Taylor Swift's korte film wordt vertoond op het Toronto Film Festival

Taylor Swift's korte film wordt vertoond op het Toronto Film Festival
Taylor Swift's korte film wordt vertoond op het Toronto Film Festival
Anonim

Swifties kunnen gerust zijn, wetende dat de "All Too Well"-erkenning nog lang niet voorbij is!

Taylor Swift zal te zien zijn op het Toronto Film Festival in 2022. Swift voegt zich bij TIFF's In Conversation With…-serie om de allereerste 35mm-vertoning van "All Too Well: The Short Film" te introduceren. Daarna gaat ze om de tafel zitten met TIFF-CEO Cameron Bailey om het filmproces te bespreken. Het evenement vindt plaats in de TIFF Bell Lightbox op vrijdag 9 september.

"We houden van de kruising van film en andere kunstvormen, en Taylor Swift is een briljante visuele denker", zei Bailey in een verklaring. "We zijn verheugd om Taylor's versie te horen van hoe absorberende invloeden uit de bioscoop ertoe hebben geleid dat ze 'All Too Well: The Short Film' heeft gemaakt, dat we voor het eerst in zijn originele 35 mm-vorm zullen presenteren op TIFF."

De korte film is geschreven en geregisseerd door Swift, die zijn inspiratie haalde uit het gelijknamige nummer. "All Too Well" verscheen oorspronkelijk op Swift's vierde studioalbum, "Red", voordat een tien minuten durende versie verscheen op het opnieuw opgenomen album, "Red (Taylor's Version)." De korte filmsterren Sadie Sink van Stranger Things en Dylan O'Brien van The Outfit. Swift produceerde de film met Saul Germaine van Saul Projects. PolyGram Entertainment, Republic Records en Universal Pictures verspreidden de film, die in november 2021 in première ging op YouTube. Swift hield eerder een speciale vertoning van de film op het Tribeca Film Festival 2022.

Swift won dit jaar drie prijzen voor "All Too Well: The Short Film" bij de MTV Video Music Awards. De film won Best Longform Video, Best Direction en de hoogste eer van de avond, Video of the Year.

"Ik ben zo vereerd dat ik naast zulke geweldige artiesten en regisseurs in deze categorie ben erkend", zei ze tijdens haar dankwoord."Ik wil alleen maar zeggen dat ik zo bemoedigd ben door het feit dat voor het eerst in de geschiedenis van de VMA vier van de genomineerde regisseurs in de categorie Video van het Jaar vrouwen zijn."

Ze bedankte haar fans voor hun steun.

"Jullie, ik ben gewoon zo trots op wat we hebben gemaakt en ik weet met elke seconde van dit moment dat we deze korte film niet hadden kunnen maken zonder jullie, de fans Ik zou mijn albums niet opnieuw kunnen opnemen als jij er niet was, je hebt me aangemoedigd om dat te doen."

Tijdens haar dankwoord voor Video of the Year kondigde de zangeres "Shake It Off" een gloednieuw album aan.

"Mijn gloednieuwe album komt uit op 21 oktober", onthulde ze. "En ik zal je om middernacht meer vertellen."

Swift plaatste vervolgens de albumillustraties op Instagram en onthulde de titel 'Midnights'.

"Midnights, de verhalen van 13 slapeloze nachten verspreid over mijn leven, komen uit op 21 oktober. Ontmoet me om middernacht", luidde het bijschrift.

Swift zei dat het album "een verzameling muziek was die midden in de nacht werd geschreven, een reis door verschrikkingen en zoete dromen."

Tickets voor Swift's In Conversation With…-evenement gaan op 3 september in de verkoop voor TIFF-leden, terwijl de rest van het publiek tickets kan kopen op 5 september.

Aanbevolen: