De waarheid over de kortstondige relatie van Kristen Stewart en Michael Angarano

Inhoudsopgave:

De waarheid over de kortstondige relatie van Kristen Stewart en Michael Angarano
De waarheid over de kortstondige relatie van Kristen Stewart en Michael Angarano
Anonim

Kristen Stewart's datinggeschiedenis sinds ze beroemd werd met Twilight is overal in de media geweest - van haar co-ster Robert Pattinson tot model Stella Maxwell, de actrice heeft nogal wat beroemde gezichten gedateerd. Er zijn echter niet veel mensen die weten welke relatie Stewart had voordat ze werd gecast als Bella Swan.

Vandaag nemen we de relatie van Kristen Stewart met acteur Michael Angarano onder de loep. Hoe lang daten de twee sterren en waarom zijn ze uiteindelijk uit elkaar gegaan? Blijf scrollen om erachter te komen of Stewarts beroemde co-ster de schuldige was!

Wie is de ex van Kristen Stewart, Michael Angarano?

In augustus 2005 begon Kristen Stewart te daten met acteur Michael Angarano, die destijds vooral bekend was om zijn vertolking van Elliott in de sitcom Will & Grace. De twee begonnen te daten als tieners nadat ze elkaar ontmoetten op de set van de onafhankelijke coming-of-age Speak, die is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1999 van Laurie Halse Anderson.

In die tijd waren beide acteurs geen bekende namen in de industrie en hun carrières groeiden samen, wat een grote band voor hen moet zijn geweest.

In 2008 werd Stewart echter gecast als Bella Swan in de romantische fantasiefilm Twilight, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephenie Meyer uit 2005. Met die rol verwierf ze snel internationale bekendheid.

Naast Will & Grace staat Michael Angarano ook bekend om zijn hoofdrol in shows als Cover Me, I'm Dying Up Here en This Is Us, evenals films als Sky High, The Forbidden Kingdom en The Leraar Engels.

Voor zijn vertolking van Nick Pearson in het familiedrama This Is Us, werd Angarano in 2019 genomineerd voor een Primetime Emmy Award in de categorie Outstanding Guest Actor in a Drama Series.

Heeft Kristen Stewart het uitgemaakt met Michael Angarano vanwege Robert Pattinson?

Stewart en Angarano hebben bijna vier jaar een relatie gehad - volgens Who's Dated Who is het paar officieel uit elkaar gegaan in mei 2009. Op dat moment vermoedde iedereen al dat Kristen Stewart en haar Twilight-collega Robert Pattinson meer dan gewoon goede vrienden.

Terug in maart 2009 - twee maanden voor de breuk - vertelde Kristen Stewart aan E! Nieuws dat er niets gaande is tussen haar en Pattinson. 'Rob en ik zijn goede vrienden,' zei ze. "Maar ik begrijp waarom je zou aannemen dat als we op elkaar leunen voor steun, er iets meer moet zijn." Stewart voegde toe dat zij en haar vriend Angarano "erom moeten lachen", verwijzend naar de geruchten.

Maar zoals het meest zeker weet, hebben Pattinson en Stewart inderdaad een date gehad, en hun relatie begon in mei 2009. Het paar begon hun romance tijdens het filmen van de tweede film in de franchise New Moon.

Het filmen begon in maart 2009 in Vancouver, Canada, en op dat moment had Stewart nog steeds een relatie met Angarano, die de actrice zelfs regelmatig op de set bezocht. In april 2009 werden de twee gefotografeerd terwijl ze plezier hadden toen Stewart een ritje op de rug kreeg van Angarano.

Een week eerder werd de actrice gezien terwijl ze Robert Pattinson hand in hand hield terwijl ze niet aan het filmen waren, wat de reden is waarom velen geloven dat Kristen Stewart uiteindelijk Michael Angarano heeft laten vallen voor haar co-ster.

In een interview met Vulture uit 2012 onthulde Twilight-regisseur Catherine Hardwicke dat ze Stewart en Angarano een geweldig stel vond. "Hij is een geweldige acteur. Hij was in Dogtown, een van mijn favorieten, dus ik voelde me behoorlijk slecht omdat ik van hem hou en ze waren zo'n geweldig stel", gaf Hardwicke toe.

Kristen Stewart en Robert Pattinson gingen met elkaar uit tijdens de release van de rest van de Twilight Saga-films. Terwijl het paar officieel uit elkaar ging in mei 2013, was het in juli 2012 dat hun namen overal in de kranten stonden toen Stewart werd betrapt op het bedriegen van de acteur.

Kristen Stewart vertelt over haar verloving
Kristen Stewart vertelt over haar verloving

Terwijl ze de fantasiefilm Sneeuwwitje en de jager uit 2012 aan het opnemen was, werd Stewart gefotografeerd terwijl ze gezellig samen was met de regisseur van de film, Rupert Sanders. Nadat de foto's waren vrijgegeven, verontschuldigden zowel Stewart als Sanders zich publiekelijk.

De regisseur was destijds getrouwd met model Liberty Ross, met wie hij twee kinderen heeft.

Robert Pattinson en Kristen Stewart kwamen kort weer bij elkaar na het Rupert Sanders-fraudeschandaal, maar hun relatie hield geen stand. Op het moment van schrijven is Stewart verloofd met scenarioschrijver Dylan Meyer met wie ze sinds augustus 2019 een relatie heeft.

Michael Angarano is verloofd met actrice Maya Erskine met wie hij sinds september 2019 een relatie heeft. Samen hebben de twee een zoon die in 2021 werd geboren.

Aanbevolen: