Zal Jennifer Love Hewitt een cameo maken in de tv-serie 'I Know What You Did Last Summer' van Amazon?

Zal Jennifer Love Hewitt een cameo maken in de tv-serie 'I Know What You Did Last Summer' van Amazon?
Zal Jennifer Love Hewitt een cameo maken in de tv-serie 'I Know What You Did Last Summer' van Amazon?
Anonim

Eerder deze week meldde Deadline dat Amazon Studios groen licht heeft gegeven voor een YA-horrorserie gebaseerd op de slasher-film I Know What You Did Last Summer uit 1997. Het project wordt een moderne kijk op de hitfilm. Het project is afkomstig van Sony Pictures Television en op studio gebaseerde Original Film.

Gebaseerd op de roman van Lois Duncan uit 1973, deelt de serie I Know What You Did Last Summer een uitgangspunt met de film, waarin een groep tieners wordt gestalkt door een moordenaar een jaar nadat een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden op de avond van hun afstuderen. Sara Goodman, die aan Preacher en Gossip Girl heeft gewerkt, zal voor de show schrijven en tevens uitvoerend producent zijn.

GERELATEERD: Jennifer Love Hewitt's netto waarde (& 9 andere feiten over de actrice)

"We zijn verheugd dat I Know What You Did Last Summer samen met onze ongelooflijke partners bij Amazon Studios is", aldus Jason Clodfelter, co-president van Sony Pictures TV Studios. "De ontwikkeling van Neal Moritz en Original Film schiet constant op alle cilinders en dat wordt eens te meer bewezen met Sara Goodman's eigentijdse en pulserende personage wevende suspense-thriller."

Albert Cheng, COO en Co-Head of Television bij Amazon Studios voegde toe: De beste horrorfranchises hebben altijd weer een nieuwe schrik, en deze I Know What You Did Last Summer-serie van Sara Goodman is een perfect verdraaide update van de iconische slasher-film. Hoe je het ook snijdt, onze wereldwijde Prime Video-klanten zullen dol zijn op deze moderne versie van de favoriete film van fans.”

GERELATEERD: Jennifer Love Hewitt's carrière van 1995 tot 2020, in foto's

Het originele I Know What You Did Last Summer ontving gemengde recensies van critici, maar was een commercieel succes en bracht wereldwijd $ 125 miljoen op. De film speelde Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe en Freddie Prinze Jr.

Hewitt speelde de hoofdrol in de eerste twee filmafleveringen. Fans van de slasher-film uit de jaren 90 spraken hun wens uit om het personage van Hewitt in de komende tv-serie te zien verschijnen:

Hewitt heeft niet gereageerd op een mogelijke cameo in de serie. Het zou echter zeker nostalgisch zijn om een origineel castlid een korte cameo te zien maken in de nieuwe reboot, en aangezien Amazon Prime nog maar net aan populariteit begint te winnen als een mainstream streamingnetwerk, zullen ze misschien graag tegemoet willen komen aan verzoeken van fans als het kan ze meer kijkers opleveren.

Een releasedatum voor de serie is nog niet aangekondigd door Amazon Studios of Sony Pictures TV. Als je de geliefde slasherfilm opnieuw wilt beleven, kun je I Know What You Did Last Summer nu bekijken op Hulu.

Aanbevolen: