Welke Vampire Diaries-ster heeft de meeste rollen buiten de show geboekt?

Inhoudsopgave:

Welke Vampire Diaries-ster heeft de meeste rollen buiten de show geboekt?
Welke Vampire Diaries-ster heeft de meeste rollen buiten de show geboekt?
Anonim

Bovennatuurlijke drama's zijn bijna altijd gegarandeerd een hit. Van de Twilight-saga vol vampiers en weerwolven tot de hitserie Supernatural tot de geliefde tienershow Teen Wolf, mensen zien graag mythische wezens en de spanning en het drama die hen gewoonlijk omringt.

Misschien is een van de bekendste en meest gewaardeerde producties in dit genre de tienerdramaserie The Vampire Diaries. Deze tv-show werd tussen 2009 en 2017 acht seizoenen uitgezonden. Deze donkere en verwrongen serie was gebaseerd op een boekenreeks en zat vol mysterie en drama, waardoor het publiek vanaf het begin werd gelokt.

Samen met een interessante verhaallijn, wat fans geweldig vinden aan deze TVD zijn de acteurs achter het scherm. Met sterren als Nina Dobrev, Ian Somerhalder en Paul Wesley voorop, werden fans gek. Het is vijf jaar geleden dat de show werd afgesloten en mensen praten er nog steeds over en delen hun liefde voor de personages. Welke van deze getalenteerde acteurs heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen één?

Alle informatie over castfilmografie is afkomstig van hun IMDb-webpagina's.

8 Ian Somerhalder is pas betrokken geweest bij 8 projecten sinds The Vampire Diaries

Ian Somerhalder staat bekend om zijn rol als Damon in The Vampire Diaries. Hoewel hij een uitgebreide acteercarrière heeft gehad voordat hij bij de cast kwam, vertraagde hij nadat hij de rol had aangenomen.

Of het nu was vanwege een veeleisend werkschema of persoonlijke keuze, Somerhalder heeft slechts in acht projecten gezeten sinds het begin van de opnames, en slechts één tv-programma getiteld V-Wars after TVD-wrapped.

7 Steven R. McQueen is ook in 8 verschillende titels geweest

Steven R. McQueen maakte ook van begin tot eind deel uit van de serie, met in de hoofdrol Jeremy Gilbert, en net als Somerhalder heeft hij acht banen aangenomen sinds hij begon met The Vampire Diaries. McQueen is gegoten in films, tv-shows en korte films. Misschien wel zijn meest opvallende rollen waren in de film Piranha 3D en twee seizoenen van de serie Chicago Fire.

6 Michael Trevino is in de afgelopen 13 jaar in 11 producties gecast

Michael Trevino, die Tyler in de serie speelde, heeft sinds 2009 elf producties binnengehaald. Terwijl hij begon met films tijdens zijn vroege The Vampire Diaries-jaren, is hij sindsdien overgestapt naar andere televisieshows. Zijn meest recente rollen waren in de shows Timberwood, The Breakup Diet en Roswell, New Mexico, waarvan hij de laatste een hoofdrol boekte.

5 Candice King heeft 13 titels aan haar cv toegevoegd

Candice King begon in 2009 aan The Vampire Diaries als Caroline en is sindsdien bezig. In de afgelopen dertien jaar heeft King niet alleen in dertien andere titels geacteerd, maar ook een relatie (en recent huwelijk!) met muzikant Joe King weten te onderhouden.

Candice is in de loop der jaren in veel tv-films en series geweest, evenals een muziekvideo voor het nummer "Love Don't Die" van The Fray.

4 Zach Roerig zit in 13 projecten sinds The Vampire Diaries

Matt Donovan werd gespeeld door Zach Roerig, die in dertien producties is gecast sinds hij begon met The Vampire Diaries. Hij heeft het afgelopen decennium in een redelijk gelijk aantal films en televisieseries gespeeld, waardoor hij bezig was op de set. Een van zijn meest opvallende titels was de horrorfilm Rings uit 2017, waarin hij de rol van Carter speelde.

3 Paul Wesley werd in de afgelopen 13 jaar voor 18 producties aangenomen

Paul Wesley is in de entertainmentindustrie uitgegroeid tot een manusje van alles.

Tijdens het spelen van Stefan in The Vampire Diaries hielp hij zijn carrière een boost te geven, hij is sindsdien ingehuurd om in achttien projecten op te treden, begon te regisseren in 2014 en heeft nu zes credits op zijn naam staan, evenals het produceren (waarvoor hij heeft acht titels op zijn cv).

2 Kat Graham is bezig geweest met 29 verschillende projecten

Kat Graham heeft een drukke carrière achter de rug sinds ze in The Vampire Diaries speelde als Bonnie. Onder haar 29 verschillende Hollywood-projecten was ze betrokken bij titels als How It Ends, Cut Throat City, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles en zelfs verschillende muziekvideo's van artiesten als Nelly, Justin Bieber, en Demi Lovato.

1 Nina Dobrev is in 31 titels geweest sinds The Vampire Diaries

Nina Dobrev speelt Elena in The Vampire Diaries. Ze is in 31 producties gegoten sinds ze in deze serie speelde en werkte in alles, van films tot televisieshows tot muziekvideo's.

Dobrev heeft een groot aantal volgers verdiend vanwege de echtheid die ze deelt op sociale media en heeft ook haar eersteklas acteerwerk in werken als The Perks of Being a Wallflower, Love Hard en xXx: The Return of Xander Cage.

Aanbevolen: