Maakt Avril Lavigne eigenlijk een "Sk8er Boi" -film?

Inhoudsopgave:

Maakt Avril Lavigne eigenlijk een "Sk8er Boi" -film?
Maakt Avril Lavigne eigenlijk een "Sk8er Boi" -film?
Anonim

Avril Lavigne produceerde de tijdloze hit "Sk8er Boi" in 2002. Het nummer dat meer dan 200 miljoen views op YouTube heeft, was absoluut een nummer dat veel millennials zong. En het is ook niet alsof ze daarna verdween. Met een TikTok-account dat andere bekende gezichten blijft brengen en een enorme wereldtournee die momenteel plaatsvindt met niemand minder dan Machine Gun Kelly, lijkt het alsof Avril tegenwoordig overal is.

Lavigne heeft altijd al een grote passie voor zingen gehad. Als jonge tiener woonde ze karaokesessies bij met haar ouders en had ze haar studio in de kelder van haar ouderlijk huis waar ze zang- en instrumentvaardigheden oefende. Lavigne was net 17 jaar oud toen ze haar debuutalbum "Let Go" uitbracht - een onmiddellijk succes in haar carrière, waardoor ze de jongste zangeres was die de nummer één albumtitel op de Britse albumlijst bereikte. Sindsdien heeft haar carrière een enorme vlucht genomen, waardoor ze meermaals bekroond is.

Nu wordt een van haar leidende nummers op het album verfilmd!

"Sk8er Boi" komt naar een bioscoop bij jou in de buurt

Je hoort niet vaak dat liedjes worden omgezet in films, maar het verhaal achter "Sk8er Boi" is absoluut onorthodox en meer dan drie minuten schermtijd waard. Ja, hij was een jongen, zij een meisje - en nu wordt hun verhaal verfilmd. Bijna 20 jaar nadat het oorspronkelijk werd uitgebracht, is Avril Lavigne's iconische nummer "Sk8er Boi" aan dek om op het witte doek te verschijnen, onthulde de popster in een recent interview op de iHeartRadio-podcast She Is The Voice.

Het nummer "Sk8er Boi" vertelt het verhaal van een paar jonge middelbare scholieren die duidelijk niet bij elkaar pasten, waarbij de ene een skaterjongen was en de andere een balletdanser. Skaterjongen had gevoelens voor het balletmeisje, maar ze wees hem af. Elke fan van het nummer zou eenvoudigweg zeggen dat ze het type 'braaf meisje' was, terwijl skaterboy werd gestereotypeerd als de 'slechte jongen'. Vijf jaar later zijn de rollen echter volledig omgedraaid.

Nu is het leven van het balletmeisje volledig veranderd en is ze moeder geworden. Hoewel de gevoelens van het meisje niet precies in het nummer worden vermeld, lijkt ze de saaie thuisblijfmoeder te zijn. In het lied, terwijl ze alleen thuis voor haar baby zorgt, zet ze de tv aan naar MTV om erachter te komen dat de jongen waar ze stiekem verliefd op was nu een artiest is.

Avril Lavigne viert de 20e verjaardag van haar album 'Let Go'

"Sk8er Boi" komt van het album Let Go uit het jaar 2002 en terwijl het album zijn 20e verjaardag nadert, herbekijkt Lavigne het mislukte liefdesverhaal om het opnieuw te formatteren voor het grote scherm.

"De laatste tijd, vanwege mijn 20e verjaardag, hebben veel mensen me gevraagd om ["Sk8er Boi"] te spelen in sommige tv-shows, en ik heb het gevoel dat het steeds weer naar voren wordt gebracht. En ik ben eigenlijk van dit nummer een film aan het maken. Dus, zoals, breng het naar het volgende niveau, 'bevestigde Lavigne aan She Is The Voice.

"Je weet hoe het was op de middelbare school," vervolgde Lavigne over het nummer en voegde eraan toe dat het nog steeds een van haar "favoriete nummers is om live te spelen". “Je hebt alle verschillende groepen en kliekjes. Er zijn skaters, preps, jocks, en het is een soort gemiste kans op liefde. Het is als de skater-jongen en hij is verliefd op het preppy meisje, en zij is te cool voor hem. Maar over vijf jaar zit ze thuis, en verderop zou ze willen dat ze haar hart had gevolgd en niet de verwachtingen van de samenleving.” Een spijt waar we allemaal iets mee kunnen.

"Sk8er Boi" stond altijd op de wachtlijst om in een film te worden omgezet

Dit is niet de eerste keer dat "Sk8er Boi" op de tekentafel ligt voor een verfilming. Zoals opgemerkt door Metro, kondigde Billboard in 2003, kort nadat het was uitgebracht, aan dat het nummer door Paramount Studios was gekozen om te worden omgezet in een film met "ER"-schrijver en producer David Zabel om het verhaal aan te passen. Helaas is die onderneming nooit gelukt, maar deze keer is de film zeker in de maak, aangezien Lavigne het zelf zeker heeft bevestigd.

Veel fans van "Sk8er Boi" en Avril Lavigne bij uitbreiding anticiperen op een film die net zo tijdloos is als het nummer zelf, in de hoop dat ze net zoveel van haar punkroots in de film verwerkt als met de video voor "Sk8er Boi." Op dit moment is er niet veel informatie over wanneer de film begint te filmen en ook niet wanneer deze zal worden uitgebracht.

Aanbevolen: