Ezra Miller is twee keer in één maand gearresteerd. Wat is er met hen aan de hand?

Inhoudsopgave:

Ezra Miller is twee keer in één maand gearresteerd. Wat is er met hen aan de hand?
Ezra Miller is twee keer in één maand gearresteerd. Wat is er met hen aan de hand?
Anonim

Met de release van Warner Brothers The Flash, gepland voor juni 2023, zou de carrière van Ezra Miller zijn opwaartse lijn moeten voortzetten. Door de steeds gewelddadigere uitbarstingen van de acteur en de daaropvolgende arrestaties kwamen studiobazen echter bijeen om te bespreken of er een manier is om het project te redden. Ze zullen het echter waarschijnlijk op de plank laten liggen.

Wat er ook gebeurt, het lijkt erop dat Ezra geen deel zal uitmaken van de bergingsoperaties.

Ezra's problemen zijn geen geïsoleerde incidenten

Fans zijn bezorgd dat het gedrag van de acteur steeds grilliger wordt. De ster van Fantastic Beasts, die zich identificeert als niet-binair en de voornaamwoorden zij/hen gebruikt, is betrokken geweest bij een groeiend aantal zorgwekkende incidenten.

Insiders op The Flash-set hebben ook verteld over frequente uitbarstingen van de acteur, die het gevoel leek te hebben dat ze de scènes niet goed begrepen. Maar de evenementen beperken zich niet tot de werkomgeving. De Flash-acteur heeft een controversieel verleden.

Ezra haalde de krantenkoppen toen ze de menigte schokten nadat ze spontaan een fan kuste tijdens een interactie op Comicon 2020. Maar later dat jaar vond een meer verontrustend incident plaats, een die een zorgwekkend precedent schiep voor wat volgde.

In april 2020 werd Ezra op camera betrapt terwijl ze een vrouw wurgde en op de grond gooide in een bar in Reykjavik, IJsland. Blijkbaar was Ezra geïrriteerd geraakt toen ze werd benaderd door een groep fans, waaronder het slachtoffer.

Ezra's online gedrag was ook niet geweldig

Eerst plaatste Ezra een verontrustende video waarin ze dreigden leden van een tak van de Ku Klux Klan te vermoorden.

Later bleek dat er geen actief KKK-filiaal is in het door Miller genoemde gebied.

Ezra werd toen gearresteerd in Hawaï

De meest recente incidenten zijn onder meer een arrestatie op beschuldiging van wanordelijk gedrag en intimidatie nadat The Flash-acteur opgewonden raakte toen een beschermheer in een bar die hij bezocht karaoke begon te zingen.

Nadat Ezra obsceniteiten naar de zanger had geschreeuwd, greep Ezra de microfoon en deed een uitval naar een andere beschermheer voordat ze door de politie van het terrein werd geëscorteerd.

Een dag later kreeg de acteur een straatverbod opgelegd door een stel dat hij op Hawaï had ontmoet. Blijkbaar werd het stel bedreigd door Ezra, die hun slaapkamer binnenstormde. In het politierapport stond ook de diefstal van de portemonnee van een van de klagers.

Ezra werd opnieuw gearresteerd op Hawaï, dit keer voor mishandeling in een privéwoning. De acteur had naar verluidt geweigerd het pand te verlaten toen hem daarom werd gevraagd, en gooide een stoel naar een vrouw, waardoor ze een snee in haar voorhoofd had.

Er zijn talloze klachten ingediend bij de politie

Erger nog, dat zijn niet de enige gevallen die zich op Hawaï hebben voorgedaan. Het lokale politiebureau zegt dat ze minstens 10 telefoontjes hebben ontvangen over de acteur.

De klachten variëren van agressieve beledigingen tot mensen die nerveus werden nadat de acteur ze zonder toestemming had gefilmd, en berichten over Ezra die weigerde een gebied buiten een restaurant te verlaten wanneer hem daarom werd gevraagd.

Fans vragen zich af wat het gedrag van de acteur heeft veroorzaakt, sommigen geven de schuld aan een van de triggers als een zware werklast.

Anderen zijn hun geschiedenis in de industrie gaan bekijken om te zien of ze aanwijzingen kunnen vinden.

Ezra's jeugdcarrière was onconventioneel

Hoewel de routes van veel jonge acteurs naar Hollywood via commercials of familieseries en films gingen, was de reis van Ezra een heel andere. Het kind van rijke ouders, de acteur werd in 1992 in New Jersey geboren en toonde op jonge leeftijd uitzonderlijk talent als operazanger.

Het debuut van de Fantastic Beasts-ster was prestigieus: optreden in het Lincoln Center voor de première in New York van de opera White Raven van Philip Glass. Ezra was pas 8 jaar oud.

Na hun debuut kregen ze een residentie bij het kinderkoor van de Metropolitan Opera.

Opera leidde tot acteren

Ezra's eerste acteerrol kwam op 15-jarige leeftijd. Ook hier was het geen schattige familieshow voor de Flash-acteur, die in de Showtime-serie Californication stapte, tegenover David Duchovny.

De acteur stapte over op speelfilms toen ze een rol kregen in een film die veel kijkers van streek maakte. Afterschool, debuteerde op het filmfestival van Cannes.

Enigszins bizar, een droom die ze rond deze tijd over Beethoven hadden, werd door Miller geïnterpreteerd als een teken dat ze moesten stoppen met school en zich moesten concentreren op acteren.

Ezra's volgende rol was toen ze het verontrustende karakter van Kevin speelden, die een schoolbloedbad orkestreert in de thriller We Need To Talk About Kevin.

Later is gebleken dat de acteur het kruisboogmoordwapen uit de film heeft vastgehouden en heeft aangeboden het aan bezoekers te laten zien.

In een interview met The Hollywood Reporter vertelde Ezra hoe ze genoten van het gevoel van angst dat hun optreden in de thriller bij fans opwekte. Ze zeiden ook dat ze mensen steunden die semi-automatische wapens bezitten en zeiden: 'ze hebben het recht om zichzelf te beschermen.'

Fans maken zich zorgen over Ezra's mentale toestand

Na de meldingen van storingen op The Flash-set, zijn fans bezorgd dat de gevallen die volgden het gevolg kunnen zijn van toenemende druk om op het hoogste niveau te presteren.

Wat de uitbarstingen ook veroorzaakt, fans zeggen dat het duidelijk is dat er iets moet gebeuren.

Ezra's Breakout-film vormt een huiveringwekkende waarschuwing

“We moeten praten over Kevin” eindigt met een hartverscheurend besef door de moeder van de tienermoordenaar.

Ze moet leven met het schuldgevoel dat ze weet dat ze niets heeft gedaan aan de waarschuwingssignalen in het steeds bizarrere gedrag van haar zoon.

Aanbevolen: