The Beckhams gaven Brooklyn en Nicola Peltz verrassend huwelijksadvies

Inhoudsopgave:

The Beckhams gaven Brooklyn en Nicola Peltz verrassend huwelijksadvies
The Beckhams gaven Brooklyn en Nicola Peltz verrassend huwelijksadvies
Anonim

2022 heeft ons gezegend met een paar met sterren bezaaide bruiloften van beroemdheden, van Kourtney Kardashian en Travis Barker's Italiaanse huwelijk tot Jennifer Lopez en Ben Affleck's Vegas-huwelijk, 20 jaar in de maak.

In april stapten Brooklyn Beckham, de zoon van voormalig Spice Girl en modeontwerper Victoria Beckham, en voetbalster David Beckham in het huwelijksbootje met zijn partner van anderhalf jaar, Nicola Peltz.

De twee trouwden tijdens een uitbundige affaire die plaatsvond op het familielandgoed van Peltz in Palm Beach, Florida. Verschillende beroemdheden waren aanwezig, waaronder Gordon Ramsay en Eva Longoria. De pas getrouwde Beckhams deelden foto's van hun grote dag, waarvoor Peltz een Valentino Haute Couture-jurk droeg.

Later deelden ze een paar lieve details van het evenement, en Brooklyn Beckham onthulde dat zijn ouders een geweldig advies hadden voor het paar voorafgaand aan hun grote dag.

Hoe lang zijn Brooklyn Beckham en Nicola Peltz al samen?

People meldt dat Brooklyn Beckham en Nicola Peltz in oktober 2019 officieel begonnen te daten, maar dat ze hun relatie pas een paar maanden later aan het publiek bekendmaakten. Op 29 oktober 2020 vierden ze hun eenjarig bestaan.

De pers kreeg lucht van de ontluikende relatie toen Beckham en Peltz tijdens het diner werden gespot nadat ze een Halloween-feest hadden bijgewoond dat werd georganiseerd door Leonardo DiCaprio. Begin 2020 was het paar Instagram-officieel, ze plaatsten stomende foto's samen en deden vaak aan PDA.

Ze maakten hun publieke debuut als koppel op 25 februari 2020 tijdens de catwalkshow van Saint Laurent tijdens Paris Fashion Week. Fans merkten op dat de kleur van hun outfits op elkaar afgestemd was.

Een verloving volgde in juli 2020, ongeveer zes maanden nadat ze hun relatie hadden aangekondigd. "Twee weken geleden vroeg ik mijn soulmate om met me te trouwen en ze zei ja," vertelde Brooklyn.

"Ik ben de gelukkigste man ter wereld. Ik beloof op een dag de beste echtgenoot en de beste papa te zijn. Ik hou van je schat xx."

Fast-forward naar 9 april 2022, en het paar stapte officieel in het huwelijksbootje met een black-tie-feest. De families van het paar waren aanwezig, waaronder de ouders van Peltz, zakenman Nelson Peltz en model Claudia Heffner.

Beckhams ouders, David en Victoria Beckham, woonden ook de ceremonie bij, samen met hun andere kinderen, Romeo, Cruz en Harper. Naar verluidt gaven de Beckhams hun zoon wijs advies voorafgaand aan het huwelijk.

Het advies dat David en Victoria Beckham hadden voor Brooklyn Beckham

In augustus, ongeveer vier maanden nadat hij in het huwelijksbootje stapte, woonde Beckham het evenement Variety Power of Young Hollywood bij, waar hij exclusief sprak met E! Nieuws. Hij onthulde het lieve advies dat zijn ouders hem gaven:

"Houd gewoon van elkaar, probeer je nergens zorgen over te maken en blijf werken", zou het stel naar verluidt ook tegen de pasgetrouwden hebben gezegd: "probeer het gewoon en maak plezier."

Afkomstig van de lang getrouwde Beckhams, dat is nogal een verrassend advies. Misschien hadden de stress van het dagelijks leven geen invloed op hun huwelijk, maar is plezier hebben echt het geheim van een langdurig huwelijk?

Toen hem werd gevraagd hoe hij tot nu toe het huwelijksleven vindt, bevestigde Beckham dat hij een bal heeft. "Ik heb mijn beste vriend altijd bij me, dus het is geweldig."

De publicatie meldt dat Beckham eerder dit jaar hulde bracht aan zijn vrouw met een nieuwe tatoeage. De inkt toont haar ogen, die achter in zijn nek getatoeëerd zijn.

"Mijn vrouw heeft prachtige ogen en ik dacht: 'Waarom niet?'", legde hij uit over zijn beslissing om de tatoeage te laten zetten. Hij had ook het woord 'getrouwd' op zijn hand getatoeëerd.

Hoe de familie Peltz ook de Beckham-bruiloft beïnvloedde

Terwijl de Beckhams hun zoon liefdevol advies gaven voorafgaand aan zijn huwelijk, kan de familie Peltz ook invloed hebben gehad op het paar.

In een Instagram-bericht dat Peltz in augustus opnieuw deelde, waren foto's van haar huwelijk met Beckham te zien naast foto's van het huwelijk van haar ouders, dat plaatsvond in 1985.

"Onze altijd inspiratie", schreef Peltz onder de post, die de overeenkomsten tussen haar huwelijk en dat van haar ouders bevestigde.

Claudia Heffner vroeg de bruidsnaaister van haar dochter om een boos oog in te naaien om Peltz te beschermen op haar trouwdag, en voegde ook een geborduurde boodschap toe met de tekst: Nicola, mijn hart. Jij bent mij, ik ben jou. Al mijn liefde, mijn hele leven, mijn mooie meisje, van binnen en van buiten. Liefs, mam.'

Ondanks de bevestiging van hun post-huwelijkse gelukzaligheid, zijn Beckham en Peltz gedwongen om geruchten over een breuk tussen Peltz en Beckhams moeder, Victoria Beckham, af te weren. De geruchten begonnen te circuleren nadat Peltz een trouwjurk droeg die niet door haar schoonmoeder was ontworpen.

Peltz verwierp het gerucht en bevestigde dat ze oorspronkelijk een Victoria Beckham-jurk wilde dragen, maar de sterren stonden niet op één lijn.

"Ik was van plan en ik wilde het heel graag, en een paar maanden later realiseerde ze zich dat haar atelier het niet kon doen, dus toen moest ik een andere jurk kiezen", legde Peltz uit (via Hallo).

Brooklyn Beckham verwierp ook de geruchten en drong erop aan dat iedereen "met elkaar overweg kan".

Aanbevolen: