Heeft Jennifer Lopez dansers echt gesneden vanwege hun sterrenbeelden?

Inhoudsopgave:

Heeft Jennifer Lopez dansers echt gesneden vanwege hun sterrenbeelden?
Heeft Jennifer Lopez dansers echt gesneden vanwege hun sterrenbeelden?
Anonim

Een ster zijn betekent om verschillende redenen de krantenkoppen halen. Jennifer Lopez weet hier het een en ander over. Of het nu is om andere sterren te steunen, voor haar carrièreprestaties of voor haar liefdesleven, Lopez weet hoe ze relevant kan blijven.

Lopez heeft een lange en legendarische carrière achter de rug in zowel muziek als acteren, en als het op haar muziek aankomt, is ze erg selectief over de dansers die ze aan boord brengt.

Lopez zou dansers om een vreemde reden hebben afgesneden, en we hebben de details hieronder!

Jennifer Lopez heeft een enorm team dankzij haar enorme nettowaarde van $ 400 miljoen

Jennifer Lopez is al lang een van de meest populaire sterren in Hollywood. Ze is het perfecte voorbeeld van een celeb die alles heeft, en ze is in staat geweest om een indrukwekkende erfenis voor zichzelf op te bouwen in het bedrijf.

De actrice, zangeres en zakenmagnaat had een bescheiden begin en ze klom jarenlang op de ladder. Toen ze eenmaal het doorbraaksucces had geproefd, profiteerde ze van grote kansen en het wereldwijde publiek at het op.

Door de jaren heen heeft Lopez hitmuziek gehad, films gemaakt en een aantal lucratieve aanbevelingen gekregen, die haar allemaal uitzonderlijk rijk hebben gemaakt.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Lopez momenteel een fortuin van $ 400 miljoen, waardoor ze een van de rijkste en meest succesvolle sterren van Hollywood is.

"Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende Jennifer Lopez $ 50 miljoen met haar verschillende inspanningen. Tussen juni 2018 en juni 2019 verdiende ze $ 43 miljoen ", schreef de site over enkele van haar financiële prestaties.

Dankzij haar carrière kennen de meeste mensen Jennifer Lopez als actrice en zangeres. In werkelijkheid heeft de ster een indrukwekkende dansachtergrond, en het was haar dans dat haar hielp om al vroeg opgemerkt te worden.

Jennifer Lopez maakte haar dansdebuut in 1990

"Lopez werd geselecteerd als danser voor verschillende rapmuziekvideo's en een aflevering van Yo! MTV Raps uit 1990, en als achtergronddanser voor de New Kids on the Block en hun uitvoering van hun nummer "Games" voor de American Music Awards in 1991.

In 1990 won ze een nationale competitie en verdiende ze een plek om te dansen als een 'Fly Girl'-danser in het populaire Fox-komedie-tv-comedyserie-programma In Living Color van 1991-1993. Kort daarna werd Lopez een back-updanseres voor Janet Jackson en verscheen ze in haar video uit 1993 "That's the Way Love Goes", schreef Dubai Dance.

Dit was een geweldige manier voor Lopez om de bal aan de gang te krijgen, maar de zaken gingen echt van start toen ze haar aandacht op acteren verlegde. Desalniettemin liggen haar roots in het dansen, en ze is doorgegaan met het tonen van haar films terwijl ze haar muziek op het podium en in muziekvideo's uitvoert.

Nu, vanwege haar lange en indrukwekkende dansachtergrond, zouden de meeste mensen denken dat Lopez moeilijk zou zijn tijdens het selectieproces voor haar eigen achtergronddansers. Onlangs ontdekte ze dat ze een bizarre reden heeft om sommige dansers tijdens het auditieproces te snijden.

Jennifer Lopez houdt niet van maagden

"Je wordt uit de auditie gehaald vanwege je sterrenbeeld? Niet precies waar dromen van gemaakt zijn, maar het zorgt zeker voor een onvergetelijk verhaal. Volgens Glee-ster Heather Morris zou dit zijn gebeurd tijdens een try-out voor een van Lopez' tours. Morris, die een professionele danseres was voordat ze begon met acteren, vertelde in een nieuw interview dat ze hoorde dat Lopez ooit dansers sneed omdat ze een bepaald astrologisch teken waren, "schreef Best Life.

Dat klopt, Morris beweert dat een astrologisch teken je kan laten starten met optreden voor Jennifer Lopez. Welk teken, vraag je? Sorry, september baby's, maar Maagden zijn naar verluidt een no-go voor Lopez.

"Ik heb een grappig verhaal over, ik denk dat het Maagden zijn. Jennifer Lopez hield een auditie voor dansers voor een van haar tours - dit was jaren geleden. Meestal word je bij een dansauditie niet betaald, ben je er al sinds 10.00 uur en doe je auditie tot 18.00 uur. … Dus het was het einde van de auditie. Ze hadden net rondes en rondes van bezuinigingen doorgemaakt. Ze was er niet de hele tijd. Ze kwam op het allerlaatste moment om de overgebleven dansers te zien en iedereen te ontmoeten, "zei Morris.

Vanaf daar kwam Lopez binnen, ontmoette de groep en vroeg welke Maagden waren. Degenen die moesten vertrekken, ondanks dat ze er de hele dag waren. Ouch.

Als je een danseres en een Maagd bent, wordt het moeilijk om voor Jennifer Lopez te werken. Hier is meer geluk met een andere ster.

Aanbevolen: