Voormalige 'Glee'-ster beweert dat Jennifer Lopez dansers om deze eigenaardige reden heeft gesneden

Voormalige 'Glee'-ster beweert dat Jennifer Lopez dansers om deze eigenaardige reden heeft gesneden
Voormalige 'Glee'-ster beweert dat Jennifer Lopez dansers om deze eigenaardige reden heeft gesneden
Anonim

Wie wist dat J. Lo astrologie serieus nam?

Heather Morris, ster van Glee, onthulde enkele vermeende details van het auditieproces van Jennifer Lopez. Volgens Morris sneed Lopez verschillende dansers omdat hun astrologische teken Maagd was. Morris sprak deze week over het vermeende incident op de Just Sayin' With Justin Martindale-podcast.

"Jennifer Lopez hield een auditie voor dansers voor een van haar tours," zei ze. "Ze loopt de kamer binnen en zei: 'Heel erg bedankt, jullie hebben zo hard gewerkt. Door handopsteken als er Maagden in de kamer zijn, kun je dan gewoon je hand opsteken?'"

Morris zei verder dat ze niet aanwezig was bij deze specifieke auditie, maar het verhaal van anderen hoorde.

"Ze keek naar hen en ze zei: 'Heel erg bedankt voor je komst.' En ze moesten vertrekken na een volledige dag auditie voor Jennifer Lopez, "vervolgde ze. "Meestal word je bij een dansauditie niet betaald, ben je er al sinds 10.00 uur en doe je auditie tot 18.00 uur."

Martindale vroeg zich af of Morris zeker wist dat het verhaal waar was.

"Dit is van horen zeggen, maar waar," en voegt eraan toe: "Als een persoon iets zegt, kan het waar zijn [maar] als meerdere mensen iets zeggen … het is als, 'Oh, dat is gebeurd.'"

Morris zei dat haar versie van het verhaal misschien "verprutst" was, aangezien Lopez misschien een ander astrologisch teken had uitgekozen. Haar redenering was echter dat Maagden "van dingen houden die gepland en netjes zijn", terwijl Lopez (die een Leeuw is) de voorkeur geeft aan "een beetje chaos in haar leven".

De vertegenwoordigers van Lopez hebben op dit moment nog geen commentaar gegeven op het verhaal van Morris. Velen hebben erop gewezen dat de ex-man van de zanger, Marc Anthony, een Maagd is.

Lopez' nieuwe echtgenoot, Ben Affleck, is een Leeuw. Hun huwelijk haalde deze week de krantenkoppen. Het paar was voor het eerst verloofd in 2002 en de bruiloft werd in 2004 afgeblazen. De twee kondigden vorig jaar hun hernieuwde romance aan, een verloving volgde al snel in april.

Lopez en Affleck trouwden in juli voor het eerst in Las Vegas. Het paar had afgelopen weekend ook een grotere ceremonie in Georgië met vrienden en familie. Een van de aanwezige vrienden was Kevin Smith, een regisseur die zowel Affleck als Lopez schoot in de film Jersey Girl.

Smith zei dat hij "geluk had" om op de bruiloft te zijn.

"Zonder twijfel, [het was] een van de vijf mooiste momenten die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, en het had niets met mij te maken," vertelde hij aan People.

Meer dan 100 gasten waren aanwezig bij de ceremonie, die werd gehouden op Affleck's 87 hectare grote compound op Hampton Island Preserve.

"Ik was er een omstander van. Ik ken ze, en dus maakt het het warm en geweldig", voegde Smith eraan toe. "Maar zelfs als ik deze twee niet kende - maar ik kende gewoon het verhaal en de geschiedenis - het was zo ongelooflijk mooi."

Als Lopez' minachting voor Maagd waar is, kunnen we tenminste gerust zijn, wetende dat dit geen invloed zal hebben op haar huwelijk met Affleck.

Aanbevolen: