Dit was de laatste poging van Scott Disick om Kourtney Kardashian terug te krijgen

Inhoudsopgave:

Dit was de laatste poging van Scott Disick om Kourtney Kardashian terug te krijgen
Dit was de laatste poging van Scott Disick om Kourtney Kardashian terug te krijgen
Anonim

Jarenlang geloofden fans dat Scott Disick en Kourtney Kardashian een weg terug naar elkaar zouden vinden na hun breuk in 2015. Dat schip is echter duidelijk vertrokken, aangezien Kourtney onlangs in het huwelijksbootje stapte met Travis Barker. Maar het was nog niet zo lang geleden dat Scott nog steeds probeerde zijn ex terug te winnen.

Speaking to Us Weekly, een bron zei dat Scott nog steeds probeerde hun romance nieuw leven in te blazen toen ze voor het eerst met Travis verkering had. Maar Scott trok zich blijkbaar terug toen het paar serieus werd.

"Toen ze Travis serieus werd, stopte hij met proberen haar terug te winnen", zei de insider.

Scott heeft nog steeds gevoelens voor Kourtney

De bron vertelde verder dat Scott nog steeds van Kourtney houdt, met wie hij vier kinderen deelt. Het is zelfs onwaarschijnlijk dat dit snel zal veranderen.

Scott en Kourtney dateerden van 2006 tot 2015. Tijdens hun relatie heeft Scott meerdere keren een aanzoek gedaan, hoewel hij altijd werd afgewezen door de oprichter van Poosh. Rapporten hebben verklaard dat het paar botste over Scott's feesten en vermeend middelenmisbruik.

Scott was echter vocaal dat hij Kourtney terug wilde winnen, zelfs in de afgelopen jaren. Tijdens het laatste seizoen van Keeping Up with the Kardashians werd onthuld dat de exen bijna weer bij elkaar kwamen kort voordat Kourtney met Travis begon te daten.

Hoewel Scott heeft gezegd dat hij blij is dat Kourtney een gelukkige relatie heeft gevonden, zeggen bronnen dat hij moeite heeft gehad om haar verloving te accepteren. Toen zijn recentere ex-vriendin Sofia Richie zich eerder dit jaar verloofde, zei een insider dat Scott zich meer overstuur voelde door Kourtneys nieuws dan dat van Sofia.

Kourtney en Travis legaliseerden hun huwelijk vorige maand met een gerechtsgebouwceremonie voordat ze naar Italië vertrokken om het te vieren met een uitbundige ceremonie. Haar drie kinderen met Scott – Mason, 12, Penelope, 9 en Reign, 7 – waren aanwezig, net als de twee kinderen en stiefdochter van Travis.

Scott was naar verluidt uitgenodigd voor de soiree, maar weigerde. In plaats daarvan werd Scott tijdens het huwelijksweekend van Kourtney gespot met een groep feesten in een stripclub. Hoewel Scott misschien niet helemaal over Kourtney heen is, lijkt hij in ieder geval te hebben geaccepteerd dat ze verder is gegaan.

Aanbevolen: