Deze 10 Hollywood-sterren houden er absoluut van om te surfen

Inhoudsopgave:

Deze 10 Hollywood-sterren houden er absoluut van om te surfen
Deze 10 Hollywood-sterren houden er absoluut van om te surfen
Anonim

De populariteit van surfen is ongekend hoog, en alles v alt langzaam weer op zijn plaats voordat de pandemie toesloeg. De huidige surfperiode begon wereldwijd, inclusief de geboorteplaats in Hawaii, Californië en Australië. Sindsdien zijn er ups en downs geweest in de populariteit van surfen. Toch beleeft de sport een ongekende groei in zijn mainstream aantrekkingskracht en wereldwijde distributie. Er zijn surfers in Hawaï, Bali, Portugal, Rusland, Zuid-Afrika, Brazilië, Californië, Marokko en overal. Surfen is zo leuk dat zelfs beroemdheden ervan genieten. Hier zijn tien acteurs die dol zijn op surfen:

10 Adam Sandler

De eerste surffoto die ooit van Adam Sandler is gemaakt, was van hem aan het surfen in Malibu. Sindsdien heeft hij een passie voor de activiteit ontwikkeld en gebruikt hij zijn beroemdheidsstatus om liefdadigheidsorganisaties te promoten. Hij heeft gewerkt met de ongelooflijke Life Rolls On Foundation, die mogelijkheden biedt om te surfen en skaten voor mensen met verschillende handicaps. Volgens SurferToday betaalde Paris Hilton zelfs $ 20.000 om te surfen met de legendarische strip.

9 Chris Hemsworth

Chris Hemsworth heeft een aanzienlijke hoeveelheid ervaring in de filmindustrie. Gedurende zijn carrière heeft hij verschillende favoriete personages onder het publiek geportretteerd. Hij is niet alleen acteur, maar heeft ook de reputatie avontuurlijk te zijn, vooral op het strand, waar je hem vaak op de golven kunt zien rijden. Tijdens een reis naar Australië voor vakantie een paar jaar geleden, besloot de acteur zijn passie voor surfen door te geven aan zijn dochter, die toen vijf jaar oud was. In voorgaande jaren zag hij hem met vrienden, familie of zelfs zichzelf op het strand golfen.

8 Zac Efron

In 2002 begon Zac Efron zijn carrière als acteur op televisie, maar hij werd pas in 2006 algemeen bekend, toen hij de hoofdrol speelde in de Disney Channel-film High School Musical. Omdat surfen een van Efrons favoriete activiteiten is, werd de acteur vaak gesignaleerd tijdens de activiteit. Nog indrukwekkender was dat hij in 2010 deelnam aan Oakley's Learn to Ride surfdag liefdadigheidsevenement, dat plaatsvond op Bondi Beach in Australië.

7 Cameron Diaz

Een fantastische illustratie van hoe een toegenomen beroemdheid niet automatisch leidt tot het vermogen om te surfen, is de wereldberoemde A-lijst superster die iedereen heeft weggeblazen sinds ze haar debuut maakte. Wetende dat er beroemde mensen zijn die het niet erg vinden om hun haar nat te maken, geeft een gevoel van kalmte aan de situatie. Hoewel ze door de activiteit een gebroken neus opliep, weigerde ze zich daardoor te laten weerhouden om door te gaan met wedstrijden. Cameron creëerde een show op basis van haar surfreizen met de titel Tripping.

6 Margot Robbie

Haar vroege pogingen om te surfen omvatten verschillende hilarische wipe-outs die sindsdien beroemd zijn geworden. Dat weerhield haar er echter niet van een sterke passie voor de sport te hebben. Ze bedankte de paparazzi voor het later vastleggen van haar in haar meest flatterende hoeken. Toch was Robbie geen uitzondering op de regel dat de meeste Australiërs natuurlijke surfers zijn. Nissan Motors greep zelfs de kans aan om haar te rekruteren als hun ambassadeur voor milieuvriendelijke elektrische auto's.

5 Vanessa Hudgens

Sinds ze voor het eerst werd gezien tijdens het surfen met haar ex-vriend en co-ster in High School Musical, Zac Efron, heeft Vanessa Hudgens er een punt van gemaakt om het strand regelmatig te bezoeken. Vanessa werd in 2013 op Bali gespot bij de Oakley Pro en ving een paar golven bij Playgrounds in Nusa Lembongan. Het bleek dat ze een vaste voet en een realistische stijl had, ook al was het onconventioneel als het op surfen aankwam.

4 Matthew McConaughey

Matthew is altijd een man geweest die zowel aantrekkelijk als fysiek fit is. Hij was een van de hoofdpersonen in Surfer, Dude (2008). Daarna begon hij zijn instructie in de eigenlijke vaardigheid van het surfen. Hij beweert er verslaafd aan te zijn geraakt. De man leefde de Californische levensstijl, maar is geboren en getogen in Texas. Hij ontwikkelde zo'n passie voor de surfsport dat hij in veel van de scènes in zijn films surft. Hij is zelfs zo ver gegaan dat hij zijn trailer dicht bij een strand heeft geparkeerd, zodat hij kan gaan surfen en is bevriend geraakt met Kelly Slater. Zelfs zijn huis is vlakbij het water.

3 Andrew Garfield

Een paar maanden geleden, in 2022, terwijl Andrew Garfield op vakantie was in Malibu, werd hij gespot terwijl hij zijn wetsuit droeg en aan het surfen was. De acteur werd voor het eerst gespot terwijl hij genoot van een ochtendsurfsessie in een beroemde stad tussen beroemdheden die op de golven rijden.

2 Liam Hemsworth

Net als zijn oudere broer besteedt Liam Hemsworth een groot deel van zijn tijd aan zijn pauze om wat golven te vangen. In 2020 werd hij gespot terwijl hij wat tijd voor zichzelf benutte door naar het strand op Phillip Island in Victoria te gaan voor een sessie eenzaam surfen. Liam reed soepel over de beukende golven terwijl hij balanceerde op zijn witte surfplank terwijl de paparazzi hem zagen optreden. Hij toonde zijn uitstekende vaardigheden.

1 Liev Schreiber

In 2017 maakte de ster van Ray Donovan optimaal gebruik van een vrije dag tijdens het filmen in Malibu. Tijdens de surfsessie van een uur in Malibu, Californië, werd de acteur die het best bekend stond om zijn rollen in de films Scream en Ray Donovan waargenomen terwijl hij de golven op zijn board verscheurde voordat hij zijn gescheurde bovenlichaam liet zien.

Aanbevolen: