Hoe ongepast was Conor McGregor met Megan Fox?

Inhoudsopgave:

Hoe ongepast was Conor McGregor met Megan Fox?
Hoe ongepast was Conor McGregor met Megan Fox?
Anonim

Als mensen van een afstand naar het leven van Megan Fox kijken, lijkt het vrijwel onmogelijk om medelijden met haar te hebben. Megan Fox heeft tenslotte een indrukwekkend fortuin, ze is een enorme filmster, ze lijkt smoorverliefd te zijn op haar verloofde Machine Gun Kelly, en ze heeft verteld hoeveel ze van haar kinderen houdt.

Het blijkt echter dat verschillende aspecten van Fox' leven erg moeilijk zijn geweest, waaronder haar jeugd en haar relatie met regisseur Michael Bay.

Naast al het andere dat ze heeft meegemaakt, lijdt het geen twijfel dat Megan Fox het moet accepteren dat ze bij elke beurt wordt geobjectiveerd. Volgens rapporten zou Conor McGregor, de superster van Mixed Martial Arts, het zoveelste voorbeeld kunnen zijn van iemand die Fox heeft mishandeld.

Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe ongepast was McGregors behandeling van Fox?

De controverse over Conor McGregor, Megan Fox en Machine Gun Kelly

Telkens wanneer er een grote awardshow voor beroemdheden is, leggen producenten een rode loper voor de aanwezige sterren om naar beneden te lopen. Van buiten naar binnen kijkend, ziet het lopen op de rode loper er ongelooflijk glamoureus uit.

In werkelijkheid staan sterren echter onder grote druk wanneer ze de rode loper betreden tussen de legioenen fotografen die tegen hen schreeuwen en alle mensen thuis die hen beoordelen.

Toen Megan Fox en Machine Gun Kelly zich voorbereidden op het bijwonen van de MTV Video Music Awards 2021, moesten ze weten dat ze een intense ervaring zouden hebben. Omdat ze echter vrijwel zeker dachten te weten waar ze aan toe waren, voelden ze zich waarschijnlijk zo emotioneel mogelijk voorbereid op de nacht.

Helaas ging het die avond echter slechter.

Toen Megan Fox en Machine Gun Kelly over de rode loper liepen, was Mixed Martial Arts-vechter Conor McGregor in de buurt. Hoewel alles aanvankelijk in orde leek, ging het uiteindelijk mis toen McGregor boos werd op Machine Gun Kelly.

Als gevolg daarvan gooide McGregor een drankje naar MGK en moest hij fysiek worden gestopt omdat hij de muzikant schijnbaar wilde aanvallen.

Nadat alles was gekalmeerd, werd Conor McGregor gevraagd wat er later die avond tussen hem en Machine Gun Kelly was gebeurd. In reactie daarop verklaarde McGregor dat hij eigenlijk nooit geïnteresseerd was in het bestrijden van MGK.

“Ik weet het niet. Hij kwam opdagen, en ik weet het niet. Ik ken de man niet. Er is niets met mij gebeurd, ik vecht alleen tegen echte vechters, mensen die echt vechten, snap je wat ik bedoel? Ik vecht zeker niet tegen kleine vanillejongens-rappers. Ik ken de man niet eens. Ik weet niets over hem, behalve dat hij bij Megan Fox is.'

Toen een verslaggever Machine Gun Kelly probeerde te vragen wat er later die avond gebeurde, was de muzikant een stuk minder vocaal dan Conor McGregor.

Na diep ingeademd te hebben en een ongewoon geluid te maken, sloeg MGK gewoon de microfoon van de verslaggever weg en vertrok. Terwijl Megan Fox met MGK wegliep, merkte ze op: "We mogen er niet over praten."

De waarheid over hoe Conor McGregor Megan Fox behandelde

Na het buitengewoon ongebruikelijke incident op de rode loper waarbij Conor McGregor, Megan Fox en Machine Gun Kelly betrokken waren, was er veel belangstelling voor wat er gebeurde. Volgens sommige vroege rapporten benaderde McGregor Fox voor een foto, maar hij werd afgewezen en zijn drankje werd geklopt waardoor de jager afging. Het duurde echter niet lang voordat een andere verklaring op de voorgrond trad.

Volgens Extra werd het handgemeen van Conor McGregor en Machine Gun Kelly geïnspireerd door iets dat plaatsvond voordat een van hen opdook op de MTV VMA's. Op basis van wat een bron dicht bij de situatie aan Extra vertelde, ontstond de spanning omdat McGregor DMed MGK's verloofde, Megan Fox.

Ervan uitgaande dat het rapport van Extra waar was, en dat niet is bevestigd, kan niemand weten wat Conor McGregor via DM aan Megan Fox schreef.

Echter, aangezien het rapport beweert dat de DM's van McGregor de uitbarsting bij de VMA's inspireerden, gingen veel mensen ervan uit dat hij iets ongepasts had geschreven.

Wat Conor McGregor ook schreef, er kan worden beweerd dat hij wist dat het verkeerd was om een vrouw in een vaste relatie te bereiken. Immers, tijdens de aanloop naar McGregor's gevecht in 2021 tegen Dustin Poirier, probeerde Conor zijn rivaal te beledigen door te zeggen dat zijn vrouw Jolie Poirier hem probeerde te DM'en. Nadat McGregor die bewering had gedaan, zei Dustin dat zijn rivaal de hele zaak verzonnen had en dat veel mensen Poirier geloofden.

Zelfs als Extra's rapport over Conor McGregor DMing Megan Fox volledig verkeerd was, lijkt het nog steeds vrij duidelijk dat Conor McGregor ongepast was met Megan Fox.

Toen McGregor Machine Gun Kelly achterna ging op de rode loper van MTV VMA, stond Megan Fox er middenin.

Aangezien Conor McGregor een vechter van wereldklasse is, lijkt het verkeerd voor hem om te doen alsof hij iemand wil aanvallen die niet agressief tegen hem was. Immers, als de meeste mensen in de schoenen van Machine Gun Kelly of Megan Fox zouden staan toen McGregor zo agressief deed, zouden ze doodsbang zijn.

Aanbevolen: