Fans houden van Cardi B's geheime hack voor gezond haar

Inhoudsopgave:

Fans houden van Cardi B's geheime hack voor gezond haar
Fans houden van Cardi B's geheime hack voor gezond haar
Anonim

Cardi B is geen onbekende in het delen van de details achter de schermen van haar leven op Instagram met haar 140 miljoen volgers. Onlangs verscheen de rapper in een video die tatoeëerder Robinson De Los Santos op het sociale-mediaplatform plaatste, waarin te zien was dat ze haar eerste gezichtstatoeage kreeg: twee letters in rode inkt op haar kaaklijn.

In augustus 2022 deelde Cardi een beauty-hack die ze haar hele leven heeft gebruikt om gezond, stralend haar te laten groeien, en fans staan in de rij om de tip zelf uit te proberen. Cardi legde uit dat ze de hack in het verleden had gebruikt om lang haar te laten groeien en verbluffende resultaten had gezien.

En hoewel Cardi bekend staat om haar extravagante levensstijl, is het beste van haar haarhack dat het betaalbaar en voor iedereen toegankelijk is. Je kunt het zelfs bereiken met ingrediënten die de meeste mensen al in hun keuken zouden hebben!

Op welke haarhack zweert Cardi B?

Op 12 augustus deelde Cardi in een bericht dat haar geheim van glanzende lokken uienwater is. Ze kookt uien en wast dan haar haar met het water. In de post voegde de rapper een foto van haar haar toe voordat hij het uienwater gebruikte en vergeleek het met een aftershot, waarin haar haar opmerkelijk glanzender was.

“Mijn laatste 2 wasbeurten heb ik uien gekookt en het water gebruikt om mijn haar te wassen”, schreef Cardi bij de post. "Ik deed dit 6 jaar geleden toen ik begon aan mijn reis naar gezonde haargroei." Later voegde ze eraan toe dat de techniek "mijn haar glans heeft gegeven".

Sommige fans waren bang dat het uienwater hun haar verschrikkelijk zou laten ruiken, aangezien uien bekend staan om hun geur. Cardi bevestigde echter dat het water "geurloos" is.

Ondanks het zweren bij de methode, gaf Cardi toe dat ze stopte met het gebruik van uienwater om haar haar te wassen nadat ze aanvankelijk haargroei had gezien, omdat ze 'erg lui werd'.

Bustle citeerde onderzoek dat Cardi's hack ondersteunt, wat bevestigt dat een onderzoek uit 2018, gepubliceerd in de Journal of Drug Delivery and Therapeutics, het gebruik van uienshampoo ondersteunde. In het onderzoek voedde de uienshampoo de haarzakjes, hydrateerde het haar en de hoofdhuid en leidde het ook tot haargroei.

Hoe bereidt Cardi B haar huid voor op de rode loper?

Van tijd tot tijd deelt Cardi B ook haar favoriete huid- en make-uphacks met haar fans. Terwijl experts bevestigen dat slaap een belangrijke factor is voor een stralende huid, onthulde Cardi dat ze haar verbluffende blik op de American Music Awards 2021 in slechts twee uur met haar ogen gesloten had.

Shape meldt dat Cardi de tekenen van een slapeloze nacht heeft kunnen bestrijden met een selectie van schitterende cosmetische producten van het duurzame merk Algenist. De producten maken gebruik van algen, die het vermogen hebben om de droge en geïrriteerde huid te hydrateren. Ze zijn ook in staat om de huidbarrière te beschermen zonder het gebruik van synthetische ingrediënten of chemicaliën.

Cardi B's visagist, Erika La'Pearl, begon Cardi's look met het vitamine C-verhelderende serum van het merk. Vervolgens bracht ze een oogvernieuwende balsem, een vloeibare vochtinbrengende crème en een anti-verouderingscrème aan voordat ze een collageenrijke lipbehandeling gebruikte.

Na het aanbrengen van de huidproducten op Cardi's gezicht, had La'Pearl de perfecte basis om Cardi's make-uplook voor de nacht te creëren.

Hoewel haar gezicht niet zichtbaar was toen ze haar iconische gouden masker droeg, maakte Cardi later indruk op fans met haar gebruikelijke verbluffende make-up - en ze waren niet wijzer dat ze maar twee uur geslapen had!

Lanceert Cardi B een cosmeticalijn?

Cardi B heeft een gave om haar fans te begeleiden naar schoonheidsbehandelingen die echt werken, en volgens Elle kan ze die vaardigheden goed gebruiken door een schoonheidsmerk te starten.

De publicatie meldt dat de in Bronx geboren rapper in 2021 een handelsmerk heeft gebruikt voor een merk genaamd Bardi Beauty. Bardi is een bekende bijnaam voor de rapper, wiens geboortenaam Belcalis Marlenis Almánzar is. De bijnaam komt vaak voor in haar liedjes.

In 2019 deelde Cardi in een interview met Entertainment Tonight dat schoonheid "iets is wat ik wil doen" is en dat ze plannen had om haar eigen lijn te lanceren. Ze heeft echter geen commentaar gegeven op het handelsmerk van Bardi Beauty.

Juridische documenten ingediend door Cardi's bedrijf Washpoppin Inc. stellen naar verluidt dat Bardi Beauty producten zal verkopen zoals make-up, geuren, haarverzorging, huidverzorging en nagelproducten. Er wordt aangenomen dat Cardi producten wil maken die haar unieke stijl weerspiegelen (dus we zullen waarschijnlijk een aantal ongelooflijke nail art voor het oprapen zien!).

Hoewel er nog geen officiële bevestiging van Cardi of haar team is, zijn fans meer dan enthousiast over het vooruitzicht van Bardi Beauty, met een Twitter-gebruiker die schrijft: Bardi lanceert een schoonheidslijn en ik kan niet wachten om elke glans.”

Aanbevolen: