Wie is de vriend van Demi Lovato, Jordan Lutes?

Inhoudsopgave:

Wie is de vriend van Demi Lovato, Jordan Lutes?
Wie is de vriend van Demi Lovato, Jordan Lutes?
Anonim

Demi Lovato is een getalenteerde zangeres die op zeer jonge leeftijd haar start in de entertainmentindustrie kreeg. Ze werd gecast door Disney voor hun tv-filmserie Camp Rock en in hun show Sonny With A Chance. In de loop der jaren is Lovato heel open geweest over haar worsteling met drugsverslaving. De zangeres heeft zojuist haar nieuwste album HOLY FVCK uitgebracht en het album heeft haar misschien meer gegeven dan alleen muziek.

Jordan Lutes werkte samen met Demi Lovato aan het album HOLY FVCK. Hij is een muzikant, met name in het indiepunkrockgenre - iets waar Lovato zich mee bezighoudt - en gebruikt het pseudoniem Jutes. Luiten is ook een verslaafde. Hij vierde onlangs 100 dagen nuchter en deelde het nieuws op Instagram. De twee hebben zoveel gemeen dat fans geschokt zijn dat ze al langer niet aan het daten zijn! Hier is alles wat we weten over de nieuwe vriend van Demi Lovato, Jordan Lutes.

8 Demi Lovato Gedateerd Wilmer Valderrama

Hoewel Demi Lovato met veel beroemdheden is uitgegaan, trok haar relatie met Wilmer Valderrama zeker de meeste aandacht. Ze gingen zes jaar met elkaar uit, en zelfs na hun breuk was Valderrama er voor Lovato tijdens haar ziekenhuisopname vanwege een overdosis.

Terwijl fans in de tijd van hun relatie dachten dat ze perfect voor elkaar waren, vertelt Lovato's nummer '29' van haar meest recente album HOLY FVCK een ander verhaal. Valderrama was 29 toen ze elkaar ontmoetten en begonnen te daten, terwijl Lovato pas 17 was. Het lied suggereert dat Valderrama mogelijk misbruik van Lovato heeft gemaakt.

7 Demi Lovato zou volgens geruchten een date met muzikant zijn

Voordat het nieuws bekend werd met wie Demi Lovato precies aan het daten is, gingen er geruchten op sociale media dat de zanger met een collega-muzikant aan het daten was. Lovato is niet meer publiekelijk uitgegaan met een zangeres sinds ze in 2010 kort met Joe Jonas uitging. In plaats daarvan heeft Lovato vastgehouden aan acteurs en UFC-jagers - en zelfs een deelnemer van The Bachelorette.

Fans van Lovato wilden wanhopig weten wie deze mysterieuze muzikant was. Ze waren zelfs nog nieuwsgieriger naar wat Lovato ertoe bracht om met een muzikant te daten. Voordat de naam van Jordan Lutes werd onthuld, wist iedereen alleen dat ze een gelukkige en gezonde relatie hadden.

6 Jordan Lutes brengt muziek uit als jutes

Net als Demi Lovato is Jordan Lutes een muzikant. Hij was aanvankelijk getekend bij Capital Records, maar hij koos ervoor om het label te verlaten. Lutes gaf er de voorkeur aan de leiding te hebben over zijn eigen carrière als indieartiest, en de beslissing heeft hem goed uitgepakt.

Onder de naam Jutes begon de artiest in 2020 met het uitbrengen van albums nadat hij voorheen alleen singles had uitgebracht. Tot nu toe heeft hij drie albums uitgebracht, Overrated, A Really Bad Dream en Careful What You Wish For. Zijn nieuwste nummer ‘Hollywood Hillbilly’ kwam begin augustus uit.

5 Hoe Demi Lovato Jordan Lutes ontmoette

Net zoals veel acteurs hun belangrijke anderen op de set ontmoeten, ontmoeten muzikanten vaak iemand terwijl ze muziek maken. Dit was het geval voor Demi Lovato en Jordan Lutes. "Ze hadden een band over muziek", onthulde een bron aan E! Nieuws over het nieuwe paar. “Het gaat heel goed en ze hebben veel gemeen.”

Hoewel fans nog niet precies weten wanneer ze elkaar hebben ontmoet, is het duidelijk dat de twee al enkele maanden samen zijn. Ze hielden hun relatie privé terwijl ze erachter kwamen wat ze voor elkaar waren, en nu delen ze schattige foto's van elkaar op sociale media en zijn ze gespot op dates. "Ze is absoluut geslagen."

4 Jordan Lutes werkten samen aan Demi Lovato's HOLY FVCK

De muzieksamenwerkingen van Demi Lovato en Jordan Lutes zijn te horen op Lovato's nieuwste album, HOLY FVCK. Lutes wordt gecrediteerd voor het co-schrijven van drie nummers op het album, met als meest opvallende Lovato's single 'Substance', die ze onlangs uitvoerde in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Lutes heeft gezegd dat 'Substance' een van zijn favoriete nummers is waaraan hij ooit heeft gewerkt.

Lutes wordt ook gecrediteerd met het co-schrijven van 'Happy Ending' en 'City of Angels' op het album.

3 Jordan Luiten wil acteren

Hoewel de carrière van Jordan Lutes tot nu toe uitsluitend op muziek is gebaseerd, hoopt hij dat dit uiteindelijk zal veranderen. De muzikant is buitengewoon getalenteerd en ging zelfs naar de filmschool. Hij hoopt alle aspecten van zijn karakter te gebruiken om kunst te maken. Luiten sprak met The Nuance Magazine over willen tekenen en acteren.

"Ik teken ook en wil mijn eigen geanimeerde show maken met mijn vriend uit Toronto die ik heb ontmoet op de filmschool", zei Lutes tegen het tijdschrift. "Zou uiteindelijk ook graag willen acteren." Fans hopen dat Lutes de kans krijgt om de rest van zijn talenten met de wereld te delen.

2 Jordan Luiten is nuchter

Het nieuwe stel heeft nog iets gemeen: soberheid. Demi Lovato is heel open geweest over haar gevecht met verslaving. Lovato heeft gesproken over de valkuilen en terugvallen die ze heeft ervaren in documentaires, maar ook over verslaving in nummers als 'Dancing With The Devil' en 'Sober'.’ HOLY FVCK is het eerste album dat ze helemaal nuchter heeft opgenomen.

Jordan Lutes is ook op een nuchtere reis. Hij ging enkele weken geleden naar Instagram om een update over zijn nuchterheid te delen. "Vandaag markeert 100 dagen nuchter", zei Lutes in de post. "Ik heb me mentaal en emotioneel nog nooit zo goed gevoeld."

1 Lovato en luiten zijn perfect samen

Demi Lovato heeft voortdurend gevochten tegen verslaving. Ze is in het verleden teruggevallen, waarbij ze in één geval werd opgenomen in het ziekenhuis en bijna stierf. Fans zijn zo blij om Lovato in een gelukkige en gezonde relatie te zien, vooral vanwege haar nuchterheid. In de buurt zijn van een mede-nuchtere persoon kan echt helpen in de strijd tegen verslaving, en het lijkt erop dat Lovato haar persoon heeft gevonden.

Lovato en Lutes lijken op elkaar te kunnen leunen als dat nodig is, terwijl ze ook onafhankelijk van elkaar sterk zijn met hun nuchterheid. De muziek die ze samen maakten is een van de redenen waarom Lovato zegt dat HOLY FVCK haar beste album is.

Aanbevolen: