Trailer Park Boys, hoeveel zijn de sterren van de show waard?

Inhoudsopgave:

Trailer Park Boys, hoeveel zijn de sterren van de show waard?
Trailer Park Boys, hoeveel zijn de sterren van de show waard?
Anonim

Trailer Park Boys is een populaire Canadese show die het verhaal vertelt over de bizarre, maar op de een of andere manier geloofwaardige levens van Ricky, Julian en Bubbles en hun lompe buren en families. De drie zijn beroepscriminelen die altijd op zoek zijn naar hun volgende score, en elk seizoen eindigt met die score waardoor ze voor de zoveelste keer in de gevangenis belanden.

De cast van de show bevat veel getalenteerde acteurs, waaronder de hoofdrolspelers van de show, John Paul Tremblay, Mike Smith en Robb Wells. Maar hoe lucratief is de show voor deze drie en hun castgenoten? Wie is de rijkste bewoner van het Sunnyvale Trailer Park?

10 Lucy Decoutere - $500, 000

Veel van de karakters van de show gebruiken hun voornaam als de namen van hun karakters. Lucy Decoutere is een van hen. Lucy speelt Ricky's af en toe vriendinnetje en is de moeder van zijn dochter, Sarah. Decoutere is ook een officier bij de Royal Canadian Air Force.

9 Patrick Roach - $500, 000

Roach speelt Randy, Jim Lahey's minnaar en sidekick die weigert ooit een shirt te dragen. Hij begon een stand-up act als zijn personage genaamd Randy's Cheeseburger Picnic, een verwijzing naar de overweldigende liefde van zijn personage voor eten. Tussen de seizoenen van de show, 2009 - 2013, werkte Roach voor een investeringsmaatschappij voordat hij terugkeerde naar de show.

8 John Dunsworth - $500, 000

John Dunsworth
John Dunsworth

Dunsworth speelde Jim Lahey, de tegenstander van de show die altijd op zoek is naar een manier om de plannen van Ricky, Julian en Bubble te breken. Dunsworth had een uitgebreide acteercarrière die terugging tot 1978. Hij stierf in 2017 als gevolg van complicaties van een bloedziekte die hij tot zijn dood geheim hield voor het publiek.

7 Cory Bowles - $1 miljoen

Cory Bowles
Cory Bowles

Cory is een van de nerds van het woonwagenpark die Ricky altijd snel gehoorzaamt om te bewijzen dat hij kan omgaan met grote boeven. In het echte leven is Bowles ook danser, regisseur en choreograaf. Voor Trailer Park Boys was hij de MC van de hiphopgroep Hip Club Groove. De groep kende in de jaren negentig een bescheiden succes. Hij is ook de mede-oprichter van een theatergezelschap genaamd The Good Companions.

6 Jonathan Torrens - $2 miljoen

Jonathan Torrens
Jonathan Torrens

Torrens speelt J-Roc, de opkomende rapper die in Sunnydale woont. Hij is ook de gastheer van zijn eigen comedy-nieuwsmagazine, TV With TV's Jonathan Torrens. Hij was ook de gastheer van verschillende andere CBC-shows zoals Street Cents en Jonovision. Torrens heeft ook een terugkerende rol in Letterkenny, een andere populaire Canadese komedie. Hij was ook mede-presentator van de reality-tv-serie Wipeout Canada, een show waar hij in 2010 aan meedeed en 13 afleveringen maakte.

5 John Paul Tremblay - $2 miljoen

Johannes Paulus Tremblay
Johannes Paulus Tremblay

Tremblay speelt Julian, het gespierde lid van Ricky's trio dat nooit, en dan bedoelen we NOOIT, wordt gezien zonder een vol drankje in zijn handen. Voordat hij succes had met Trailer Park Boys, speelde hij in films als Virginia's Run, The Cart Boy en One Last Shot. Hij gaf ook de stem van een Canadese Mountie in een aflevering van Archer.

4 Mike Smith - $2 miljoen

Mike Smith
Mike Smith

Smith speelt Bubbles, de lieve Rush-fanaat met een voorliefde voor katten en gigantische zonnebrillen. Bubbles is misschien wel het meest schattige personage in de show voor fans en is een belangrijk onderdeel van de aantrekkingskracht van de show. Smith is ook een muzikant en speelt gitaar voor de rockband Sandbox. Smith deed ook een stem voor Archie en voor een aflevering van Aqua Teen Hunger Force. Hij werd in 2016 in Los Angeles gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld, maar werd vrijgelaten en alle aanklachten werden ingetrokken.

3 Barrie Dunn - $3 miljoen

barrie dunn
barrie dunn

Dunn speelt Ray, Ricky's vader die uitkeringsfraude pleegt door bijna 6 seizoenen van de show te doen alsof hij een rolstoel nodig heeft. Dunn is ook een producent en is een volledig gekwalificeerde advocaat gespecialiseerd in entertainmentrecht. Dunn heeft producercredits op Trailer Park Boys, Say Goodnight To The Bad Guys en Moving Day. Hij heeft verschillende afleveringen van Trailer Park Boys geschreven, evenals het scenario voor de film Afghan Luke uit 2011. Titels waarin hij speelde voor de show waren Black Harbour, One Heart Broken Into Song, Margaret's Museum, No Apologies en Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story.

2 Robb Wells - $ 3,5 miljoen

Wells is het hart en de ziel van Trailer Park Boys en speelt Ricky, de feitelijke leider van het trio. Naast zijn werk aan Trailer Park Boys, heeft hij stemmen voor Archer gedaan en verscheen hij in films als The Boondock Saints II, Hobo With A Shot Gun en Would You Liever. Hoewel hij misschien wel de ster van de show is, is hij niet het rijkste lid van de cast.

1 Tyrone Parsons - $15 miljoen

Tyrone Parsons
Tyrone Parsons

Parsons speelt Tyrone, een lid van de crew van J-Roc en zijn manager. In het echte leven is Parsons een zeer succesvolle hiphopster. Sinds 1993 treedt hij op onder de artiestennaam Knuckle Head en toerde hij verschillende keren, zowel solo als met leden van de rapgroep DJ Ruckus en Mad Craz. Zijn eerste studioalbum heette KnuckleUp en kwam uit in 2005. Hij zet zijn muziekcarrière voort naast zijn acteerwerk.

Aanbevolen: