt

Het zou niet verwonderlijk zijn als de realityshow-ster Michael alleen zou gebruiken om haar roem en fortuin voort te zetten, aangezien Angela Deem niet bepaald de beste vrouw voor de man is geweest. Fans steunden Deem nooit wanneer ze zich bezighield met wat sommigen emotioneel beledigend gedrag noemen, met name de uitgebreide regels waaraan ze Michael dwong te leven toen ze samen waren. Te midden van die giftige omgeving, was een ding dat Deem deed dat fans nog moeten vergeven, toen ze arme Michael stalkte door zijn telefoon te volgen en updates van hem over zijn dagelijks leven te eisen. De arme man kon zijn eigen huis niet verlaten zonder dat Angela hem constant lastig viel voor updates over zijn verblijfplaats. Experts zullen je vertellen dat dit emotioneel manipulatief gedrag uit het leerboek is.

4 Angela Deem Got Tonnen Plastische Chirurgie

Voor de goede orde, een persoon kan elke vorm van plastische chirurgie krijgen die ze willen, dat is hun zaak en die van niemand anders. Dat gezegd hebbende, maakt Angela Deem het ieders zaak (zoals je hieronder zult zien) dat ze haar fysieke imago volledig opnieuw heeft uitgevonden. Angela Deem onderging een reeks liposuctie-operaties, buikwandcorrecties, facelifts en huidbehandelingen, vooral omdat ze wilde afvallen. Daarna begon een nieuwe, chirurgisch verbeterde Angela Deem de ronde te doen op sociale media. Angela Deem onderschrijft nu producten op haar Instagram-account en ze is onlangs ook begonnen met een Cameo, allemaal zodat ze kan pronken met haar nieuwe look. Sommigen bekritiseren Deem omdat ze zo sterk afhankelijk is van plastische chirurgie om haar gewicht te veranderen, terwijl sommigen cosmetische ingrepen zoals liposuctie ongelooflijk gevaarlijk vinden vanwege mogelijke complicaties die een persoon als een geamputeerde kunnen verlaten.

3 Angela Deem flitste met haar operatief verbeterde borsten

Een van haar operaties, die fans verraste, was haar borstverkleining die ze kreeg na de liposuctie. Angela Deem een borstverkleinende operatie ondergaan is niet controversieel, veel vrouwen krijgen dat gedaan, vooral na een enorm gewichtsverlies. Wat controversieel was, was toen Deem haar nieuwe borsten liet zien aan de wereld in de spin-off 90 Day Bares All. Vertrouwen hebben in je lichaam is één ding, nietsvermoedende mensen je naakte lichaam laten zien. Blijkbaar nam Angela Deem het Bares All-gedeelte van de titel van de show serieus.

2 Angela Deem negeert doktersorders

De hoeveelheid operaties die Deem heeft ondergaan is omvangrijk en duur, en je zou denken dat je na zo'n lange tijd onder het mes rekening zou houden met doktersvoorschrift. Maar niet Deem. Nee, Deem kreeg keer op keer te horen dat ze moest stoppen met roken, en artsen bleven haar die opdracht geven tijdens haar reis naar plastische chirurgie. Helaas heeft verslaving het beste van Deem, en ze rookt nog steeds.

1 Angela Deem en JoJo hebben elkaar persoonlijk aangevallen

Herinner je je Jojo nog? Ze was de beste vriendin van Angela Deem en heel lang de beste bondgenoot, maar nu niet meer. Jojo is degene die op dit moment de zwaarste kritiek op Deem uit, en zij is degene die Deem voor het eerst beschuldigde van het gebruik van Michael en hem af te persen voor meer geld en roem. Deem heeft haar deel van harde woorden direct terug naar Jojo geheven, dus de twee zullen zich niet snel met elkaar verzoenen.

Aanbevolen: